söndag 20 januari 2013

Annie Lööf från sitt hide-out:- jag vill vara tydlig.



Ikväll debatterade MPs Annie Lööf direkt i "Agenda"-studion.
Tre timmar innan programmet ringde SVT:s "Agenda" meddelade Annie Lööfs stab att inga journalister fick släppas in i TV-huset.


Annie Lööf, C, nu nere på 3, 2 procents väljarstöd:

- Jättetråkigt, vi måste nu jobba hårt och vara tydligare med vad vi tycker i svensk politik.

Jadu, först måste man ha en politik, vad ska man annars vara vara tydlig med? Gå en kurs hos Reinfeldt, Löfvén och dom andra experterna.


5 kommentarer:

  1. I och för sej tycker jag att centerpartiet har varit tydliga med vad de vill. I framtiden - som förslag - kanske - eventuellt - om möjligt. Om jag hade varit centerpartist hade jag sjappat så fort jag kunde. Nu kan jag lugnt se på när de gör skit för sej själva. Hur tänkte de där nissarna, egentligen? Har de så liten verklighetsförankring att de trodde att folk ute i landet skulle bli begeistrade över så uppenbart tokiga förslag? Får de inte in eller tar till sej synpunkter från övriga landet? De olika distrikten? Eller ska de övertrumfa miljöpartiet (eller vad man ska kalla det, nu för tiden). Man står och ser på med stora förvånade ögon och skakar på huvudet åt eländet. Kan ingen vettig människa tala om för dem alla att de är inga kejsare, trots att de nog själva tror det. Men nakna är de, in på bara skinnet.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Skall inte Lööf-fällning ske på hösten? Men hon kanske är en hybrid som fäller redan på vårvintern och då tackar vi väl för det.

    SvaraRadera
  3. "Tre timmar innan programmet ringde SVT:s "Agenda" meddelade Annie Lööfs stab att inga journalister fick släppas in i TV-huset." Det är som vanligt då, inga journalister på SvT. :-)

    Denna gång såg dock lilla fru Lööf inte ut som en nyfrälst frireligiös. Kanske inser hon nu att de interna helbrägdamötena med den androgyna Stureplanscentern inte representerade väljarnas uppfattning. Det riktigt intressanta är att de som flytt Centern verkar ha gått till de värdekonservativa Kristdemokraterna, alltså Stureplanscentern raka motsats (inte en bög, flata eller transa inom synhåll).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fy Argus,nu var du inte snäll mot delar av de styrande folken !!

      Radera
  4. Hohohoh-ho, vilka härliga kommentarer, ni överträffar er själva idag, mina herrar!
    Fri invandring och månggifte, med så höga skolbetyg som Lööfet, borde man kunna begripa att det inte är en hållbar politik, inte ens nån politik överhuvudtaget, även om Reinfeldts ickedito skulle kunna inleda en att tro så.

    SvaraRadera