lördag 26 januari 2013

Reepalu,Sveriges mest ökände politiker, i P1s lördagsinterju..


Visst blir man misstänksam när en intervjuad person intar sin plats, snabbt tar ett djuuuuupt andetag, och sen talar oavbrutet i världsrekordshastighet. Till och med på in- och utandningar, utan att den timida intervjuerskan får en riktig chans att avbryta och ställa de riktigt vassa frågorna och få svar på dem. 

Då tänker jag att den intervjuade är helt dödsförskräckt för att tappa kontrollen över sitt ängsligt och väl förberedda försvarstal.

Fast, jag hann inhämta att Reepalu varmt lovordar en "tvingande politik" när det gäller kommunernas o-ekonomi att ta emot flera flyktingar.

Tvinga, tvang, tvång. 

Det räckte för mig.


3 kommentarer:

  1. Eftersom allt fler inte inser sitt eget bästa måste ju tvång och hård ekonomisk och politisk styrning tas till. Annars går det oss inte väl. Allt enligt det så kallade "etablissemanget". Inte kan väl så välutbildade och kloka människor ha fel? I så fall är det ju en katastrof utan dess like. Men så kan det ju inte vara. Svenska folket är väl omhändertagna. Allt är lugnt. Fråga vilken soffliggare som helst.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. TVÅNG. POLITISKT TVÅNG. Är det ingen som vaknar över språkbruket från politikerna. Detta är hårresande.

    SvaraRadera
  3. Jo vi reagerar,men tyvärr är vi alldeles för få.
    Svenne Banan sover gott på sina rosenöron.
    Svennen är i gemen ett politiskt .synnerligen obildat folk.Nästan på gränsen till idiotokrati!
    Vakna Svenne,gå in på Rikdagens sidor och sök på Sou 1998:89-Hot och riskutredningens delbetänkande.Läs Svenne och kräks över det vidrigaste folkförräderiet i mänsklighetens historia har formats av våra folkförrädare till politiker.Be Dina barn och barnbarn om förlåtelse för Dina tillkortakommande för att sätta stopp för detta och agera varje dag mot islamiseringen av vårt land.Gör något åt detta medan Du fortfarande har Din värdighet kvar.För de yngre generationerna som kommer att förslavas av det fasansfulla,intoleranta,morsiska ideologin som heter Islam .Vilket betyder UNDERKASTELSE!Katinka Glahd

    SvaraRadera