lördag 2 november 2013

- Nya Sverige, haha-ha, spännande och berikande!


Skottdådet i Malmö på fredagen, då en 25-årig man sköts i benet, tycks ha berott på missnöje i samband med en biltvätt. Tre män har gripits misstänkta för försök till mord.

 Enligt den skjutne mannen var upprinnelsen att en av männen fått sin rock blöt.



DN

Ingen är längre sosse från vaggan till graven. Tack och lov.


Fler och ombytligare pensionärer, som är mer benägna att byta parti, är en faktor för valstrategerna att räkna med i valet nästa år. Då är 26 procent av väljare 65 år eller äldre, jämfört med 24 procent i förra valet. 

Sista chansen, känns det som, om vi ska kunna rädda vårt samhälle.

Så, man ur huse alla - 


som inte vill tyna bort som sjuklöverns andra klassens fattighjon, byt ut fulpartierna. NU!

När sanningen ska fram får man lita på nätet, i Reinfeldts trygga barmhärtighetssamhälle.

Mycket anabola samt lite mysigt våldbagage från nåt stamkrig i Afrika. Då blir det lätt ett käckt dubbelmord.

Fel fråga ställd.


Malmö har Sveriges största klyftor. Den sociala rörligheten är lägst och utanförskapet djupast. Men Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), ordförande för Malmös kommun "har varken något ansvar för det, eller kan göra någonting åt det. 

Efter 19 år av socialdemokratiskt styre i Malmö är allt regeringens fel. Och det är endast regeringen som kan förbättra situationen. "

 Varför behövs då socialdemokratiska politiker i Malmö? Undrar de två folkpartisterna Jasenko Selimovic och Mats Persson. 

Efter nitton års vanstyre och ett krossat svenskt välfärdssamhälle är istället svenska folkets självklara fråga:

-Varför behövs politiker? 

När andra säger det bättre.

Centern är lite som en äcklig folköl. 3,5% och inga köpare.

Moget Löfvén.



Stefan Löfvens plan är att lämna besked innan nyår om vilka han kan tänka sig att samarbeta med - där alla förutom M och SD kan vara framtida partners.
Hur han ska hantera Vänsterpartiet är en fråga som fortfarande plågar S-ledaren.
Samtidigt ska han tiga ihjäl Jimmie Åkesson. 

Grattis Sverige.


fredag 1 november 2013

Numera också


svensk målgest.

Sveriges U17 slog Honduras i VM-kvartsfinalen idag. Erdal Rakim och Valmir Berisha var målskyttarna som gjorde en Cissé och Ba och tackade Allah för att de gjort mål.



Men....


....men........automatgevär är ju förbjudna i Californien.......

Hur kunde detta hända?

Sverige, Sverige mitt fädernesland - i mitt hjärta är du korsfäst död och begraven.


En granne dömdes för hemfridsbrott och olaga hot efter att gravt berusad ha trängt sig in på ett gift pars tomt. 

Nu får de brottsutsatta betala 5 000 kronor i rättegångskostnader till grannen!

 Enligt domstolen blev kvinnan i och för sig kränkt av grannen - som vid tillfället bar kniv, hotat med kontakter i kriminella nätverk samt att bränna ned huset - men inte tillräckligt (?) kränkt för att få skadestånd.

Kulturrevolutionen sätter redan in med en kickspark inför vår största högtid.



Det officiella syftet är att förnya och sprida revolutionen till alla delar av det västerländska samhället. Kampanjen genomdrivs med stöd av liberala tillsammans med kulturvänstern och en grupp trogna i partiledningarna. Politikerna vill att västerlänningar i sitt tänkande skulle rensa ut allt gammalt tänkande. En kultur för det nya samhället ska skapas.

Därför meddelar New Jerseys skoldistrikt redan nu att de förbjuder allt kristen julmusik från och med i år, så inga änglar, och inget litet Jesusbarn i krubban. New Jersey har till och med bytt ut ordet "julmusik" mot det mer korrekta "vintermusik".

-"Det är skoldistriktets uppdrag och livsuppgift att hylla den rika och underbara mångfalden. Vi hoppas att det nya vinterprogrammet kommer att fortsätta som en kär tradition."  

..en revolution är inte som en middagsbjudning, eller som att skriva en essä, måla en tavla eller brodera; den kan inte vara så förfinad, så lugn och mild, så måttlig, snäll, artig, återhållsam och storsint. En revolution är ett uppror, ofta en blodig våldsakt varigenom en samhällsgrupp störtar en annan.


Vad vore livet utan män?



Läste om svensk icke-barnuppfostran i the Guardian.

Sverige har länge varit känt över världen, som mest storsint när det gäller föräldrapenning, skattefinansierad barnomsorg och ett extremt barnvänligt samhälle. Men en ny bok, skriven av författaren och psykologen David Eberhard, hävdar motsatsen, att fokusera så stort och enbart på barnen gör samhället med skada än gott. Eberhard menar att svenska föräldrar blivit rädda för att säga ifrån till sina barn, vilket gjort barnen till chefer i familjen, och att föräldrar och barns relationer tar skada av detta.

Barnen bestämmer vilka TV-program familjen ska titta på, vad man ska ha till middag,vart man ska åka på semester. Man reser inte dit mamma och pappa vill längre - utan till en plats "där barnen kan ha roligt".

Genom att samhället kollektivt tar hand om barnen från vaggan till studenten,och alla föräldrar måste arbeta, har vi skapat en skuldfälla.  Skulden gör att föräldrar överkompenserar sina barn. 

En tydlig ökning av barn som "mår psykiskt dåligt", barnfetma, och självskadebeteende är baksidan. Barn har blivit som fragila porslinsdockor som ska beskyddas från allt som blivit farligare och farligare i samhället. 

Det finns en underbar fundamental respekt för barn i Sverige, ett konsensus att alla barn har rättigheter och måste bli lyssnade på, men för många val är inte bra. Barn behöver föräldrar som vågar vara föräldrar. 

Den här paniska rädslan av att våga stå upp för sig själv,säga ifrån, ställa krav och informera om skyldigheter, genomsyrar hela samhället Sverige och kommer att bli vår förintelse. 

Watch out! För alla dessa EU-män och -kvinnor med diktaturambitioner.

-"EUs politiska etablissemang måste nu vinna slaget mot den gryende europeiska populismen som riskerar att få luft  i det mest EU-skeptiska och anti-EU-valet  i parlamentets historia. Detta kommer att kullkasta (?) den långsiktiga ekonomiska återhämtningen." Skrämmer Italiens premiärminister Enrico Letta oss med. Förlåt om jag skrattar......

Han uppmanar alla Europas ledare att "konfrontera problemet" nu, eftersom det bara är sju månader kvar till valet. 

Letta varnar för att den växande populariteten hos partier som UK Independence party, France's National Front (FN) och Italiens anti-etablissemangsparti Cinque Stelle(M5S) som varande det farligaste fenomenet mot hela EU. 

Vad är det med alla de här skalliga gubbarna, fryser hjärncellerna på dem? Letta uppviglar öppet mot människors rätt att välja fritt, han propagerar diktatoriskt för att alla makthavare i EU ska blockera och hindra de partier som tilltalar väljarna. 

Hur charmig är det? 

Fredrik Lukasjenko Reinfeldt.

Förundersökningen kring migrationsministern Tobias Billströms aktieaffärer i Northland Resources har lagts ner (ingen skräll).

 Fredrik Reinfeldt har nu hemligstämplat uppgifter kring Billströms aktieköp i bolaget Lappland Goldminers för att han inte ska "lida skada eller men." 

Tänk att statsministern ändå har ett hjärta som klappar därinne. 

Åtminstone när det gäller att skydda sig själv och sin regering genom att dölja skitig byk. 




Tror faktiskt att en mustasch skulle sitta som en smäck på Reinfeldt.

torsdag 31 oktober 2013

När mammas och mitt hjärta stannade samtidigt.

Igårkväll blev det bio, (se inte filmen om Liberace om ni inte tycker att stereotypt relationstjafs är det mest underhållande som finns), ikväll blev det liten spännande krog för mamma och mig. På hemvägen tänkte jag bjussa på en glammig citytour. Och när vi kom körande Hamngatan fram, med Kungsträdgården på höger sida, NK på vänster och Norrmalmstorg snett framåt, så stannade jag för rött ljus. Vi satt lugnt och småpratade, medan jag höll ögat på rödljuset, när det plötsligt dunkade hårt på mammas passagerarruta.

Jag fick minst sagt hjärtsnörp, vilket var ett intet mot mamma  -  som med fasa i de uppspärrade ögonen och en skräckfull flämtning flög rakt upp i biltaket. Mamma såg ut som om hon stirrat döden i vitögat, vilket hon också hade. Ty böjd rakt mot hennes ruta stod en tigande blådåre i Halloween-mask alldeles blickstilla och bara stirrade tomt på oss.

Att inte spiken gick igenom botten när jag rivstartade är ett under. Det var först när vi var vid Dramaten, som mamma argt konstaterade att detta minsann inte var ett skämt som hon uppskattade. Det får man förstå, hon bor ju trots allt i Landskrona. Sen bröt vi ut i helt okontrollerat nervfnitter hela vägen hem. 

Bevare mig väl.

Mycket slit!

Stammen som tycker att Big is definitely Beautiful: Etiopiska män tävlar om att bli byns fetaste genom att dricka denna vidriga mix av blod och mjölk, och leva helt isolerade i sex månader. Sista uppgift är att gå runt ett heligt träd i tre timmar, innan den fetaste mannen koras och vinner livstids ära och aktning. 

Tänk deras miner,om det dök upp en hel busslast amerikaner.....


Jag håller definitivt inte med Reinfeldt.

En man hade av hittills oklar anledning en nyckel som han tog sig in med hos en skolpolitiker (S) i Nordmaling. Hur han fått tag i nyckeln vet man inte. Kvinnan låg och sov och uppfattade bara att mannen nämnde byskolorna, sen blev hon slagen och sparkad i skallen.

 Det har länge kokat i Nordmaling, med ett utbrett politikerförakt och politikers förakt för folket.

Men i motsats till statsministern fördömer jag allt våld. Och detta våldet är inget annat än ett hot mot demokratin. 


VK

Rise and shine.



En ny kyrka i Dixon, Illinois i USA, har fått lite udda uppmärksamhet efter att de flyttat in i sin nya byggnad. För det som från marken ser ut som en vacker byggnad runt ett gammal väl bevarat träd - ser från luften ut som en jättepenis.
Det är Google-Earth som fått tittarna att reagera.
En läsare kommenterar: I can't wait to see it when the building is fully erected. 

Men Christian Science i Dixon är full av humor,och har svarat med att dölja kyrkan på Google-bilden med ett jättestort grönt fikonlöv. 

Fel religion hade fått katastrofala konsekvenser för arkitekten, Google-maps och omvärlden.


Högtflygande planer.

Ett ambitiöst företag har tagit fram planer för en ny typ av personlig flygtransport, som startar och landar som en helikopter. 

Hmmmmm. En värld utan vägmärken? Och galna människor i kombination?


Lööfen faller.

Centerpartiet når sitt lägsta väljarstöd någonsin i Novus mätningar, som görs på uppdrag av TV4.Partiet får stöd av 3,0 procent av väljarna vilket är en minskning med 0,4 procentenheter sedan föregående månad.

Sista oktober idag.


Och sidvyerna på min blogg i okt är

39 132

Det kanske inte är så mycket att hojta om för bjässarna i branschen, men jag gläder mig enormt åt er alla! 

Utom en.

onsdag 30 oktober 2013

Fritt val.


Det här med priser för inbördes beundran.


Stora Journalistpriset till Niklas Orrenius den korrekta förljugenhetens mästare? Vad är det med denna sorgliga devalveringen av stora hedervärda priser? Orrenius blir för Stora journalistpriset, vad Obama blev för Nobels fredspris - en historisk och oförglömligt misslyckande. 

En spottloska i nian på alla de stora kvinnor och män som tidigare honorerats.




DN

Jag säger ingenting.












Från Facebook.

Bara en väntad reaktion på svensk neurotisk och kissnödig korrekthetspanik.



Den korrekta fackeltågskvinnan trodde inte sina ögon när hon läste menyn till Lundavägens restaurang och grill i Malmö.
– Så här får det inte gå till. Smygrasismen i Malmö är farlig, säger kvinnan.
I går gjorde hon en polisanmälan om hets mot folkgrupp. 

Men Slavko Rasic, ägare till Lundavägens restaurang och grill, tar anmälan med ro.
– Jag tar detta som en man.  

Coolness.

Och jag har svårt att hålla mig för skratt - dom har ju tiggt om detta, Orrenius, Wolodarski, Reinfeldt, Ullenhag, Ask, Svensson och medierna. 

Dagen efter stormen.

Idag begav jag mig till en av få mataffärer i närheten, där vi betalande kunder fortfarande kan få lov att köpa kött och fisk över disk. På min shoppinglapp stod 2 kg bog/märgpipa, schalottenlök, morötter, lagerblad, kryddpeppar, buljong och skivade rödbetor - det skulle vankas skånsk kalops till familjemiddan ikväll.

 Fast sharkuterimadamen stirrade trött på mig och sa:

-Här i Stockholm lagar vi kalops på högrev.

Jaha, fast nu är min skånska mamma här,och hon har skickat mig att köpa bog. Madamen försvann bakom, kom tillbaka och sa att i denna stora välsorterade butik fanns inte något som detta bonnläppskött, utan jag fick vackert ta och uppgradera min matlagning med uppländskt högrev. 

När jag kom hem lastade jag in i allt kylen, och som en projektil kom en flaska Carlsbergs nonalcoholic öl, med den vassa undersidan på kapsylen, flygande rakt ner på min vänstra lilltås yttersta lilla rosa nagel. Den krigsdansen gick inte av för hackor. Ylandet hördes nog till nordvästra Skåne, och mellan varven av spastiska kroppsattacker och frustande svimningsanfall, bytte jag färg i ansiktet från kritvit till blossande scharlakansröd, medan jag osigt svärande barnförbjudna eder flög  runt köksbordet på ett ben. 

Och detta är anledningen till att jag ikväll linkat runt på hundpromenad, med en sko på höger foten, men ingen sko på vänsterfoten. Lillltån är svartlila och fem gånger så stor som den brukar vara och vägrar absolut att låta sig tvingas in i en sko.


 
Kalopsen blev jättegod.  

Och imorgon är en annan dag. 

tisdag 29 oktober 2013

Ännu ett offer för de utländska rånarna i Oslo.




Änkemannen John Kristiansen (93) skulle bara vara god mot en främmande man som bad om hjälp. Minuter senare försvann främlingen med mellan 6000-8000 kronor.
– Det är illa att jag ska tillbringa den sista tiden av mitt liv med att vara rädd. 

Det skär i mitt hjärta. 

Det är mycket, mycket illa att inte bara John Kristiansen, utan vi allihopa, tvingas vara rädda resten av våra liv.




TV2

Dum - dummare - mest politiskt korrekt.


En afrikansk kvinna,  Leyla Hussein, 32, som skändades allvarligt av könsstympning när hon bara var ett litet barn, bröt ihop i förtvivlans och hopplöshetens tårar efter att ha genomfört ett falskt test om politisk korrekthet.

Leyla Hussein stod i ett shoppingcenter i Northampton med sin fake-petition om könsstympning.  I en experimentell undersökning om politisk korrekthet och hur utbredd den är, utgav sig kampanjen för att stötta könsstympning för att "det är en del av en mångkulturell kultur och som sådan måste värnas."

Under 30 minuter hade 19 personer skrivit under petitionen, men bara en person hade civilkurage och vägrade. Hussein anklagar den allt genomsyrande politiska korrektheten. 

Det mest rysansfulla i alltihopa är att de som skrev under den här petitionen också röstar i våra val. Människor med noll kunskap, som sväljer allt Reinfeldt och Ullenhag säger - de finns dessvärre överallt.



måndag 28 oktober 2013

Judas blev Simone. Klass tre - varning.


Min mamma tror att hon är född under den stjärna som alltid orsakar storm, snöelände, inställda tåg och flyg exakt och just då hon ska resa till oss i Stockholm. 

Så förlåt oss Europa för supermonsterstormen, och vindar starkare än nånsin uppmätta.

Rätt illa tillbucklad efter cykelvurpor och en avsliten menisk, bestämde mamma sig trots allt för några veckor sen att flyga hit, för att beskåda alla barn-barns nya hem och bröllopsfoton. Men den resa som startade tidigt i Landskrona idag är långt ifrån färdig, 13.55 på Ängelholm/Helsingborgs flygplats fick hon och alla andra hundratals resenärer veta att flygplatsen idag var helt stängd. Irritation över att inte meddelandet kom via radio, sms, eller datorn i förväg (IT-samhälle! 2013!), utan först vid avgång. Mammas option att ta sig kollektivt hela vägen hem lockade inte, hon vill ju till barn-barnen. 

Så klockan 18 gick Kullaflygs uppsamlingsbuss ä-n-t-l-i-g-e-n iväg. Nu sitter mamma, 81 år, i en buss bland flygande tak och trädstammar upp genom Sverige.  RYS.

Livet börjar vid 54. För män.


Förr i tiden var 40, året då män äntligen kunde börja njuta av livet som "riktiga vuxna". Då ansågs mannen ha kommit över oron från 20 - och 30-årsåldern, uppnått en stabil finansiell stabilitet, och hans barn nått en ålder där de närmade sig självständighet.  

Idag har  åldern för män att bli förstagångspappor stigit från tjugoårsåldern till 32 år, så idag känner inte män sig riktigt mogna förrän de är 54, bara ett tiotal år före pensionen.  

På topplistan över mäns livsbekymmer ligger oron över att inte hitta ett  bra och ekonomiskt godtagbart boende. På andra plats kommer rädslan att tappa håret, nummer tre att bli arbetslös, och nummer fyra att inte ha fått till en stadig relation. Därefter kommer sjok av ängslan; att bli gråhårig, få bröst, dubbelhakor och minskad sexlust. 

Rätt lika ändå, skulle jag säga, förutom på tre punkter.




Kan inte vårt rika land göra plats åt riktigt förföljda människor.

Fyra iranska kristna har dömts till 80 piskrapp för att de intog vin vid nattvarden, ett brott mot teokratins strikta lagar mot alkohol, i Iran kan konvertering från islam till kristendom fortfarande bestraffas med döden.Med hänvisning till oktober månads FN-rapport  om mänskliga rättigheter i Iran, pågår den systematiska förföljelsen av kristna, trots det som sägs vara en ny "moderat" president, Hasan Rouhani.

Heja, heja Finland! De har vinnarkonceptet - det är bara att gratulera!

Inrikesminister Päivi Räsänen (KD) anser att Finland i första hand borde ta emot sådana flyktingar som har lätt att integrera sig i det finländska samhället.
Flyktingar som haft lätt att anpassa sig till Finland är exempelvis kristna samt vietnameser, vars arbetskultur liknar den nordiska.
Ministern säger att förföljelserna av kristna tilltagit och att de kristna i dag är världens mest förföljda religiösa grupp. 

Finland får bygga en tung mur mot Sverige i framtiden, här väller det in människor som hatar och gärna vill se alla kristna dödade.


När andra säger det bättre.

Max Nicker

Sverigedemokraterna vädjar till Migrationsverket: " Ta det lite lugnt, vi  hinner inte med att skriva ut alla medlemskorten."

För vissa är 2,5miljarder av skattebetalarnas pengar bara kattskit.

Trots att snart 2,5 miljarder kronor lagts på den 2 mil långa Förbifart Stockholm riskerar projektet att stoppas. 

Miljöpartiet kommer att driva frågan to the bitter end i kommande regeringsförhandlingar med S. Skattebetalarna väntas redan ha betalat 2,5 miljarder kronor vid valet 2014. Språkröret Åsa Romson är en hårdnackad motståndare, och tycker att de satsade miljarderna är no big deal. 

Romson: ”De här projekteringspengarna kan verka stora, men de är ju kattskit i relation till den totala byggkostnaden".

Jag tror det bästa för hela Sverige blir Förbifart MP.

Nåt för Syrien.

Den svenska DJ-houseduon Dada Life satte i söndags i Chicago nytt Guinessrekord i kuddkrig. Det mjuka kriget kickstartade till hiten «Happy Violence». 

Byt ut FN mot Dada Life, typ. 


Tänk att han är en sån gluttare!


söndag 27 oktober 2013

Som hundägare utsätter man sig

för vissa risker.





Laglöst land.När folket måste ta rätten i egna händer.

SJÄTTE RÅNET I OSLO PÅ ETT DYGN - KRIMINALITETEN HÅLLER PÅ ATT TA ÖVER STAN. 

Då en tioårig pojke rånades blev det för mycket för två norrmän som bevittnade överfallet. De hade fått nog av utländska rånarligors brutala hänsynslöshet, och gick direkt till attack för att stoppa brottet. 

Nu ligger en av rånarna på Ullevål Sjukhus, och de goda hjälpsamma herrarna är de som är -  gripna. 

De utländska ynkedomarna till rånare hade inte mycket att sätta emot när motståndarna inte var värnlösa barn.  De förtjänade rättvisa, så släpp de modiga som ingrep. 

TV2.

Wolodarski, med en dåres envishet.


DN säger en sak.  
Polismyndigheten en annan.

Redaktör Wolodarski är en maktfaktor, en auktoritet, en person på en tidning som har stor räckvidd. Och detta missbrukar han påtagligt i ärendet med romregistret.

Wolodarski försöker vinkla sig rätt, i en sak som berör DNs heder som tillförlitlig mediekälla, men han havererar.  Det mediautrymme och de ord han som redaktör äger, blir bara ett sätt för honom att tydligt visa vem som har makten i sin hand. 

 Wolodarski blir bara en simpel garant för medias fortsatta elitism och maktmissbruk.


Mitt svar till Tove Lifvendahl.

Svd ber faktiskt om att få veta vad vi tycker om invandring och integration. Ska man våga tro det? Jag gör ett försök, och har skickat svar till Tove Lifvendahl, politisk chefredaktör, gör det ni med!

-Hej Tove, gott initiativ! Borde ha gjorts av politikerna långt innan vårt land förvandlades till en Mångkultur bakom ryggen på oss invånare.Då hade med all säkerhet invandring varit precis densamma som den var under 60-, 70- och 80talet. Dvs helt och hållet bara positiv och helt oproblematisk.Där kan man också hitta svaret, arbetare kom till oss, ville skapa sig ett liv, de gav - och fick, i en självklar symbios. De smälte in, behöll sin kultur och omfamnade vår.

Dagens invandrare är från politiker och media att betrakta som offer. -De har haft det svårt - det är vi "rika" som måste skydda dem. Pengar och eftergifter öses över dem, vi har hamnat i en situation där vi infödda ska be om förlåtelse, och några skyldigheter har politikerna varit för fega att våga att förvänta sig av de nykomna.På så vis tar man ifrån människan det viktigaste vi har, överlevnadsinstinkten, jäklaranammat, lusten att kämpa sig upp. Inte passivt ta emot en säck pengar, och fortsätta leva som hemma. Med samma hederskultur. Med samma religiösa passivisering. Med samma kvinnoförtryck. 

Att vi viker ner oss när det gäller islam, är ett svek mot de som flytt från jordens alla islamska diktaturer och önskat sig frihet Allt man behöver lära sig här är ordet "religionsfrihet" och när man viftar med det, så gäller inte längre landets värdegrund, inte rådande kultur och inte heller lagar.Skilda badtider, mäns vägran att hälsa på kvinnor, är illa nog. 

Men det värsta är ändå den från media och politiskt håll dolda agendan, och den unisona rasiststämpeln på alla som tycker att vi inte bör ta emot fler än våra samhällen, skolor, sjukhus osv kan mäkta med på ett för alla värdigt sätt.
När välfärden inte räcker till gamla, skolbarn, behövande och sjuka, samtidigt som invandring är en outsinlig big business, då är det politikerna som skapar ett vi-och-dom- samhälle. Inte dom som stilla protesterar mot det."

Frida Boisen - vilket stolpskott.

Idag skräder Boisen på expressen inte orden, "Sverige är ett rasistiskt land".

 Boisen har gluttat på en rapport som visar att Sverige är sämst av alla 34 OECD- länder på att ge invandrare jobb, därför är vi rasister.

expressen skickar ut ett reportageteam i två(!) dagar och frågar taxichaufförer - vetenskapligt får man förmoda - som berättar om det sorgliga faktum(?) att nio av tio taxichaufförer i själva verket är utbildade ingenjörer, jurister och civilekonomer. De sliter dessutom med sitt hårda jobb. "Tio timmar varje dag. Sex dagar i veckan. Till usel ekonomi." 

I Boisens enkla värld finns bara en siffra på en rapport, två dagars "journalistik" - och sen är allt klarrt -  Sverige är världens mest rasistiska land.  Inte en enda gång funderade Boisen på om det kan finnas skillnader i gruppen invandrare i olika länder? Eller varför en civilekonom hellre kör taxi i Sverige i tolv år, än flyttar till ett av de orasistiska länderna, t.ex Holland, och förverkligar sitt liv som civilekonom?

Expressen borde skämmas. Mer idag än som vanligt.


Har Virtanen sovit under en gran i skogen de senaste månaderna?


Virtanen har en fördom mot en viss ras. Han tycker nämligen att vi svenskar är ett pissigt skitfolk, och detta vräker han ur sig genom att hävda att vi bryr oss mer om rödvin än om romer:
-"Att rödvin är bra mot alzheimer är populärare än förtrycket av romer, helt enkelt. Rödvin mot alzheimer gillas, delas och läses mer än den här trista kolumnen om Europas mest förföljda folkgrupp."  

Dag efter dag sen Orrenius hittade på att vår polis har ett olagligt register, som visade sig vara lagligt, har varenda tidning, varenda liten lokalblaska, och varenda radio-, debatt- och TV-program  drunknat i romernas flerhundraåriga utanförskap. Samlade medier  har dundrat och blängt stint på oss, och avkrävt oss skadestånd, förlåtelse, ursäkter och samfälld rullning i olja, fjädrar för att  sen låta oss eldas upp.  Rasiststämpeln i medierna har östs över oss likt en jätteflodvåg, och bistert korrekta journalister har trakasserat oss med svarta ögon. Medan det finaste, renaste och oskyldigaste man kan vara i Sverige är rom.  

När vi utmobbade då väljer att läsa den enda av nyheterna som inte fördömer oss och betraktar oss som roten till allt ont, utan till och med ger oss svenskar en gnutta livslust och hopp, då står Virtanen där med den vassa pekpinnen.

Inte ens det unnar oss det rättsskipande korrekta mediefolket.