måndag 28 oktober 2013

Kan inte vårt rika land göra plats åt riktigt förföljda människor.

Fyra iranska kristna har dömts till 80 piskrapp för att de intog vin vid nattvarden, ett brott mot teokratins strikta lagar mot alkohol, i Iran kan konvertering från islam till kristendom fortfarande bestraffas med döden.Med hänvisning till oktober månads FN-rapport  om mänskliga rättigheter i Iran, pågår den systematiska förföljelsen av kristna, trots det som sägs vara en ny "moderat" president, Hasan Rouhani.

4 kommentarer:

  1. Detta är förfärligt och Svenska kyrkan tiger still...

    Sen, Sverige är inte ett rikt land längre. Vi var "rika" en gång men nu har vi halkat efter i världens rankinglista över rika länder.

    Patrik

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr verkar detta vara ett påbud från högsta ort.
      I går kväll firade en kyrka i Berlin 125-årsjubileum.På livebilderna i reportaget framgick,att kyrkan var full av svarta afrikaner ! På en fråga till prästen,framgick av svaret,att dessa "stackars svarta" var illegala som hotades av utvisning.Därför hade kyrkan nu blivit en form av beskyddare åt dessa kriminella !
      Sak samma sker ju i "vårt" land, om än inte alla c:a 100.000 illegala,finner husrum i Svenska kyrkan och andra sekter i Sverige.

      Radera
    2. Patrik, när det gäller invandring är vi ett väldigt, väldigt rikt land, med plats och solidaritet för alla. När det gäller allmän välfärd, gamla, arbetslösa och sjuka, då har Sverige aldrig ett nickel och ingen solidaritet. Fråga Fredrik Reinfeldt!

      Radera
  2. Tänk om vi får 20 miljoner syrier till Sverige, då får vi packa ihop oss och fly. Reinfeldts regering har glivit galnare för varje år. Står Sabuni och hetsar i ryggen på diktatorn???

    SvaraRadera