torsdag 31 oktober 2013

Rise and shine.



En ny kyrka i Dixon, Illinois i USA, har fått lite udda uppmärksamhet efter att de flyttat in i sin nya byggnad. För det som från marken ser ut som en vacker byggnad runt ett gammal väl bevarat träd - ser från luften ut som en jättepenis.
Det är Google-Earth som fått tittarna att reagera.
En läsare kommenterar: I can't wait to see it when the building is fully erected. 

Men Christian Science i Dixon är full av humor,och har svarat med att dölja kyrkan på Google-bilden med ett jättestort grönt fikonlöv. 

Fel religion hade fått katastrofala konsekvenser för arkitekten, Google-maps och omvärlden.


3 kommentarer:

  1. Icke blott en blottad dylik kroppsdel.
    Scrotum hänger med.
    Dessutom synes den vara i eruptivt stadium...

    Skepparn

    SvaraRadera
  2. Mycket skulle man kunna säga om denna bild. Det mesta hamnar väl under bältet. (Bibelbältet)? Det är en jäkla tur att det finns folk lite varstans med lite humor i allt elände.
    Och, jo, det var nog tur att det inte var en moské. Jag tror inte heller att det finns utrymme för den sortens humor i det sällskapet. Då hade vi nog alla fått se på fan, fast jag är inte säker på vilken skepnad han kommer i, från det hållet.

    OT och Ps.
    Har Simone varit där också och blåst bort fikonlövet. För inte var det väl Annie Lööf som avsågs, hennes person är nog inte känd "over there". Hon, eller snarare hennes parti förminskas tydligen alltmer. De räcker inte längre till för att dölja större byggnader. Nån slags rättvisa finns det tydligen ändå, fast den är normalt sett svårfunnen.

    Skogis.

    SvaraRadera
  3. Och ändå står fru Lööf och utstrålar makt och pondus, som om hon var drottningen av Sverige.....

    SvaraRadera