söndag 27 oktober 2013

Har Virtanen sovit under en gran i skogen de senaste månaderna?


Virtanen har en fördom mot en viss ras. Han tycker nämligen att vi svenskar är ett pissigt skitfolk, och detta vräker han ur sig genom att hävda att vi bryr oss mer om rödvin än om romer:
-"Att rödvin är bra mot alzheimer är populärare än förtrycket av romer, helt enkelt. Rödvin mot alzheimer gillas, delas och läses mer än den här trista kolumnen om Europas mest förföljda folkgrupp."  

Dag efter dag sen Orrenius hittade på att vår polis har ett olagligt register, som visade sig vara lagligt, har varenda tidning, varenda liten lokalblaska, och varenda radio-, debatt- och TV-program  drunknat i romernas flerhundraåriga utanförskap. Samlade medier  har dundrat och blängt stint på oss, och avkrävt oss skadestånd, förlåtelse, ursäkter och samfälld rullning i olja, fjädrar för att  sen låta oss eldas upp.  Rasiststämpeln i medierna har östs över oss likt en jätteflodvåg, och bistert korrekta journalister har trakasserat oss med svarta ögon. Medan det finaste, renaste och oskyldigaste man kan vara i Sverige är rom.  

När vi utmobbade då väljer att läsa den enda av nyheterna som inte fördömer oss och betraktar oss som roten till allt ont, utan till och med ger oss svenskar en gnutta livslust och hopp, då står Virtanen där med den vassa pekpinnen.

Inte ens det unnar oss det rättsskipande korrekta mediefolket. 

5 kommentarer:

  1. Han har en viss poäng den där Virtanen. Jag bryr mig definitivt mer om rödvin än om romer.

    //Tina

    SvaraRadera
  2. Skål, right back at ya Carina :)

    SvaraRadera
  3. Påminner mig om att jag måste gå och städa upp lite i vinkällaren sen flytten.
    Dock föredrar undertecknad vitt vin, gärna från Moseldalen....

    SvaraRadera