lördag 26 oktober 2013

SD 14,1 %,

samma dag som migrationsverket diktatoriskt pålagt alla kommuner att tvångsmotta ensamma flyktingmän från januari 2014.
 

Nu finns det bara en väg - FULL FART FRAMÅT.

7 kommentarer:

  1. Är det möjligt att snöbollen har kommit i rullning? Inte en dag för tidigt, i så fall. Tänk om sverige kan gå från totalt vansinne till något mer likt ett normalt land med besinning och något som liknar sunt förnuft i ledningen. Vi har en bra bit att vandra, där. Alla som bidrar till vändningen kan känna en viss stolthet över detta. Att sen hela "etablissemanget" tycket att vi ska skämmas och att de tävlar i att kasta nedsättande epitet efter oss, det kan komma att stå dem dyrt i framtiden.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Jag börjar - ääääntligen - våga tro på att européerna . ja bannemej faktiskt till och med svenskarna, börjar fatta att nej till destruktiv invandring INTE = RASISM! Tjoho, Skogis!

    SvaraRadera
  3. De i pyramidens topp börjar nu få motstånd från underliggande lager. Jag kan tänka mig att Reinfeldt/Borg har en motsvarande överenskommelse som Blair/Brown hade och att Reinfeldt precis som Blair körde landet i botten så att överenskommelsen blev värdelös för efterträdaren. Gordon Browns företrädare kallas ofta nuförtiden för Tony Bliar (B liar).

    SvaraRadera
  4. Vi äldre dumma outbildade lantisar tycks bli allt fler...Nu måste de ställa sig frågan,VARFÖR ?

    SvaraRadera
  5. Pådyvla folket i varje kommun något som man inte vill ha och själva slipper politikerna ta sitt ansvar i sina fina områden. Vad är detta om inte diktatur så säg? Regeringen Reinfeldt måste bort en gång för alla.
    Heja SD here we come.

    SvaraRadera
  6. Det är förvånande att det inte är fler ändå. Men visst är det lysande siffror. Gå i ljus SD!

    SvaraRadera
  7. Total tystnad om Sentio:s oktober mätning, SD:s 14,1 %, i alla tidningar som jag läst.
    George B Shaw..."Tystnad...det fulländade uttrycket för förakt!"

    Sokrates

    SvaraRadera