torsdag 31 oktober 2013

Lööfen faller.

Centerpartiet når sitt lägsta väljarstöd någonsin i Novus mätningar, som görs på uppdrag av TV4.Partiet får stöd av 3,0 procent av väljarna vilket är en minskning med 0,4 procentenheter sedan föregående månad.

3 kommentarer:

  1. Hoppas centern försvinner för all framtid. Konstigt parti som förespråkar
    månggifte och massinvandring. Fick inte riktigt klart för mig om kvinnorna i Sverige skulle tillåtas flera äkta män. Eller var det enkelriktat ? Hur som helst är A.L. den mest bisarra någonsin.

    SvaraRadera
  2. Med tanke på antalet som försöjer sig inom jordbruket i Sverige (var det 2%?) så är (c) idag ett överflödigt parti. Det är inte ens ett parti för landbygden!
    Öppna gränser och mångifte är inte vad som går hem på landsbygden, knappast nån annanstans heller.
    En partiledare som just lämnat fjortisstadiet, utan arbetslivserfarehet imponera inte på de stadiga männen med jord i fickorna
    C = överflödigt parti.
    Brukar påpeka svenska självförsörjningsgraden idag är drygt 40%, resten av matpocenten importeras. Ett idag helt okänt faktum. idag.

    SvaraRadera
  3. Vem tror att de fyra nya PR-människorna man anlitat till det nya "dream-teamet" kommer att hjälpa? :) Väntar nu på det obligatoriska uttalandet från C-håll om att "vi har inte varit tillräckligt tydliga". Jo ... det har ni!

    SvaraRadera