fredag 1 november 2013

Kulturrevolutionen sätter redan in med en kickspark inför vår största högtid.



Det officiella syftet är att förnya och sprida revolutionen till alla delar av det västerländska samhället. Kampanjen genomdrivs med stöd av liberala tillsammans med kulturvänstern och en grupp trogna i partiledningarna. Politikerna vill att västerlänningar i sitt tänkande skulle rensa ut allt gammalt tänkande. En kultur för det nya samhället ska skapas.

Därför meddelar New Jerseys skoldistrikt redan nu att de förbjuder allt kristen julmusik från och med i år, så inga änglar, och inget litet Jesusbarn i krubban. New Jersey har till och med bytt ut ordet "julmusik" mot det mer korrekta "vintermusik".

-"Det är skoldistriktets uppdrag och livsuppgift att hylla den rika och underbara mångfalden. Vi hoppas att det nya vinterprogrammet kommer att fortsätta som en kär tradition."  

..en revolution är inte som en middagsbjudning, eller som att skriva en essä, måla en tavla eller brodera; den kan inte vara så förfinad, så lugn och mild, så måttlig, snäll, artig, återhållsam och storsint. En revolution är ett uppror, ofta en blodig våldsakt varigenom en samhällsgrupp störtar en annan.


1 kommentar:

  1. Ja och detta sker tydligen nu i alla länder som har en västerländsk kultur byggd på kristen grund. Sverige var tidigt ute med att förbjuda kristna värderingar och traditioner i våra skolor. När man påpekar detta i sin bekantskapskrets och annorstädes betraktas man som en foliehatt som sprider konspiratoriskt tänkande och man blir allmänt utfrusen.

    Jag vidhåller att detta skeende, att förbjuda kristna traditioner, är en global konspiration mot hela kristenheten. Det är en cabal av mycket rika och mäktiga män och kvinnor som driver detta som sin agenda. Denna cabal står också bakom mångkulturens införande i alla västerländska länder. De kontrollerar alla massmedia som film, tv, tidningar, internet m.m. Vissa tidningar som styrs av denna cabal går helt cyniskt ut med att de kommer att driva "agendajournalistik" . En större svensk dagstidning gick ut med det meddelandet nyligen och de flesta andra tidningar i Sverige följer efter. SVT har länge drivit denna agenda och nu kan man se i deras barnprogram att en indoktrinering av barnen mot historielöshet, sekularisering, mångkultur pågår. Och detta helt framför våra ögon och öron. Folk ser och förfäras men ingen vågar protestera öppet mot detta. Snaran dras åt och det känns svårare och svårare att andas i Sverige. Att USA, demokratins största fanbärare, nu lägger sig för denna Cabal är förfärligt.

    Clas

    SvaraRadera