tisdag 29 oktober 2013

Dum - dummare - mest politiskt korrekt.


En afrikansk kvinna,  Leyla Hussein, 32, som skändades allvarligt av könsstympning när hon bara var ett litet barn, bröt ihop i förtvivlans och hopplöshetens tårar efter att ha genomfört ett falskt test om politisk korrekthet.

Leyla Hussein stod i ett shoppingcenter i Northampton med sin fake-petition om könsstympning.  I en experimentell undersökning om politisk korrekthet och hur utbredd den är, utgav sig kampanjen för att stötta könsstympning för att "det är en del av en mångkulturell kultur och som sådan måste värnas."

Under 30 minuter hade 19 personer skrivit under petitionen, men bara en person hade civilkurage och vägrade. Hussein anklagar den allt genomsyrande politiska korrektheten. 

Det mest rysansfulla i alltihopa är att de som skrev under den här petitionen också röstar i våra val. Människor med noll kunskap, som sväljer allt Reinfeldt och Ullenhag säger - de finns dessvärre överallt.



4 kommentarer:

  1. Detta visar tydligt hur stor okunskapen är.

    SvaraRadera
  2. För att inte säga det rakt ut; dumheten. Och skräcken för att våga tänka själv.

    SvaraRadera
  3. Nja, utan att ha sett videon så tror jag att det är precis som i Sverige när mytomedia ringer och vill ha underskrift, man kan inte säga nej utan att få löpa gatlopp. Se bara hur det gick för Stefan Gunnarsson: http://www.kuriren.nu/nyheter/?articleid=6630631 För att kunna ta ställning så skulle jag behöva se den oredigerade videoupptagningen.

    Channel 4 verkar vara en engelsk motsvarighet till TV 4. Åtminstone om man ser till se mest sedda programmen; Big Brother, Big Brother, The Grand National 2013, Big Fat Gypsy Weddings, Celebrity Big Brother, Big Brother, Big Brother, Big Fat Gypsy Weddings, Big Fat Gypsy Weddings, 2012 Summer Paralympics opening ceremony och Big Brother. Och TV 4 vet vi hur mycket man kan lita på?

    SvaraRadera
  4. Edward Ulfertz2013-10-31 17:18

    En liknande video finns på
    http://www.youtube.com/watch?v=4v8--9R0I2Q

    Där ses en kille samla in 14 underskrifter, på en timme, på en lista som vill tillåta aborter i 4:e trimestern, dvs efter den nionde månaden.

    SvaraRadera