söndag 27 oktober 2013

Laglöst land.När folket måste ta rätten i egna händer.

SJÄTTE RÅNET I OSLO PÅ ETT DYGN - KRIMINALITETEN HÅLLER PÅ ATT TA ÖVER STAN. 

Då en tioårig pojke rånades blev det för mycket för två norrmän som bevittnade överfallet. De hade fått nog av utländska rånarligors brutala hänsynslöshet, och gick direkt till attack för att stoppa brottet. 

Nu ligger en av rånarna på Ullevål Sjukhus, och de goda hjälpsamma herrarna är de som är -  gripna. 

De utländska ynkedomarna till rånare hade inte mycket att sätta emot när motståndarna inte var värnlösa barn.  De förtjänade rättvisa, så släpp de modiga som ingrep. 

TV2.

1 kommentar:

  1. Jag slår väl in vidöppna dörrar hos de flesta som läser här, men hade detta skett i sverige hade rånarna släppts med en ursäkt och fullt möjligt, med ett saftigt skadestånd.
    De som stoppade rånarna hade blivit åtalade för grovt och kraftigt övervåld. Det hade troligen även klassats som rasistbrott. De hade blivit fällda och fått lagens strängaste straff. Beroende på arbetsgivare hade de väl mest troligt blivit avskedade från sitt jobb. Om inte annat hade väl facket krävt det.
    Nu är det ju så här i sverige att scenariot hade nog varit att eventuella åskådare hade vänt ryggen till och inget sett, inget hört. Med tanke på mitt resonemang ovan.

    Skogis.

    SvaraRadera