lördag 16 mars 2013

Taghi Zai, är det bara Jonas Duveborn under cover?

Den politiske chefredaktörn, korrekthtesvärldsmästartomten Jonas Duveborn har lämnat Kristianstadsbladet!! Så man hade ju hoppats på en friskare och öppet samhällsmedveten tidning efter detta. Men, som ni minns så  bloggade jag igår om det numera berömda debattinlägget i KB, om en invandrare, Tahqi Zai, som "känner att nästan alla svenskar är rasister".

Idag har jag forskat runt lite och visserligen finns det många hatiska och fientliga invandrare som Tahqi Zai, men jag undrar ändå om inte hela dravvlet är en provokation från en känd svenskhatare.


.

Njuter gör jag,

nu när jag börjat läsa boken Makten och Lögnen av och om Åke Ortmark. Jag suger i mig som ett läskpapper, hur det var, hur allt började, sanna och oerhört intressanta  upplevelser och visa analyser.

Just den här passusen känns dock aningen främmande för mig:"Idag finns det en litteratur med vetenskapliga anspråk som behandlar sambandet mellan skönhet och valresultat. I en uppsats med den lockande titeln The looks of a winner: Beauty and Electoral success visar docent Henrik Jordahl tillsammans med några kollegor att skönhet lönar sig. Politiker som "ser bra ut" verkar få bättre resultat i politiska val."

Eeeeehhhhh.......?

Aggressiva glasögon till hela svenska folket!

Citat ur Cecilia Hagens bok om livet efter jobbet.

"ÅNK. Har ni hört det förut? Men redan glömt det? Då lider ni säkert av det precis som jag. Av en Åldersbetingad Nedsättning av Korttidsminnet.Vad det innebär? Det borde väl ni veta ni som också ÅNKar dagarna i ända. Försöker få saker och ting gjorda men aldrig lyckas. Som så här:

Du är på väg att sätta på tvättmaskinen, men måste först leta fram tvättmedlet och när du rotar runt i badrummet efter det måste du genast skriva upp det på inköpslistan som ligger på köksbordet men var finns det en penna då, på verandan kanske, där satt du och löste korsord i morse och på verandan ligger alla tidningarna kvar bäst att samla ihop dem och lägga dem i högen som ska till papperinsamlingen men titta, den där artikeln har jag inte hunnit läsa. nu sätter jag mig och läser den, eller vänta, jag ringer Eva och får en sammanfattning, mobilen hitåt, var är den, bäst jag ringer den först med hjälp av den fasta telefonen och så där håller man på och får inget gjort."

Jag inser att jag lidit av denna åldersbetingade nedsättning sedan jag lärde mig gå, och hade smått gått och oroat mig för en annan diagnos med konstigt sammansatt bokstäver, puhh.

- "Alla säger att vi måste rösta på det".


I Zimbabwe hålls idag folkomröstning om ny grundlag i landet. På SVT kan jag läsa att det är ett mirakel att man nu kommit överens om den nya grundlagen som ska skapa demokrati.

När jag läser BBC, och tittar på det grovt antidemoktariska videoklippet, så tillåter jag mig att tvivla på den demokratin.
Valdagen bestämdes för exakt en månad sen, och kritikerna hävdar att väljarna inte haft möjlighet och tid att läsa och förstå detaljerna i det 170-sidiga dokumentet som sägs ska begränsa presidentens makt.

Men Abigail Punungwe, en ung mamma med en liten baby på ryggen, som står i kö för att rösta i Harare , säger att hon inte läst dokumentet "but everyone is saying we must vote for it."

En uppmaning på Petterssons, fick mig att skicka iväg följande:


-"Vill gärna visa mitt stöd för Ronnebybrunns agerande när det gäller ett företags rätt att kräva klädkod av anställda. Det behövs många fler som har modet att stå upp för vad som är rätt, och inte bara böja sig för de som skriker högst.
Har själv alltid burit uniform, som flygvärdinna på SAS, och med glädje levt upp till klädkoderna som skapade vår teamkänsla.
Vänliga hälsningar Carina."

För inte ska väl svenska företag få böta och betala skadestånd för rätten att leda och fördela sitt arbete, utan att behöva ta hänsyn till enskildas privata religiösa krav. Det råder arbetslöshet i Sverige, det borde inte vara läge för arbetssökande att lämna kravspecifikation innan de behagar ta en anställning.

fredag 15 mars 2013

Nu ska det bli action i Putinland!



Rysslands president Vladimir Putin slår ett slag för hälsofostran, folket måste bli mycket rörligare. Till sin hjälp att entusiasmera tar han actionskådespelaren Steven Seagal..........



Ryssland - avdankade skådisars elefantkyrkogård.


di

Vicken dag av ups and downs. PUH.

                          

Håkan Juholt har fått jobb.

Och Carl Bildt snackade med USA på 70-talet.

Om inte du är rasist Taghi Zai, vem är?


Taghi Zai debatterar på Kristianstadsbladet:

- "Jag tror att alla svenskar är snälla mot invandrare utåt, men bakom är de en annan person. Varför?Det är inte bra för ett samhälle. Jag har varit i Sverige ungefär fyra år och känner att nästan alla svenskar är rasister.Svenskarna måste ändra sina känslor och sin attityd mot invandrare."

Vad är detta för avskyvärda anklagelser av ett helt folk?  Vad är detta för härskarspråk? Vad menar den invandrade personen med att beskylla alla svenskar för "rasism", och sen kräva att vi "måste" ändra oss och våra attityder?  

Det är den här avskyvärda anklagande vi-är-fina och dom-är-dumma-inställningen, som fått medmänniskor här att tappa tron på massinvandringen och den förljugna mångkulturen. 

 Det, bäste Taghi Zai, är inte bra för vårt samhälle.


Enkel samlevnadsregel,


 som garanterat funkar.



Svenskarna som älskar massinvandringen.








Jag har verkligen inte orkat bry mig om den hysteriskt gälla gubbslems-debatten.

Men idag efter Ebba von Sydows och Pascalidos tasksparkar på Janne Josefsson i expressen, så kan jag bara inte låte bli.
Vad är det med de medelålders förgrämda mediekvinnorna i Sverige? Har dom tittat för mycket på våldsfilmer och spelat för mycket TV-spel, eller varför är de så benägna att gruppsparka på en ensam motståndare. 

Och varför idag? Nu långt efteråt? Om de här fega kvinnorna hade stått upp för sig själva i det ögonblick way back, som de anser sig ha utsatts för Josefssons "kvinnoförtryck", hade de verkligen kunnat spela en viktig roll.
Att komma nu efteråt som patetiska skvallerbyttor, och ropa "jag med", vad har det gjort för dem och jämlikhetskampen.
Fett Ynkligt.

Religiositet.



Fjolårets modell känns så passé.


I år, 2013, förväntar vi oss Mona Lisa i niqab.  Inget annat kan vara mer up-to-date.


EU-toppmöte.


En doft från Stockholmskulturen.

 Igår hade jag lyckodag, i den bitande vinterkylan mötte jag mina två älskligaste favoritpersoner, utanför Liljevalchs konsthall. Vi skulle titta på årets Vårsalong, för att tänka på annat än kylhuseffekten en stund. På Vårsalongen är den livligaste fantasin 100-procentig och nytänket en norm, här kommer ett axplock. Alla vet vi att det finns en hundras som heter spets - men inte alla hade kommit på att göra en jättefin modell av hunden - gjord av bara spetsar.  

Den här modellen känner vi igen, många av oss tycker att den figuren hör hemma på ett museum, så på så vis har konstnären hamnat rätt. Däremot kan man ju fundera på den centralt placerade kundvagnen i den lilla blå cirkeln. Är det den som ska frakta honom hela vägen till Bryssel? Och är minspelet då en Reinfeldtsk exposé över glädjeuttrycken inför detta?






Här ser vi resultatet av Reinfeldtssamhället, en fattigpensionärsljusstake. När elen blir för dyr, kan dom bara spika ihop en ljusstake av gamla bräddelar och trasiga containerfynd.
                                         

 Den här färgglada flaggkonsten talar för sig själv - det nya allianssamhället.


torsdag 14 mars 2013

Du som fattar - skriv en kommentar, please.


26 miljoner européer är utan jobb,varav 5,7 miljoner unga. Alltså är var fjärde ung europé arbetslös, Europa är på väg att tappa en hel generation.

Men alla EUländerna behöver massarbetskraftsinvandring.

??????????????????????????????

Sverige består av olika små diktaturer. En är Naturvårdsverket.


En varg som ensam rivit minst trettiotre renar och spridit ut hjordarna över stora områden, flyttas alltså bort för att den river djur för multibelopp. Varje gång springer den självklart lång väg tillbaka dit där det finns mat.
Nu är det fjärde (!) gången Junselevargen ska sövas och transporteras till Mellansverige. Framme på utsläppsplatsen släpps vargtiken ut, och personal på plats övervakar, så att hon klarat transporten bra och rör sig från den hemliga utsläppsplatsen. 

Vargtiken har nu kostat landets skattebetalare 4,5 miljoner kronor, dyrast är spårningarna och helikoptern.

Alla fattar att vargen kommer att försöka ta sig tillbaka tillbaka.

Utom Naturvårdsverket. Som har en stor, stor kasse full med gullpengar.


svd

Titta mycket noga här. Ni ska få se något mycket sällsynt.



Det här är en äkta människa med stake - professor Krauss - en Hjälte.

University College London skulle just hålla en föresläsning om "Islam eller ateism, vilket är vettigast?" Inbjudan kom från den norra- London-baserade IERA, Islamic Education and Research Academy. 

När åhörarna kom, hänvisade IERA-organisatörerna männen att komma in genom en ingång, och kvinnorna genom en annan. Därefter visades kvinnorna till platserna längst bak, medan män och gifta par fick sitta längst fram.

När föreläsaren professor Krauss såg att publiken skildes åt beroende på kön, packade han ihop sina pinaler i sin väska och vägrade vara kvar. Medan publiken ömsom buade och hurrade, vände professorn sig till organisatörerna:
-"Antingen upphör ni med könssegregationen, eller så är jag inte intresserad av att delta."
Därefter vände han tvärt på klacken. Och kom inte tillbaka förrän han försäkrats om att den muslimska könsapartheiden hade upphört.

UCL gick ytterligare ett steg i sin raka och demokratiska hållning, IERA är inte längre välkomna tillbaka till deras lokaler.

Och i Sverige hade.......?






onsdag 13 mars 2013

Queen Margot: - "Bara jag får äckligt bra betalt, behöver jobba så lite som möjligt, och kan göra det hemifrån myssoffan,

så tar jag vilket skitjobb som helst. Och står för whatever värdegrund som Per Schlingmann tycker jag ska ha."







Hur valet av Francis den förste egentligen gick till.


                         Påvetwittret ökar just nu med  otroliga 10 000 följare i minuten.

Chocksiffror för regerande S i Danmark.



Dramatisk ökning för Dansk Folkeparti, de får 17,8 procent av rösterna i opininonssiffrorna. Berlingskes politiske kommentator, Thomas Larsen, betecknar siffrorna som historiska.
» Om tendensen fortsätter i de kommande väljarundersökningarna, står vi inför ett historisk maktskifte i dansk politik.«


Mångkultursmardrömmen och kriminaliteten har fått danskarna att vakna.

Inte bara häst. Nu griskött i kebab.




- Oj, då!!


Tv 2

Spännande opinionssiffror i Norge.

Høyre och Frp skulle ha fått 102 stortingsplatser och regera ensamma om det var val idag - ett nytt mörkblått rekord inför höstens spännande val. 

En fingervisning om vad folket tycker om förda disasterpolitik,.


Grattis alla katoliker!

Det blev en  - pojke.

Idag skriver författaren Jonas Hassen Khemiri brev till justitieminister Ask.

Denna erbarmliga jeremiad på DN är en självbiografisk resa som Jonas Hassen Khemiri gjort i rasismens Sverige. 

Från första steget på Arlanda var det synd om honom och hans familj att de kom just hit, ty alla "rosafärgade" är rasister. Alla? Nä, inte Jonas Hassen Khemiris pappa. Hela litanian beskriver varje bitter och smärtsam sekund och dag i detta grymma apartheidland.

Hur i  he-e kunde Jonas Hassen Khemiris pappa vara en så känslokall och grym förälder att tvinga familjen hit av alla länder. Och dessutom helt iskallt pressa dem att stanna kvar här i jordens rasisthelvete, trots sonens dagliga plågsamma umbäranden från de känsligaste barnaåren. 

Jonas Hassen Khemiri borde konfrontera sin far med sin djupa livstragedi och söka föråtelse i terapi. 


Inte Betarice Ask.


Och flytta härifrån för sina barns och sin egen mentala hälsas skull.

Rosa kärleksrök!



  Vad gör kardinalerna egentligen därinne?




tisdag 12 mars 2013

Varning från ovan.


Europeisk vår - Alternative für Deutschland!




Ett nytt parti lett av ekonomer, jurister och KD-rebeller, Alternative für Deutschland (AfD), kommer ut den här veckan, med krav på att avskaffa EUs monitära unionen innan den gör än värre skada.
"Ett slut på euron" är första meningen på deras websida. 

-"Införandet av euron har visat sig vara ett stort fatalt misslyckande, som hotar så väl välfärden som oss. De gamla partierna är förbrukade. De vägrar envetet att erkänna sina misstag."

 Därför vill AfD återinföra D-marken, eller bryta sig loss från euron tillsammans med holländare, österrikare, finländare och andra länder med samsyn. Fransmännen tillhör inte dem......

Dagens fråga:
Kommer EU nu att skicka PK-trupper i kaki-kalsonger till Tyskland, för att "övertyga"  AfD  om att de tänkt lite fel? 


Gillar du curly pommes frites?



Personliga och privata dataupplysningar är big business. När vi lägger ut våra digitala spår på nätet , kan företagen samla in dem och komma fram till vem vi är, och direkt målinrikta reklamen.
Tre brittiska forskare fick 58 000 amerikanska frivilliga till att svara på frågor om sig själv. Forskarna fick också tillgång till allt de frivilligt hade tryckt "like" på, på Facebook. Kunde det visa vilka personligheter deltagarna var?

Resultatet var slående:
Bara med hjälp av vad de hade "lajkat" , kunde de i 88 % räkna ut om någon var hetero- eller homosexuell. De gissade rätt på etnicitet i 95 % av fallen, och på religion i 82 % av fallen.
Om du till exempel gillar "curly fries" och "vetenskap" på Facebook är det en god indikator på att du har hög intelligens.
Vad du "lajkar på Facebook är offentlig information om du inte aktivt väljer att hålla det privat


Förstår mig inte riktigt på folk.


Alla européer skriker förskräckt i högan sky över främmande hästkött i lasagnen. Men älskar nya trenden att lyxåka ut till närmsta gård och peka ut, och beställa en specifik bit av en ännu så länge levande ko.

Vad är vitsen? Varför vill man hellre äta upp sina bekanta?

hd gp

Sverige - en pyrande krigshärd.


Integrationspolisen Ulf Broström berättar att man i Sverige kan komma att bo granne med den man kämpade emot i sitt hemland och att det skapar konflikter. Han nämner Balkan och situationen där som exempel.
– Tidigare Jugoslavien blev Serbien, Kroatien, Slovenien, Bosnien, och Makedonien. De kämpar mot varandra på olika sätt, även här i Sverige. Vi söker kontakter med olika ledare, politiska och religiösa företrädare, skaffar oss kunskaper och försöker stävja problemen innan de blossar upp här i Sverige.
Han tror att integrationspolis skulle behövas bland somalierna i Borlänge.
– Det är en av de bästa åtgärder man kan ta till för att komma närmare våra invandrare.

Dvs om inte Borlänges fina nya värdegrund räcker för somalierna:
- "Jag finns här för Borlängebon.- Jag gillar utmaningar.- Jag möter varje människa med öppenhet."


Holy smoke, vem kommer nu att få bära den lustiga kostymen?

Hur väl känner dessa 115 kardinalerna från alla delar av världen varandra? Hur bestämmer de sig för att rösta, om de inte känner varandra? Är det paktbildning och infernaliska utslagstävlingar, som den mest rävaktiga Påve-brassen, Påve-österrikaren eller Påve-kanadicken vinner? Får dom välja själv vad dom ska heta?  Jag hade valt Påve Messias den Store och Förste? Och den svarta röken, är det brända hemliga dokument? Inte förrän allt gammalt pedofilskit är uppbränt kan de få komma vit rök. Det kan ta några dar, men säkert inte mer än fem. 

1903 - Påve Pius X (3 dagar, 7 omröstningar). 

1914 - Påve Benedict XV ( 4 dagar, 10 omröstningar).  

1922 - Påve Pius XI ( 5 dagar, 14 omröstningar). 

1939 - Påve Pius XII ( 2 dagar, 3 omröstningar). 

1958 - Påve John XXIII (4 dagar, 11 omröstningar). 

1963 - Påve Paul VI ( 3 dagar, 6 omröstningar). 

1978 - Påve John Paul I (2 dagar, 4 omröstningar). 

1978 - Påve John Paul II (3 dagar, 8 omröstningar). 

2005 - Påve Benedict XVI ( två dagar, 4 omröstningar).




En president med guldhjärta.

Rikast i själ och hjärta.

måndag 11 mars 2013

Down under?

        

Nä. Det är uppenbart att det är vi här i Europa som är helt upp och ner.

Mannen som du inte vill möta på väg till jobbet.


Den 60-årige mannen skulle till ett möte på banken, fast att han egentligen inte mådde bra. Med känningar både i hjärta (!)och lungor(!) skrapade han fram en glugg i vindrutan och gav sig ut på vansinnesfärden i centrala Eslöv.

-"Det behövdes inte mer sikt!" förklarade han för poliserna, efter att ha kört rakt in i garaget tre-fyra gånger, sen över en refug och på fel sida av vägen, på fel väghalva längs ytterligare två gator, innan han till slut gled över en korsande väg och in i en snövall.

Undrar vad han tänkte efter att ha smashat garaget fyra gånger?!? Att nu kan det inte gå sämre i alla fall........


skanskan






Våldsvänstern sänker sig själva under grundvattennnivå,

när det gäller det grövsta näthatet."Vänstertjej" twittrar: 

_"HAHAHAHA karma is a bitch. Snart kanske alla poliser ramlar genom isen. Man kan ju hoppas!"

Må isbitchen brinna i underjorden.


Karamellodikten, kommunernas nya dyra fluga.

Favoriten Peter Kadhammar på aftonspånan har gett sig ut på en flygande cirkusresa genom Sverige, under mottot "always look on the bright side."
I ett av Kadhammars djupdyk hittade han 
Borlänge, som sugit på karamellen länge nog, och nu gör en dyr Malmö. Dvs efter gedigen och brainstormande tankeverksamhet, tar fram en riktigt bra och fiin värdegrund för hela den bra-a och fiina kommunen:

- "Jag finns här för Borlängebon.
- Jag gillar utmaningar.
- Jag möter varje människa med öppenhet."

Det är inte första gången en kommun väljer alternativa sätt att informera och förändra. Laholm kommun har en gång köpt "tänkarhattar" för 18 000 kronor för att göra kommuncheferna till bättre tänkare.

Inte heller det hjälpte.

aftonblaskan

Bill och Bull i SVTs debatt.


Svensk politik av idag:

SSU:s ordförande och MUF:s ordförande möttes i en duett i Aktuellt där de enades  om jobb och utbildning. 

De kunde också ha snackat om var de köper sina jeans, var de tränar, vilken frisör de har, vilka tidningar de läser och vilka TVprogram de tittar på. 

Man längtar nästan tillbaka till pärlhalsbandstiden och de blåa slirrarna.

Ett av dagens sjuka bevis för att världen är totalemento skruvad.

En åttaåring gifter sig med en brudklädd sextioettårig redan gift fembarnsmamma för att farfar har bett honom. Och vi lyfter inte ens på ögonbrynet.

Sagornas värld känns vansinnigt normal numera.

Idag vill jag hedra terrorns alla offer genom att minnas världens orättvisor

Alltså inte som Sven Wollter, den gamle kommunisten.  Som själv idag begår ett råbarkat brott mot alla de offer som han väljer att inte se, hedra och minnas. 

För att det är emot hans politiska preferenser. 

För att de oskyldigt mördade tillhör folk som Wollter per definition hatar.

Eller som Lucidor kommenterade:
Lucidor 18 minut sedan
Har du inte "glömt" litet grann där käre Sven:
- Stalins arbetsläger;
- Maos terrordåd;
- Pol Pots dito;
- Castros fängelser;
- Valfri kommunistdiktaturs misshandel av oliktänkande;
Osv. Osv...

Jomshof ensam mot djurplågeriet.


Med folket bakom sig vågar SD mer.  And I love it.


Hål-i-huvet-EU tillåter dagligen barbarisk massavrättning av tamdjur. Detta strider bl.a mot svensk jaktlag som säger att djuret ska behöva lida kortast möjliga tid.

Paradoxen är att EU får Sverigemarionetterna att flytta runt vargar för miljoners miljoner för att rädda en eller några få vargar.

De rabiata djurrättsaktivisterna ständigt ylande på barrikaderna är plötsligt inte så kaxiga längre.

Skolutbildning 2013.


söndag 10 mars 2013

Prinsessan Lilian har somnat.


Världen är nu en vacker människa fattigare.






VÄCK MIG GENAST!!!!!


Kan detta verkligen vara sant?!?

-I Sverige kan föräldrar enkelt ladda ned en blankett från länsstyrelsens hemsida och söka dispens för att gifta bort sitt barn. Nio sådana dispenser beviljades mellan 2005 och 2007. Ytterligare sex dispenser beviljades 2008-2010.

Svenskar och västlänningar göre sig inget besvär, vi har ju moral, etiska och juridska lagar att följa. 

Men tillhör du dom andra, så kör på.Kläm bara fram med en anledning för att du vill gifta dig med ett litet flickebarn, så fixar mångkulturkramarna dispensen.

folkbladet