torsdag 14 mars 2013

Titta mycket noga här. Ni ska få se något mycket sällsynt.



Det här är en äkta människa med stake - professor Krauss - en Hjälte.

University College London skulle just hålla en föresläsning om "Islam eller ateism, vilket är vettigast?" Inbjudan kom från den norra- London-baserade IERA, Islamic Education and Research Academy. 

När åhörarna kom, hänvisade IERA-organisatörerna männen att komma in genom en ingång, och kvinnorna genom en annan. Därefter visades kvinnorna till platserna längst bak, medan män och gifta par fick sitta längst fram.

När föreläsaren professor Krauss såg att publiken skildes åt beroende på kön, packade han ihop sina pinaler i sin väska och vägrade vara kvar. Medan publiken ömsom buade och hurrade, vände professorn sig till organisatörerna:
-"Antingen upphör ni med könssegregationen, eller så är jag inte intresserad av att delta."
Därefter vände han tvärt på klacken. Och kom inte tillbaka förrän han försäkrats om att den muslimska könsapartheiden hade upphört.

UCL gick ytterligare ett steg i sin raka och demokratiska hållning, IERA är inte längre välkomna tillbaka till deras lokaler.

Och i Sverige hade.......?






2 kommentarer:

  1. Och i Sverige hade... professor Krauss blivit kallad rasist, eller nåt än värre. Han hade blivit offentligt förnedrad och aldrig fått säga ett ord mer... av nuvarande PK-etablissemang. Frågan är om han överlevt innan han hade passerat gränsen. Den sortens hemska människor som säger hur det är och inte genast viker ner sej kan vi inte ha här i Sverige. Hur skulle det se ut? Tänk på vilka följder det kunde få. Ramaskri, fackeltåg och korvgrillning, tvitterstorm och jag vet inte vad. Näthat!! Det hade till och med kanske funnits de som ville byta skinn med honom! Usch o fy!
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Jepps, eller också hade polisen kommit på stuberten och värnat muslimernas rättighet till sin religion, och Ilmar Reepalu hade il-flugit in som speciell utkastare av ickemuslimer. Kraussen hade häktats för störande av ordning och rasism.

    SvaraRadera