fredag 15 mars 2013

Jag har verkligen inte orkat bry mig om den hysteriskt gälla gubbslems-debatten.

Men idag efter Ebba von Sydows och Pascalidos tasksparkar på Janne Josefsson i expressen, så kan jag bara inte låte bli.
Vad är det med de medelålders förgrämda mediekvinnorna i Sverige? Har dom tittat för mycket på våldsfilmer och spelat för mycket TV-spel, eller varför är de så benägna att gruppsparka på en ensam motståndare. 

Och varför idag? Nu långt efteråt? Om de här fega kvinnorna hade stått upp för sig själva i det ögonblick way back, som de anser sig ha utsatts för Josefssons "kvinnoförtryck", hade de verkligen kunnat spela en viktig roll.
Att komma nu efteråt som patetiska skvallerbyttor, och ropa "jag med", vad har det gjort för dem och jämlikhetskampen.
Fett Ynkligt.

8 kommentarer:

  1. Ebba von Sydow: "Jag drabbades själv av Janne Josefsson på nästan exakt samma sätt förra året då han insisterade på att jag fått samtliga jobb på grund av mitt efternamn, insinuerade att jag var en inkompetent bimbo"

    Janne var inte ledsen, jag är övertygad om att du och svenska folket är överens även i detta fallet.

    SvaraRadera
  2. En intressant iaktagelse du gör. Har inte tänkt på hur patetiskt det verkar vara att komma efteråt och gnälla.
    Det pågår ju ett mobbningsdrev (enligt den definition av mobbning som just dessa mobbare själva definierar den) mot Josefsson. Men jag tror att han inte är någon lättkränkt typ. Han verkar ha personlig integritet och självkänsla. Han definierar inte sig själv utifrån vad såna som Pascalidou eller sydow tycker.

    SvaraRadera
  3. Om von Sydow, 32 år, och Pascalido, 42 år, är medelålders vad är då du med dina 61 år? Vidga dina vyer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag kan förstå att du reagerar. Om vuxna män med gråa hår och begynnande flint betraktas som ensamkommande barn så borde det också von Sydow och Pascalidou gå som barn eller åtminstone ungdomar.

      Carina blir då ung vuxen och den nyss bortgångna prinsessan Lilian knappt vuxen. Själv är jag man och kommer därför aldrig att lämna tonåren, den enda skillnaden är att mina leksaker kostar - mycket.

      Radera
  4. Äldre? Det vet väl du som är så fantastiskt insatt i mitt personnummer.

    SvaraRadera
  5. får dom hålla på ett tag kanske vi får Janne som medlem i vår politiska förening :))

    SvaraRadera
  6. Ebba och Plastadildo verkar ju tillhöra ju det så kallade " fittstimmet " så varför förvåna sig över deras påhopp på Josefsson.

    Lars P

    SvaraRadera
  7. Sant, så förutsägbart tråkiga.

    SvaraRadera