torsdag 14 mars 2013

Du som fattar - skriv en kommentar, please.


26 miljoner européer är utan jobb,varav 5,7 miljoner unga. Alltså är var fjärde ung europé arbetslös, Europa är på väg att tappa en hel generation.

Men alla EUländerna behöver massarbetskraftsinvandring.

??????????????????????????????

7 kommentarer:

  1. Det kan ingen vettig människa fatta. Alltså finns det en tanke bakom. Fritt fram för konspirationsteorier? Våra PK-politiker kan väl helt enkelt inte vara så dumma. Eller? Inte utan att man undrar om det är så enkelt när man ser hur de bär sej åt. För att inte tala om de vilseförda fåren som envisas med att rösta på dem. Dina frågetecken är högst relevanta.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Såg på debatt igår kväll.
    Där satt importerade skogsplanterare från Kamerun ...varför är dessa människor fortfarande kvar i Sverige ??....och varför importera Afrikanska arbetare när den inhemska arbetslösheten är mer än 8%.
    Om det nu är så viktigt med importerad arbetskraft så finns det redan tex Afrikansk arbetskraft tillgänglig....alla somalier som ingenting gör.
    Det liknar sagan om "Kejsarens nya kläder".
    Jag undrar vem som är ute och flyger.


    Stefan H

    SvaraRadera
  3. Hur kan man blålura en hel världsdel? Detta är inte klokt.

    SvaraRadera
  4. En berättigad fråga...Möjligen har nu den enskilde fullt upp,med att leva upp till dagens förväntade standard.Den andra stora delen,-de arbetslösa- har väl fullt sjå,att söka få mat på bordet för dagen.
    Ett uttryck som jag inte gärna vill använda har åter införts genom EU`s bildande.
    "KLASSAMHÄLLET" har återuppstått i en form,som för mig personligen var otänkbart för 30/40 år sedan..Nya tidens medier har lyckats dupera hela Europa,och tillsatt bödlar som nu utför sina arbeten.Dagens situation är på sitt sätt värre än 30-talets börskrasch.Bankerna är förstås nu som då,de få som tjänar storkovan på eländet !! Medan de nu utvalda sitter och konfererar och utformar nya regler,svälter allt fler i vår världsdel.Importerna från 3:e världen fortsätter välla in i allt högre takt,och därmed närmar sig slutet för oss alla.Någon som kan förklara denna vansinniga politik ??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, det går inte att förklara. Det är bara de djupt indoktrinerade som kan förstå en sådan vansinnighet. Att jämföra med sekters kontroll och hjärntvätt.
      Skogis.

      Radera
  5. Jag tror filosofin att lassa in människor i arbetslöshet handlar om att man tror att sk "dynamiska effekter" ska uppstå. Att folk tröttnar på att vara arbetslösa och startar en massa nya företag som i sin tur anställer alla arbetslösa och så får staten in en massa skattepengar som de kan använda för att bli omvalda.

    SvaraRadera
  6. Vämjeligt rävspel med människoliv.

    SvaraRadera