lördag 16 mars 2013

En uppmaning på Petterssons, fick mig att skicka iväg följande:


-"Vill gärna visa mitt stöd för Ronnebybrunns agerande när det gäller ett företags rätt att kräva klädkod av anställda. Det behövs många fler som har modet att stå upp för vad som är rätt, och inte bara böja sig för de som skriker högst.
Har själv alltid burit uniform, som flygvärdinna på SAS, och med glädje levt upp till klädkoderna som skapade vår teamkänsla.
Vänliga hälsningar Carina."

För inte ska väl svenska företag få böta och betala skadestånd för rätten att leda och fördela sitt arbete, utan att behöva ta hänsyn till enskildas privata religiösa krav. Det råder arbetslöshet i Sverige, det borde inte vara läge för arbetssökande att lämna kravspecifikation innan de behagar ta en anställning.

6 kommentarer:

  1. Men medge Carina,att det är ett utmärkt sätt att slippa arbeta.
    Dra en huva över huvudet,och tala dålig eller ingen svenska,är det enda som krävs.DO betalar ut riklig ersättning,och familjen kan i lugn och ro,istället ligga hemma föröka sig enligt muslimsk sed !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har väl skrivit det sista ordet lite fel Lars Å Månsson. Det är ju bara en bokstav förstås som behöver bytas ut, men en viktig sådan, då det är en vokal, och Stockholmarna förstår inte detta, då de uttalar ordet likadant, vilken av de två vokalerna de än väljer.

      Radera
    2. Stockholmarna som eter reker? De är snart ett minne blott, här sprider sig Rinkebysvenskan, Olli!!

      Radera
    3. Sant Carina! Men så länge jag lever och har förståndet kvar så kommer jag att slåss för det svenska språket. Rinkebysvenskan har absolut ingenting i det här landet att göra . Vi har redan ett språk som fungerar. Det är bara att lära sig det.

      Radera
  2. Jag vet inte om det var speciellt bra? Varfor ga med pa att betala 50 000 i skadestand? da har man redan vikit ner sig och erkant sitt misstag.

    SvaraRadera
  3. Urban, dom stod ju på sig. Hade de nåt val?
    Ja, Lars, de lär sig snabbt.

    SvaraRadera