fredag 15 mars 2013

Om inte du är rasist Taghi Zai, vem är?


Taghi Zai debatterar på Kristianstadsbladet:

- "Jag tror att alla svenskar är snälla mot invandrare utåt, men bakom är de en annan person. Varför?Det är inte bra för ett samhälle. Jag har varit i Sverige ungefär fyra år och känner att nästan alla svenskar är rasister.Svenskarna måste ändra sina känslor och sin attityd mot invandrare."

Vad är detta för avskyvärda anklagelser av ett helt folk?  Vad är detta för härskarspråk? Vad menar den invandrade personen med att beskylla alla svenskar för "rasism", och sen kräva att vi "måste" ändra oss och våra attityder?  

Det är den här avskyvärda anklagande vi-är-fina och dom-är-dumma-inställningen, som fått medmänniskor här att tappa tron på massinvandringen och den förljugna mångkulturen. 

 Det, bäste Taghi Zai, är inte bra för vårt samhälle.


6 kommentarer:

  1. Inte ens från de värsta skinnskallarna i BSS en gång kunde man höra så mycket fördomar och trams på en gång.

    Svensson är inte rasistisk: "Rasism är en indelning av människor i ett hierarktiskt system av raser, där vissa raser ibland tillskrivs moralisk rätt att härska över andra." Byt ut ras mot religion och jag och många med mig kommer att tänka på en speciell ideologi med religiösa förtecken.

    Det Taghi Zai annars beskriver "men bakom är de en annan person" är känt som taqqiyya och utövas av anhängare av en viss ideologi för att vinna fördelar.

    Sedan kommer ett maskerat hot "ger samhället invandrare negativa känslor och det är inte bra för ett samhälle som vill utvecklas". Men vill verkligen de som ligger 1400 år efter se utveckling?

    Fast på slutet har han rätt "Svenskarna måste ändra sina känslor och sin attityd mot invandrare". Vi kan börja med att ställa krav:

    1 Du lyder enbart svenska lagar och regler.

    2 Du lär dig svenska språket.

    3 Du arbetar, betalar skatt och försörjer dig och din familj.

    4. Du respekterar den svenska kulturen och den kristna religionen.

    SvaraRadera
  2. Hur har tjockskallar kunnat missat alla dessa 4 enkla och livsavgörande fakta.

    SvaraRadera
  3. Det här var nästan det mest rasistiska jag någonsin läst i en svensk dagstidning. Hur kan de låta honom framföra sina anklagelser och få stå oemotsagt? Bit inte den hand som föder dig har väl aldrig känts så aktuellt.

    SvaraRadera
  4. Elisabeth, jag väntar med spänning på nån som orkar stånga sin panna blodig med ett välformulerat bemötande.

    SvaraRadera
  5. Haha. Kan DN kultur så måste Krisianstadsbladet vara lika bra.

    SvaraRadera
  6. Mmmmm, mainstreammedia kan ha en tävling, aftonbladet kan ju inte stå på perrongen nu!!

    SvaraRadera