tisdag 12 mars 2013

Europeisk vår - Alternative für Deutschland!




Ett nytt parti lett av ekonomer, jurister och KD-rebeller, Alternative für Deutschland (AfD), kommer ut den här veckan, med krav på att avskaffa EUs monitära unionen innan den gör än värre skada.
"Ett slut på euron" är första meningen på deras websida. 

-"Införandet av euron har visat sig vara ett stort fatalt misslyckande, som hotar så väl välfärden som oss. De gamla partierna är förbrukade. De vägrar envetet att erkänna sina misstag."

 Därför vill AfD återinföra D-marken, eller bryta sig loss från euron tillsammans med holländare, österrikare, finländare och andra länder med samsyn. Fransmännen tillhör inte dem......

Dagens fråga:
Kommer EU nu att skicka PK-trupper i kaki-kalsonger till Tyskland, för att "övertyga"  AfD  om att de tänkt lite fel? 


8 kommentarer:

  1. De kommer naturligtvis att pekas ut som dödsnazistrasister som UKIP, Front National, Dansk Folkeparti, Fremskrittspartiet, Perussuomalaiset, Sverigedemokraterna och alla andra partier som håller det egna folket framför eurokraterna och importen från veritabla skitländer.

    SvaraRadera
  2. Ja, det har dom säkert räknat med, men dom verkar kloka, väl insatta,modiga och fast beslutna, men vi börjar bli många!

    SvaraRadera
  3. Oj den förföljelsen startade redan för veckor sedan..
    Satt framför min TV och hörde denna man,en professor som tillsammans med en mängd andra kloka människor i Tyskland samlats,för att rädda vad som räddas kan...
    Det fantastiska i hela uppläget,är att man till stor del bygger sitt program på de punkter som EU-motståndare i nuvarande Bundestags-partier,drivit sedan länge.
    Oscar Lafontain som var finansminister i Schröders regering,men avgick efter införandet av den s.k.Agenda 2010,på vilken följde Harz-4..är en av dem som hela tiden stridit mot Euron.Nu tillhör denna man tyvärr kommunisterna,men är en talare med klokhet bak sina ord.
    Samtliga EU-partier börjar nu inse,att man kan tappa enormt många väljare inför hösten val,på enbart Euro-frågan.Tyskland börjar vakna upp i alla Bundeländerna,
    PRO-Deutschland som finns i NRW,med Köln som bas.FRIA
    VÄLJARE som finns i Syd-tyskland med München som central,samt nu detta nya parti som kommer att få Hamburg och Tyskland rikaste region som sitt säte..
    Visst blir det intressant att följa.Vill inte tippa utgången,men oddsen för att EURON snart är en saga blott,skadar det inte att sätta en slant på !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och du är fortfarande kvar i det förskräckliga Sverige. Varför har du inte flyttat till Vaterland?

      Radera
  4. Anonym 12:51
    Endast råttor som du,lämnar ett sjunkande skepp !!

    SvaraRadera
  5. Nej du Gammelgubben Lars Å. Jag är ingen råtta som behöver lämna ett sjunkande skepp då jag stolt över mitt hemland. Du verkar däremot tycka att det sjunker så ta du och lämna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Får be dig läsa genom Carina`s inlägg ovan en gång till..
      Det handlar om Euron,och dess vara eller icke vara..
      Det hade ju varit klädsamt om du kommenterat denna istället för,att som nu med ironiskt utmanande inlägg gå in med personangrepp.

      Radera
  6. Sorry Lars, den där hatmobben har jag portat, hann inte med idag. Han är som en väggalus, klistrar sig envetet kvar, fast så oönskad. Men å andra sidan, sätter betyg på sig själv hela tiden.

    SvaraRadera