lördag 27 juli 2013

Mursianhängarna är som Reinfeldt.

Dödsfallen stiger i Egypten, mer än 100 människor har hittills dödats i Kairo
under de senaste våldsamma protesterna från Mursis anhängare.

Det är nåt med militanta muslimer som påminner mig om Reinfeldt. Det är den här absurt digitala inställningen - antingen är ni med oss eller också tar vi inte i er med tång. Och förintar er.


Varför? Varför? Varför?


Nya avslöjanden i UK:

 500 000 invandrare har helt kravlöst FÅTT boende och försörjning det senaste decenniet, och väntelistan på nya familjer är rekordhög - 1.8 miljoner familjer!


Saeed KhaliifSomalian Refugees
Exclusive living: Saeed Khalif (left) and the Hampstead home (right) he and his family were given in 2011

 Ord kan inte längre beskriva min desperation.



Arrogansregeringen låter pensionärerna betala förfallet av välfärden.

Kent Ekeroth @kentekeroth

Invandringsbroms eller pensionsbroms - det blev pensionsbroms, föga förvånande.

37 miljarder, monopolpengar för Vattenfall och politikerna..

S kräver granskning av Nuonaffären: "Regeringen godkände en affär som hittills kostat skattebetalarna 37 miljarder kronor - ett exempellöst slöseri med gemensamma tillgångar."  

Ja, tjena, här ska det plockas billiga poänger. Vulgärpolitik kallar jag det.

Tomas27 jul 08.40

Väljarflykt

S har stora problem. Partiet står och stampar i opinionsundersökningar och något lyft verkar aldrig komma trots att man trodde att Löfven skulle rädda partiet. Nu försöker man med Nuon och tror att svenska väljare ska strömma till partiet p g a den skandalen. Och samtidigt rasar M i alla opinionsundersökningar det senaste halvåret efter att Reinfeldt alltmer samarbetar med MP i en väsentlig fråga för Sverige. Både S och M har det alltså svårt för närvarande. Alltfler väljare väljer bort dom och har hittat ett nytt parti sedan senaste valet.

Jag har aldrig känt sån pockande lust...



att sätta upp ett foto och göra det till en darttavla. Som nu. 

132 miljoner för inkompetenta narcissister med hybris! Mannen är en av de som är dödsförvånade över att vi undersåtar inte hyllar honom som en popstjärna eller fotbollsidol.

En dåres försvarstal i DI idag: "De tyska investeringarna var och är extremt lönsamma." Det säger Vattenfalls tidigare vd Lars G Josefsson till Dagens Nyheter och försvarar köpet av Nuon.

Utdrag från kommentarerna på DI:

- Vattenfalls tidigare vd Lars G Josefsson har inte förstått att han förskingrat miljardbelopp och uppenbarligen även skott sig själv på sina vidlyftiga affärer med skattebetalarnas pengar.

- Han vill inbilla oss att han är värd alla dessa miljoner i pension.I USA hade han hamnat i fängelse..

- De blåser ju svenskarna på 100 miljarder i övervinster per år, tro f-n vattenfall är rikare idag än för 10 år sedan...

- Utkräv personligt ansvar för inkompetens!

- Inom Vattenfall fanns det ett kompakt motstånd mot att genomföra Nuonköpet. Denna hörsammades ej av VD:n och nådde således inte heller styrelsen.
Tråkigt för de anställda att nu sitta med "Svarte Peter" som en fartblind VD och en godtrogen styrelse lagt i deras knä!


di

Till Anonym, civil olydnad - det är hög tid nu!

Anonym skrev: 

-"Tack Carina, men en röst hjälper inte. Har tänkt att gå ut med stora plakater framför nästa val. Ska ansöka tillstånd hos polisen innan.Enmans manifestation, kan man säga.Om klarar livhanken så länge. Min läkare säger att hon inte kan hjälpa mig med nuvarande resurser.Har inte pengar för att söka bättre vård i utlandet fast mina tyska vänner säger att jag skulle flytta till Tyskland. Där skulle jag få bätte vård.

Om jag nu blir 70 eller 90, vem bryr sig? Har inga barnbarn än att ta hand om och lära dom livets sanningar: biologi, fysik, kemi, matte osv..."

Mitt svar: 

-Jag bryr mig. Har du inga snajdare på FB i din familj eller vänkrets, som kan gå ut med en vädjan om insamling till vård? Gör det stort och fräckt, berätta om din situation, väck debatt, försök nå ut till medierna! Har sett det i Danmark, vi är många som skulle hjälpa våra landsmän i denna politiska etniska utrensning av oss! OCH nöj dig INTE med läkarens svar- sätt dig utanför och hungerstrejka! Kan jag göra nåt så säg!

fredag 26 juli 2013

Same-same everywhere.

Turister som hoppas träffa danskar i Danmark, möter i stigande grad - andra utlänningar. 
Så utslätad har politikerna gjort vår värld.

She is simply the best.

Buddhisten Tina Turner lever hela sitt liv med stil och värdighet - en 73årig kvinnlig förebild! 

Grattis till bröllopet - live happily ever after.

Mångkulturellt entreprenörskap.




En 39årig man i Kiruna monterade upp kameror i familjens badrum och filmade sina två svägerskor när de var nakna i duschen, för att sedan hota med att lägga ut filmerna på Internet om han inte fick tillgång till den ena kvinnans bankkonto och kontokort. Mannen hotade också med att få de båda systrarna utvisade och dödade.

Mannen nekade givetvis - GDG- , men kvinnornas samstämmiga berättelser gjorde att domstolen dömde mannen för bland annat grov kvinnofridskränking.

Mannen överklagar nu domen och vill (!) att åtalet ska ogillas. I andra hand vill (!) mannen omförhandla sitt straff till något som inte ger fängelse. Mannen anser sig (!) vara oskyldig, och vill(!) därför heller inte betala något skadestånd eller utvisas ur landet.


På nåt vis har vi i Sverige, inte minst rättsväsendet, givit invandrare bilden av att vi är lika tomma i huvudet som de är. Hans vilja sitter förhoppningsvis i ett träd i skogen och växer.

Spara våra ynka sekiner, lägg ner utredningen - och ut med nidingen!

NSD

Hanne Kjöller släpper loss heliga demoner.



Hanne Kjöller:- "Barn, också sedan de blivit vuxna, tar sig rätten att överpröva sina föräldrars val av kärlekspartner. Föräldrarnas villkorslösa kärlek till de egna barnen skulle göra dem trygga men har i stället gjort dem egotrippade, maktfullkomliga och missunnsamma.Jag tycker att barn vid en skilsmässa definitivt har vissa rättigheter. Jag tycker att de föräldrar som onekligen är ansvariga för familjesplittringen har alla skäl att ta hänsyn till barnets känslor innan man låter en främling flytta in i huset. Och jag tycker att man ska gå varsamt fram. Särskilt om barnen är små. Och särskilt om separationen har varit smärtsam.Men det jag reagerar mot är ett slags livslångt veto. Och den rätt vuxna och halvvuxna barn tar sig gentemot sina föräldrar, som de aldrig skulle ta mot några andra. "

Barn får inte ha den bestämda uppfattningen att om de ska tillbringa en helg på pappans lantställe så får föräldern se till att först avhysa den nya kärleken. 

Man får aldrig, aldrig bli träl under sina barn. Ge dem all upptänklig kärlek och tid, men låt dem inte trampa på dig med spikskor. 

Och tack Hanne Kjöller för att du så briljant luftade denna surdeg.

Ett missförhållande i vården?


Efter en utredning har det framkommit att en anställd visat upp nyinköpta kläder genom att mannekänga för några av de äldre på boendet.
Hennes beteende är utrett som ett missförhållande och fördöms av verksamhetschefen.- Det är inte därför vi är på arbetet, för att visa upp våra personliga tillhörigheter.Enligt utredningen har det framkommit att den anställde pratat med de boende om sin familj, sina intressen och sina semestrar.
Verksamhetschefen Yvonne Kant tycker att anställda ska undvika att berätta så pass mycket om sig själv.

Den anställda kvinnan har enligt utredningen uppgett att hon inser att hon handlat felaktigt. Hon har har bett om stöd och lästips för att bli bättre på bemötandeteknik.
- Medarbetaren har lärt sig av detta och jag tror inte att det kommer att upprepas. 

Hädanefter kommer verksamhetschefen att se till att det bara talas om den äldre, dess sjukdomar och döden.

torsdag 25 juli 2013

B. U. S

Brun utan Sol kallar sig en grupp mörkhyade kvinnliga medelmåttiga och f.d artister i vårt land. De hade var och en rätt hopplösa karriärer och kom, som genom ett under, på att om fem losers gick ihop som grupp så skulle det vara en bra idé. Åtminstone om de hakade på antivittrenden i Sverige, och gjorde stor sak över att sjunga om hur kränkta de känner sig här. 

Det gick sådär. 

När hela framträdandet bygger på hudfärgen de har gemensamt, blir jag trött och misstänksam. Fullt så lättlurade är vi inte.

En riktigt fet katt har oanständiga synpunkter.



Ett välkänt brittisk t styrelseproffs, Geoffrey Howe, provocerade till vansinne igår, när han gick ut och predikade att diskussionerna om näringslivets höjdares ersättningar och löner är för komplicerad för mannen på gatan att begripa.
Själv arbetar han mindre än tre dagar i veckan för £300,000 om året, och tycker det är ett samhällsproblem att "folk "har svårt att förstå varför höga chefer i finansvärlden har sådana fantasibonusar, när popstjärnor och fotbollsspelare tjänar minst lika mycket. 

Tror nog han måste flytta långt, långt bort, eller också förhindra paddorna att lämna truten.





dailymail

Nekad inresa till Israel.Trots danskt pass.



Khadije Nasser, med muslimsk och palestinsk bakgrund

 - "Efter en utfrågning om barndomen, föräldrarnas ursprung, vännernas politiska och religiösa övertygelse, och mer än sju timmars väntan, där de flesta andra problemfritt vandrade förbi passkontrollen, kom endast min mor in i Israel. Men jag uppmanades att lämna gränsen.Jag var chockerad, och krävde en förklaring, varför var jag oönskad? Det arroganta och ryande svaret jag fick var att det bara var så, och om jag inte förstod, och argumenterade vidare, skulle jag hamna i arrest.
Jag hoppas att Danmark snart rycker ut när deras medborgare blir behandlade på detta vis, och inte behöver bli utsatta för obehagliga och traumatiska upplevelser." 

Jag vet inte hur det är med er andra, själv har jag lärt mig att det gäller att ha klara papper när jag reser utomlands, och att uppföra mig klanderfritt och anständigt i kontrollerna. Inresan sker aldrig på mina villkor, det är andra länder - ja, utom Sverige då förstås, som förbehåller sig rätten att bestämma om de resande de vill ha med hänsyn till landets säkerhet. 

Sen har ju jag aldrig förväntat mig att mitt hemland ska vara med och curla varenda medborgare vid utresa, men det är uppenbarligen vad våra nya invånare är vanda vid och kräver.



Första bilden, farfar upp i dagen!


tisdag 23 juli 2013

Vi skulle alla vara lite mer wild and crazy - som hundar.


Grab the frisbee!


Om det äckligt grumliga politikermoraset Nuon från Flashback.

Citat från Flashback:

SvenskOppositions avatar
-"Om jag minns händelseförloppet kring Nuonaffären rätt så vilar ett stort ansvar på regeringen, och framförallt dåvarande näringsminister Maud Olofsson, för detta magnifika misslyckande. Jag vet inte om det fanns så mycket av dold agenda bakom detta, mest berodde haveriet på storhetsvansinne (dåvarande Vattenfall VD Lars G. Josefsson) och allmän galenskap i den borgerliga regeringen i allmänhet och Dår-Maud i synnerhet.


Tyvärr är det ju vi skattebetalare och nyttjare av det offentliga som kommer att drabbas. Någon ansvar kommer knappast att delas ut.


Rent hypotetiskt, och utan att uppmana till något som helst olagligt, skulle man ju tänka sig att någon revolutionär organisation, t.ex. AFA, kidnappade Dår-Maud, förde henne till någon öststat och lät henne fnaska ihop till delar av skulden."


 



För er som tror att våra briljanta och bildade politiker inte visste det riktiga värdet på NUON - dan efter sjönk värdet radikalt. 

Och för detta tycks de som rodde affären i hamn ha fått s.k "extraersättning."


flashback

Titta noga och länge på det här mongot.


Och föreställ dig att han brutit sig in i ditt hem med tre likadana. Sånär plågat livet ur din älskade fru, stulit, vandaliserat och sitter och väntar på dig. För att iskallt döda dig inför din hustru utan ett blink.

Det sista du ser av ditt liv i Sverige är den här utvecklingshämmade råbesten.



Tack för det statsministern.

Svenska Hemliga Polisen.

Att gripa - stoppa brott - skydda landets kvinnor, eller att inte "kränka"? Vad är viktigt?

Under söndagskvällen, vid 21:45-tiden, blev en kvinna i 20-årsåldern överfallen och våldtagen på motionsspåret i Läckeby. I jakten på gärningsmannen har polisen tagit hjälp av en specialtränad spermahund från Skånepolisen.
Polisen är överlag förtegen med uppgifter om händelsen och vill inte gå ut med något signalement på gärningsmannen.


ostran

Prins James/George/Henry??


Cashing in: Bookies are taking bets on everything from the baby's birthday to its name and hair colour
Cashing in: Bookies are taking bets on everything from the baby's birthday to its name and hair colour



Den kungliga babyn idag skapar hysteri på vadslagningsbyråerna. Man kan slå vad om allt, från hårfärg till vikt. Men inte "skoja" om att den lille pojken är svart.



James har stuckit upp som ett klart favoritnamn, med George och Henry i tät följd.

Jag tror alla blir överraskade - och ingen vinner. Vem hade bettat på Estelle?




r

Sveriges Bagdad-Bob i rökridåer.



Det finns få människor som betraktas med så mycket berättigad ringaktning och skepsis som femprocentaren Ullenhag. 

Därför blir man varken förvånad eller ens upphetsad när han försöker låtsas att Sverige, och FP i synnerhet, har insikt och full koll på de vidriga och djupgående konsekvenserna av våld, förtryck och kriminalitet knuten till de senaste årens massinvandring från MENA-länder.

Ullenhag -"Det fanns länge en oförmåga i Sverige att bekämpa hedersförtryck och hedersvåld. Kunskapen var för dålig och samhället lyckades därför inte ta övergrepp som drabbar unga med invandrarbakgrund på samma allvar som om de drabbat människor som levt i Sverige i generationer.
Från Folkpartiets och regeringens sida har vi på senare år tagit rader av initiativ och mycket mer görs i dag än för tio år sedan. Men tyvärr höjs fortfarande röster i samhällsdebatten som kritiserar arbetet för att förebygga att unga kvinnor drabbas."


"Det fanns länge en oförmåga...", "Kunskapen var för dålig"?? Dra den om Bellman också. Det är förnekelse det handlar om, och räddharig beröringsskräck för att kalla en muslimsk mördare för en muslimsk mördare.

svd

Vart tog den höga muslimska moralen vägen?


Den senegalesiske fotbollsspelaren Papiss Cisse, som tjänar  £40,000- i veckan i klubben Newcastle, har gjort ett stort nummer av att vägra bära lagets nya tröjor eftersom de sponsrar lånefirman Wonga, som skulle "vanrykta Cisses religiösa övertygelse". Under sharia-lag får muslimer inte tjäna på utlåning av pengar.

Men däremot får muslimer uppenbarligen spela om pengar i syndens näste, där har man smygfotat den store hycklaren vid black-jackbordet. 

Ridå. Och Gonatt.




Lockar Ramadan fram det sämsta på natten?



På dagtid får man varken äta eller dricka under Ramadan.
– Det är meningen att man ska lida. Men när man klarar av att säga nej till något så mår man bra efteråt. Man lär sig att behärska sig själv. 

Men.  

Varför bara på dagen? 

Vad händer med muslimerna när det blir mörkt - plötsligt har dom glömt bort allt de sagt nej till hela dan - och ger vika för alla lustar och frestelser. 

Det kan aldrig vara bra för dem att känna sig så obehärskade, och må så dåligt av sitt eget okontrollerade nattliga glufsande .  Gud ser dem på nätterna också.

Skulpturen Bad, Bad Boy har placerats på fel ställe.


En åtta meter hög och sju ton tung skulptur, av en anskrämligt ful pojke (?) som står och uträttar sina behov i vattnet, BAD Bad Boy, har väckt rabalder.



Fattar man ju.



Det är ju här den ska stå.









Engelsmännen ska alltid vara värst....

Så här stooooor är den nya kungliga tronföljaren i Stooooooorbritannien!

måndag 22 juli 2013

Sommartorkan är äntligen slut för semestervikarierna på nyhetsredaktionerna.

Hennes Kungliga Höghet, Hertiginnan av Cambridge befinner sig i det tidiga stadiet av förlossningsarbetet, tillsammans med sin make på ST Marys Hospital, Paddington, London.

Coca Cola ser grönt.


Coca Cola har använt sitt hemliga familjerecept, röda loggan, och de klassiskt kurviga buteljerna sedan 1887.

Men nu går läskjätten grönt - åtminstone i Argentina.
Där har de släppt Coca Cola Life sötad med naturlig stevia utan kalorier, och flaskorna är tillverkade av 30 % växtmaterial och fullt återvinningsbara.
Blir det en säljsuccé därborta, så lär vi ha Coca Cola Life här till jul - om alla våra, hmmm,  lite mera kritiska myndigheter skärskådat innehållet och de utlovade löftena.



söndag 21 juli 2013

Jag ger er en gratis uppfinning!



Igårkväll stod vi i köket och förberedde grillning, jag skivade tomater och avocados och kryddade med lite citronpeppar, kall öl hämtades ur kylen, bearnaisesås fixades, och grillspett marinerades. 

Då kom Ynglingen, som skulle råsteka potatisen, grabbade snabbt äggskivaren ur tredje lådan, skivade potatis efter potatis i den lilla strängmaskinen och stekte sen rekordsnabbt gyllenbruna och knapriga.
Jag tittade på med stor beundran - WOW - varför har jag aldrig själv kommit på detta???

Och konstaterade snabbt att detta var en häpnadsväckande och genial
engångsfix, medan jag slängde den f.d äggskivaren i slasken.

Abdikation, en ny trend?



Belgien fick idag en ny kung, då kronprinsen Philippe installerades efter sin far - den 79-årige kung Albert II.
Den 53-årige Philippe är den sjunde kungen i det endast 183 år unga landet.

Det är dock en strukturell utvecklingstendens att Belgien inte ens existerar om 50 år, snarare splittrat i två/tre nationalstater - ett Vallonien och ett Flandern, och så kanske en stadsstat vid namn Bryssel. Grunden till att landet ännu inte är splittrat, är att man inte vet vem som har rätt till huvudstaden. Men det har inget med monarkin att göra - det belgiska kungahuset är en av få saker som samlar de olika befolkningsgrupperna, vilket trots yran idag, kan visa sig vara en helt omöjlig uppgift. 

Men, visst är det ganska genant av mänskligheten att kungen har två officiella namn - de flamsktalende kallar kungen Filip, medan han på vallonska heter Philippe. 

Vuxet. 

Eller inte. 

Av ett folk som snart kan glömma två/tre stater, när alla befinner sig under mullornas diktatur.

54 punkter!! Kan någon väcka Sveriges sömngångarstatsminister!!


Tack för SVDs Rolf Gustavsson, en hederlig, riktig journalist,
i ordets enda och bästa bemärkelse. Idag levererar han nyheter som aftonbladet har absolut noll koll på , regeringen vill dölja, , och som varje svensk bör ta del av:

-"EU-samarbetet syftar till att skapa ett allt fastare förbund mellan Europas folk. Så står det i EU:s grundfördrag.
Den formuleringen tillhör det förgångna, förklarade för en tid sedan Frans Timmermans, Nederländernas socialdemokratiske utrikesminister. En gammal Europavän i ett av EU:s mest pådrivande grundarländer, som slagit in på en ny kurs. Med en önskelista på 54 punkter vill den holländska regeringen begränsa EU:s befogenheter och så långt som möjligt återföra beslut till den nationella nivån.
Önskemålen riktas till den nya EU-kommission som utses nästa år och förebådar agendan för nästa holländska ordförandeskap 2016. Det vill säga ett år innan Storbritannien förväntas hålla den folkomröstning om EU som David Cameron utlovat."