tisdag 23 juli 2013

Lockar Ramadan fram det sämsta på natten?



På dagtid får man varken äta eller dricka under Ramadan.
– Det är meningen att man ska lida. Men när man klarar av att säga nej till något så mår man bra efteråt. Man lär sig att behärska sig själv. 

Men.  

Varför bara på dagen? 

Vad händer med muslimerna när det blir mörkt - plötsligt har dom glömt bort allt de sagt nej till hela dan - och ger vika för alla lustar och frestelser. 

Det kan aldrig vara bra för dem att känna sig så obehärskade, och må så dåligt av sitt eget okontrollerade nattliga glufsande .  Gud ser dem på nätterna också.

5 kommentarer:

  1. Det kan inte vara lätt för de rättrogna muslimerna här uppe i det kalla norden. Det är ljust större delen av dygnet och det går ju att spekulera i hur en människa reagerar, både fysiskt och psykiskt över att först späka sej, kanske nitton tjugo timmar och sen vräka i sej allt som man har gått miste om. Sen ska man väl be vissa böner innan man får lov att sova. Låter inte särskilt nyttigt någonstans. Någon kan kanske reda ut det åt oss villfarna.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Om det är så dåligt att låta sig äta, tycker jag dom ska avstå helt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. En bra lösning på en hel del problem.

      Skogis.

      Radera
  3. Det är mest synd om deras grannar som får stiga upp i ottan, sedan slita hela dagarna för att de nya överkasten ska komma "närmare gud" och sedan få sin nattsömn förstörd av festande grannar. Inte underligt att Svensson flyr dessa områden.

    Om nu dessa "trägna trogna" när sitt mål om det allomfattande kalifatet, vem ska då försörja världen för det enda muslimer är bra på att producera är barn? Det är bara att titta på Saudi och de vem som gör något.

    SvaraRadera
  4. Vi otrogna orena grisar ska alltid träla åt de rena.

    SvaraRadera