torsdag 25 juli 2013

En riktigt fet katt har oanständiga synpunkter.



Ett välkänt brittisk t styrelseproffs, Geoffrey Howe, provocerade till vansinne igår, när han gick ut och predikade att diskussionerna om näringslivets höjdares ersättningar och löner är för komplicerad för mannen på gatan att begripa.
Själv arbetar han mindre än tre dagar i veckan för £300,000 om året, och tycker det är ett samhällsproblem att "folk "har svårt att förstå varför höga chefer i finansvärlden har sådana fantasibonusar, när popstjärnor och fotbollsspelare tjänar minst lika mycket. 

Tror nog han måste flytta långt, långt bort, eller också förhindra paddorna att lämna truten.





dailymail

2 kommentarer:

  1. Skilda världar... vitt skilda världar. Kanske inte ens i samma universum. Den avgrunden som finns mellan "vi och dom" blir svår, kanske omöjlig att överbrygga i nuläget. Den finns inom ekonomin och inte minst inom politiken på allt lägre nivåer och sprider sej även inom industrin, också på allt lägre nivåer. Man förvånas och skräms över hur snabbt vårt samhälle har förfallit på så många områden och hur snabbt och närmast omärkligt det har gått. Och att så många fortfarande applåderar och hejar på, trots att nästan ingen av de inblandade ens gitter att dölja det längre. Ovanstående exempel är ju bara ett i mängden. Ytterst få höjer på ögonbrynen, ens. Kanske en förklaring kan vara att så många inom etablissemanget tycker att det finns ju riktiga problem att ta tag i. Som främlingsfientlighet, rasism, nazism, feminism, de diskriminerade zigenarna, de utsatta bärplockarna etc. Och, givetvis, det allt överskuggande problemet med Sverigedemokraterna. Där har vi ju de verkliga problemen i sverige och världen enligt många. Det läggs ut som en mental dimridå för att dölja det som egentligen är viktigt.

    Skogis.

    SvaraRadera