torsdag 25 juli 2013

B. U. S

Brun utan Sol kallar sig en grupp mörkhyade kvinnliga medelmåttiga och f.d artister i vårt land. De hade var och en rätt hopplösa karriärer och kom, som genom ett under, på att om fem losers gick ihop som grupp så skulle det vara en bra idé. Åtminstone om de hakade på antivittrenden i Sverige, och gjorde stor sak över att sjunga om hur kränkta de känner sig här. 

Det gick sådär. 

När hela framträdandet bygger på hudfärgen de har gemensamt, blir jag trött och misstänksam. Fullt så lättlurade är vi inte.

8 kommentarer:

  1. Hela landet skall svartas ner...Befolkningen kommer om 50 år att ha samma utseende i Absurdistan,som dagens Nomader i Sinai !!
    Ingen ljus framtid alltså...:)

    SvaraRadera
  2. Det ser svart ut. Då får vi börja sjunga visor om vilket helvete vi har. Kanskedags att börja redan?

    SvaraRadera
  3. Man vågar inte företälla sig vad som hänt om fem avdankade pursvenska kvinnliga artister i femtioårsåldern hade bildat gruppen "Vit utan sol" ...

    SvaraRadera
  4. Kayo saknar väl typ allt, Gladys är ganska musikalisk

    SvaraRadera
    Svar
    1. De borde trots allt hålla sig för goda för den här typen av publikfrierier och anspelning på den sjuka tidsandan

      Radera
  5. Det finns faktiskt en fysiologisk anledning till att vi nordbor ser ut som vi gör. Vår höga latitud medför att solens strålar färdas längre genom vår skyddande atmosfär.

    För att skydda mot alltför stor exponering av solens UV-strålar har de med rötter närmare ekvatorn utvecklat en naturlig pigmentering över årtusendena. Till skillnad mot oss nordbor som kan bilda pigmentering vid behov ("solbränna") kan dessa inte "bli av" med sin. Detta leder tillsammans med heltäckande kläder inte alltför sällan till D-vitamininsufficiens som kan vara en väsentlig riskfaktor för vanliga cancerformer och diabetes samt kardiovaskulära, autoimmuna och neuropsykiatriska sjukdomar.

    "Hudfärg påverkar också synteshastigheten. Om en ljushyad person solar avklädd tills huden börjar rodna av solbränna (15–20 minuter) bildas minst 250 mikrogram (=10 000 IE; 10 mikrogram=400 IE) D-vitamin (rekommenderat kostintag är 7,5 mikrogram/dag). Mörkhyade personer behöver 5–10 gånger längre tid i solen för att uppnå samma mängd. På tropiska breddgrader är detta inget problem vid traditionell livsstil, men i modernt storstadsliv motverkas ofta solexponering, tex genom inomhusvistelse, luftföroreningar och heltäckande klädsel. När mörkhyade invandrare från solrika länder hamnar i Skandinavien och fortsätter med sin traditionella (D-vitaminfattiga) kost och dessutom beslöjar sig, blir svår D-vitaminbrist vanlig. I muslimska länder är problemet känt bland läkare, som ofta behandlar muskuloskeletala smärtor hos kvinnor med D-vitamin." (Läkartidningen)

    Så slutsatsen blir att om du är neger, muslim, kvinna och bosatt i Sverige så blir du lättare sjuk, galen och gaggig. Förklarar en hel del.

    SvaraRadera
  6. Klart som korvspad. Behövs ett minimum av tankeförmåga bara.

    SvaraRadera