tisdag 23 juli 2013

Sveriges Bagdad-Bob i rökridåer.



Det finns få människor som betraktas med så mycket berättigad ringaktning och skepsis som femprocentaren Ullenhag. 

Därför blir man varken förvånad eller ens upphetsad när han försöker låtsas att Sverige, och FP i synnerhet, har insikt och full koll på de vidriga och djupgående konsekvenserna av våld, förtryck och kriminalitet knuten till de senaste årens massinvandring från MENA-länder.

Ullenhag -"Det fanns länge en oförmåga i Sverige att bekämpa hedersförtryck och hedersvåld. Kunskapen var för dålig och samhället lyckades därför inte ta övergrepp som drabbar unga med invandrarbakgrund på samma allvar som om de drabbat människor som levt i Sverige i generationer.
Från Folkpartiets och regeringens sida har vi på senare år tagit rader av initiativ och mycket mer görs i dag än för tio år sedan. Men tyvärr höjs fortfarande röster i samhällsdebatten som kritiserar arbetet för att förebygga att unga kvinnor drabbas."


"Det fanns länge en oförmåga...", "Kunskapen var för dålig"?? Dra den om Bellman också. Det är förnekelse det handlar om, och räddharig beröringsskräck för att kalla en muslimsk mördare för en muslimsk mördare.

svd

2 kommentarer:

  1. Det går inte an att kalla en spade för en spade. Inte nu längre. En politisk spade är en kratta, en dammvippa eller nåt som passar bäst in i deras agenda för stunden. Det vore väl en nåd att stilla bedja om att det talades klarspråk från PK-maffian. Fast det kommer aldrig att hända i nutid.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Absolut. För varje ny dimridå drunknar Ullenhag i löjets skimmer.

    SvaraRadera