lördag 27 juli 2013

Jag har aldrig känt sån pockande lust...



att sätta upp ett foto och göra det till en darttavla. Som nu. 

132 miljoner för inkompetenta narcissister med hybris! Mannen är en av de som är dödsförvånade över att vi undersåtar inte hyllar honom som en popstjärna eller fotbollsidol.

En dåres försvarstal i DI idag: "De tyska investeringarna var och är extremt lönsamma." Det säger Vattenfalls tidigare vd Lars G Josefsson till Dagens Nyheter och försvarar köpet av Nuon.

Utdrag från kommentarerna på DI:

- Vattenfalls tidigare vd Lars G Josefsson har inte förstått att han förskingrat miljardbelopp och uppenbarligen även skott sig själv på sina vidlyftiga affärer med skattebetalarnas pengar.

- Han vill inbilla oss att han är värd alla dessa miljoner i pension.I USA hade han hamnat i fängelse..

- De blåser ju svenskarna på 100 miljarder i övervinster per år, tro f-n vattenfall är rikare idag än för 10 år sedan...

- Utkräv personligt ansvar för inkompetens!

- Inom Vattenfall fanns det ett kompakt motstånd mot att genomföra Nuonköpet. Denna hörsammades ej av VD:n och nådde således inte heller styrelsen.
Tråkigt för de anställda att nu sitta med "Svarte Peter" som en fartblind VD och en godtrogen styrelse lagt i deras knä!


di

3 kommentarer:

  1. Vattenfall har som aldrig tidigare någon svensk i världshistorien,skämt ut sig i Tyskland.
    Finns inte en enda tysk,som inte har något negativt att säga om "detta svenska företag"...
    Möjligen kan man finna en eller annan som arbetar vid Brunkål-anläggningarna i Lausitz, som inte ännu tvingats från sina hem.
    Vattenfall har där ödelagt tiotusentals hektar av mark och slukat hela byar.Allt för att profitera på kolkraft !!Först sedan man ville leda ner sin avgaser från sina kolkraftverk i underjorden,och hota deras grundvatten,vaknade befolkningen.Dessutom har man köpt upp olika tidigare elleverantörer, framför allt i storstadsområdena.
    Infört taxor på el till privatkunder som är rekordhöga !! Tre gånger så dyra som i Sverige...Och nu avslöjas att dess VD är en av dem som berikat sig på dessa skumraskaffärer !

    SvaraRadera
  2. Sveriges namn går minst sagt inte ärat över jorden längre...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man blir ledsen och förbannad... och man skäms över de som i de flesta sammanhang representerar landet sverige, möjligen sporten undantagen, då.
      Jag skulle verkligen vilja hitta en mindre begynnelsebokstav för sverige som idag skulle passa bättre.

      Skogis.

      Radera