lördag 27 juli 2013

37 miljarder, monopolpengar för Vattenfall och politikerna..

S kräver granskning av Nuonaffären: "Regeringen godkände en affär som hittills kostat skattebetalarna 37 miljarder kronor - ett exempellöst slöseri med gemensamma tillgångar."  

Ja, tjena, här ska det plockas billiga poänger. Vulgärpolitik kallar jag det.

Tomas27 jul 08.40

Väljarflykt

S har stora problem. Partiet står och stampar i opinionsundersökningar och något lyft verkar aldrig komma trots att man trodde att Löfven skulle rädda partiet. Nu försöker man med Nuon och tror att svenska väljare ska strömma till partiet p g a den skandalen. Och samtidigt rasar M i alla opinionsundersökningar det senaste halvåret efter att Reinfeldt alltmer samarbetar med MP i en väsentlig fråga för Sverige. Både S och M har det alltså svårt för närvarande. Alltfler väljare väljer bort dom och har hittat ett nytt parti sedan senaste valet.

4 kommentarer:

  1. Förhoppningsvis Carina åtminstone bland dem som håller sig informerade !!
    Skandal är ett milt uttryck för Vattenfalls diktatoriska förehavande...såväl i Sverige som ute i Europa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. De som håller sej informerade är ordet. De flesta har ingen aning, de rycker på axlarna och tycker att det är nog för djävligt. Sen går de vidare till mer närliggande problem. I morron är det glömt.

      PS. Tack för din "önskan", det regnar, lite åtminstone. Snart, kanske, ökar nivån i brunnen. Och ikväll är det dragning på lotto. Break a leg. DS.

      Skogis.

      Radera
    2. Skogis.
      Hav tålamod mina tips slår alltid fel...Du kan med säkerhet förvänta ett rejält skyfall närmsta dygnet.Detta baserar jag på att jag planerar snygga upp mitt gamla fordon !
      F.ö vill du ha hjälp med annat övernaturligt,ska du inte skämmas att framföra det så löser vi problemen!

      Radera
    3. Woodoodockor? Är de möjligen inom ditt kompetensområde?

      Skogis.

      Radera