lördag 23 november 2013

Jimmie Åkesson äger.


Det här kallar jag fighting spirit, segerviss och skön retorik:

JÅ till Stefan Löfvén:

 -"Vi kommer att besöka dina starkaste fästen, vi tänker besöka arbetsplatserna där dina väljare jobbar. Vi tänker visa att du och ditt parti svikit de idéer som en gång byggde folkhemmet, sa Åkesson, som också ägnade mycket kraft åt att kritisera det som Åkesson menar är Löfvens rödgröna regeringsalternativ.– Om du vågar så möts vi i en duell om detta, du får gärna välja tid och plats. Du ska helt enkelt inte komma undan, sa SD-ledaren."

Men – Stefan Löfvén vill inte möta en tungviktare och åka på en sucker-punch, så han duellerar bara med statsministern. De tävlar ju båda i lätt flugvikt, och säger sig "aspirera på samma jobb." 

Men - innan Löfvén masat sig upp i ringhörnan är de förhoppningsvis tre som aspirerar på samma jobb.

För lite. För sent, Cameron.

 Klicka på bilden för större!

 Cameron kommer redan i nästa vecka att åka till Bryssel för att försöka förhandla sig ur EUs krav på att EUs länder ska försörja alla ekonomiska flyktingar.EU ställer sig inte oväntat kritiska och ovilliga - och engelsmännen är inte imponerade.


daily mail

Efter SDs vilda väljarframgångar,

har statsministern bestämt sig för att han behöver ännu mer power än en stridshäst.


På tal om Jonas Gardell, och hans försvar för islam som gayvänligt.



Sverige har inga islamister.

Och det pågår ingen islamisering av Sverige. 

Svensken som sprängde 22 oskýldiga på Irans ambassad i Libanon i tisdags, ser innan dådet ut att vara nöjd med sig själv.


Sverige före Reinfeldt - Those were the days!

-Minns ni tiden när Sverige var kända för ABBA och inte "svenska" arabiska självmordsbombare.

fredag 22 november 2013

Jag var snabb som en iller!

Här gäller det att hitta en åtta - klara färdiga -gå!


Det här kommer Reinfeldt aldrig att tala om för oss: En av fyra svenska kvinnor kommer att våldtas. Sexuella övergrepp ökar med 500%

Sveriges befolkning växte med en halvmiljon mellan  2004-2012, främst på grund av immigration från länder som  Afghanistan, Iraq and Somalia. 16 % av alla nyfödda har en mor som är född i ett MENAland, och endast 54 % av invandrarna befinner sig i nån form av aktivitet eller arbete.


 Sverige har nu näst flest antal våldtäkter i världen, efter Sydafrika, vilket med 53.2 per 100,000  invånare är  sex gånger högre än i USA. Med muslimer representerade i 77 % av fallen verkar som en svårstoppad ideologisk epidemi. 

Sverige måste som resten av västländerna komma till insikt och besluta om de vill ha jämställdhet mellan könen - eller muslimsk immigration. Det är omöjligt att ha båda.

Många svenskar låtsas som om detta inte händer, för det sammanfaller inte med vår världsbild och synen på oss själva. 

Så det är dags för sömngångarna att öppna ögonen nu. Innan deras fru eller dotter blir våldtagen.

Varför måste islam tvingas på oss?




Föräldrar med barn i Huntingtons skola beordrades att skicka sina åttaåriga-barn till en studiecirkel om islam, annars skulle barnen märkas som rasister för resten av sin skoltid.Föräldrarna fick varningen hemskickad, att lågstadiebarnen skulle få en "rasdiskriminerings-anmärkning" stämplad på sig om de inte deltog. £5 per barn måste erläggas för "Upptäck islam"-skolresan.

För mig är det uppenbart att när islam konstant tvingas på oss från alla håll i islamiseringen av EU-länderna, så skapas det ingenting annat än bitterhet och förakt.




Jag frågar mig på allvar - Finns det verkligen nån som orkar läsa sr´s, svt´s och censurbladets erbarmligt vinklade förtalmyter om SD?

SD:S LANDSDAGAR

Får frågor om ’snyltare’ - flyr bakom dörren

TV+TEXTBörje Brandhill, gruppledare för SD: ”Sanningen är den att nittionio procent av dem är snyltare och parasiter”  Se när Börje får Aftonbladets frågor - och gömmer sig bakom sin dörr


Det var det bästa, det bästa, jag har hört!!


SD vill återinföra tjänstemanna-ansvaret - HALLELULJAH!

Landsdagar 2013.

Jimmie Åkesson citerar Sylvester Stallones boxare Rocky Balboa, för SD: 

- "Det handlar inte om hur hårt du slår. Det handlar om hur hårt du kan bli slagen, och fortsätta röra dig framåt. Hur mycket du kan ta, och fortsätta röra dig framåt. Det är så du vinner."

Dags att ta jobben från de proppmätta fiaskopolitikerna.

Migrationsverket, en monolitisk maktmissbrukare.

Ånge kommun känner sig grundlurade av Migrationsverket .När Migrationsverket flyttade ut skickade ÅFA en räkning på närmare två och en halv miljon kronor, det handlade om allt från trasiga garderober till spräckta tvättställ och omtapetsering.

Trots flera påminnelser betalade inte Migrationsverket utan ville ha specificering och betalade till sist endast en bråkdel av summan.Efter två år löpte preskriptionstiden ut och Migrationsverket ansåg att kommunen inte längre har rätt att vare sig kräva pengarna eller att stämma verket inför domstol.

– Det är jättekonstigt att en svensk myndighet struntar i sina kontrakt och inte vill kännas vid dem.
Nu har Ånge kommun anlitat en advokat för att undersöka om det går att tvinga Migrationsverket att ersätta de två och en halv miljon kronorna som flyktingarna förstörde för värdkommunen.

 Hoppas sannerligen kommunerna vaknar, och lär sig migrationsverkets dyra läxa.  Till syvende och sist är det ju vi dumma stackare som får betala.  Men ändå.    

Hoppas också att om det finns ett ljushuvud i detta land som vågar ta beslut om att lära berikarna hur man lever i svenska hem och samhällen. Och om hur rädda vi måste vara både om varandra, miljöer och andras pengar.  Eller är det allt för rasistiskt?

Eller är det meningen att hela vårt Sverige ska se ut såhär i mångkulturens tecken?

Så sant.


Varför. Varför. Varför.


De rycker närmre - planerna på att tillåta samtal och användandet av mobiltelefoner ombord på flyget.

Vi kommer alltså att tvingas befinna oss endast centimetrar ifrån nån som evighetssnackar nonsens, eller skrävlar högt om nånting som ingen människa orkar lyssna på. Det kommer att bli den mentala varianten av den ouppfostrade ungen som kickar in ryggen på ryggstödet typ hundra gånger i minuten under en långflygning.

Så snälla flygbolagsövermyndigheter i världen - please - ge oss människor ett behövligt break.

torsdag 21 november 2013

Reinfeldt måste lägga i en högre växel.

UK är det land i Europa, vars folkmängd ökar mer än nån annanstans.  Ikväll hade BBC en intervju med en grupp unga bulgarer:

- "Hur många av era vänner planerar att fly till UK under 2014?"

Svar: "allihopa."

81-årig bröllopsdag! Jag bugar mig!

Ann Betar rymde med John från Connecticut till New York 1932, för att slippa gifta sig med den man som pappan utsett i ett arrangerat äktenskap. Åttioett år senare har det fantastiska paret i Amerikas rekordäktenskap nu 14 barnbarn och 16 barnbarnsbarn.

-Varför vi är så glada och skrattar så gott? För att vi är så lyckliga som bor i USA, så att inga känslokall svenska myndighetsidioter tvingar oss att leva åtskilda från varandra. Då skulle vi dött för länge sen.

Rasism! Svensk brunett kränktast idag.

 Pepparkaksgubbar, negerbollar, kinapuffar, julstjärnor, TinTin, Barna Hedenhös - rena bagateller!! 

En vit brunett som toapappershållarslav, jag dånarDet här måste väl åtminstone inbringa nåt slags tröstpris hos DO?!? 


Årets superdiet nummer 11 397.

Bomullstussdieten, man sväljer upp till fem bomullstussar doppade i e lite apelsinjuice eller nån smoothie på en gång, för att känna sig proppmätt - utan att öka i vikt.

Men läkarna bara skakar på huvudet - no-no-no, detta är livsfarligt! Man kan både kvävas och dö av undernäring, för att inte tala om bomullstussarna som sätter sig som en propp i tarmarna. 

Måste kännas vansinnigt jobbigt när man ska förklara sig där på operationsbordet....


- Det är tillåtet att ha sjuka åsikter i Norge!


Ubaydullah Hussain på Facebook - Denne meldingen ble publisert fra Ubaydullah Hussains facebook-konto i en tråd som omhandlet en konkret person. - Foto: Skjermdump /



nrk

Den som sig i leken ger....


 Tårtkvinnan. Video här.

That´s me! Hur ser andra dig? Gör testet du också, här.

Så här ser min omgivning på mig, om man får tro Dr Phils test:

Results of your
How Do Others Perceive You? Quiz

You scored a total of 47 The Lively Center of Attention.

-"Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting; someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to their head. They also see you as kind, considerate, and understanding;"

Med risk för att bli mallig - inte illa pinkat alls! (jag som trodde att bara hundarna älskar mig....!)

onsdag 20 november 2013

Driver dom med oss???

I konkurrens med 240 (!) tävlande bidrag vann Landstinget i Värmland Göta-Priset för minskat krångel (!) i vården. Landstingets projekt går bland annat ut på att hålla reda på patienternas högkostnadsskydd och på så vis underlätta (!) för patienterna (?).
Priset delades ut på den pågående Kvalitets (!)mässan i Göteborg.


-"Projektet visar att det går att minska landstingets kostnader och samtidigt öka servicen för patienterna.” Yeah right.

...... grattis.....eller nåt........

Bra jobbat......!

Först måste oskyldiga dö,


sen kan politikerna lyssna.  Åtminstone i grannlandet Norge.

UDI, fylkesmannen, statssekretæren i Justisdepartementet och polisen möttes i dag för att lyfta situationen efter morden på Valdresekspressen för knappt två veckor sen. Tre oskyldiga människor överfölls och knivskars till döds, en 30 år gammal asylsökande är gripen för brotten.

– Det var viktigt att få samla alla instanser för att gå igenom både det som har skett, och framtida förändringar när det gäller etableringen av asylmottagningar i kommunen. Det här var ett konstruktivt möte. Årdal kommun gav tidigt en signal till UDI om att inte utöka asylboendet med de 60 platser som planerats, och det kommer inte att utökas.  

I Sverige skulle massinvandringspolitikerna himla med ögonen,  rycka på axlarna, och säga:

- Lite svenskspill får man räkna med.

Svenska Försvaret fick byxångest,

efter sociala mediers granskning, kryper till korset och ändrar texten i sin uppförandekod

från:”Det går till exempel inte att i sin tjänst skriva under på att mångfald på en arbetsplats är en tillgång och något man vill främja och verka för, för att sedan engagera sig mot invandring på fritiden. Trovärdigheten skulle bli lidande, inte bara för medarbetaren själv utan för hela Försvarsmakten”.

till:"Det går till exempel inte att aktivt arbeta för en ökad mångfald i Försvarsmakten och samtidigt ge uttryck för anti-demokratiska värderingar eller annat som strider mot lag, förordning eller värdegrund. Trovärdigheten skulle bli lidande, inte bara för medarbetaren själv utan för hela Försvarsmakten."

Fast. Det där är ju bara make over och ord. 

Och svenska folket har ju, sorgligt nog, mycket väl redan förstått vad Försvaret egentligen menar.

Jag är bedrövad till botten av mitt hjärta. Sympati, empati, lojalitet, solidaritet - Hägglund? Reinfeldt? Larsson? Nån i regeringen?


Samtidigt som katastrofen i Fillipinerna skördar offer som svälter och inte har mat så har vi en liknande situation I Sverige. Där gamla inte får mat eller vätska. Skillnaden är att jag enkelt kan smsa iväg pengar till Fillipinerna. Men att hjälpa en gammal kvinna att få mat coh vatten i Sverige är nästintill omöjligt. Hur många är dom som torkas och svälts till döds i Sverige? 

Detta är en vän till mig som skrev denna status härpå Fb. Jag har fått lov att sprida den vidare. Känner du någon journalist somkan vara intresserad av denna story så inboxa gärna. Detta är så vidrigt och jag kan inte bara sitta och titta på. Nästa gång är det vår tur./Iván Marie Erikssons Fb uppdatering inatt: Under två veckor har jag bearbetats genom samtal då man velat att mamma ska dö. Jag har fått tjata böna och be för att öka mammas näringsintag. Under dessa två veckor har mamma i princip bara sovit. Dygnet runt. Igår så gav jag därför upp och sa att man skulle dra sonden. Dvs man slutar ge mat och vatten. Man svälter och torkar ut personen tills dom dör. Denna passiva form av mord är tillåten och vedertagen praxis vården. Det vet jag nu. Man tillämpar den på sjukhus och på äldreboenden. Man svälter och torkar ihjäl människor tills kroppen ger upp dör. Det är en seg och plågsam död. Tänk att inte få äta och dricka! Man blir galen! 

Läkaren som jag tampats med under 2 veckors tid för att få näringsdosen ökad blev naturligtvis eld och lågor, euforisk för att jag tillslut tagit detta beslut. Varför? och hur kan man reagera så smaklöst och känslokallt? Jag finner ingen som helst glädje i ett sådant beslut. Efter beslutet bad jag sedan sjukhusprästen att ge mamma sista smörjelsen/ nattvarden och ringde sedan runt till mammas vänner för att berätta det tråkiga beskedet. Men när jag sedan ville framföra deras hälsningar till (min ständigt sovande) mor så började hon plötsligt att storgråta (?!) när hon hör deras namn!! Hon gråter sedan hela kvällen! Min gamla dagmamma som varit mammas vän i över 46 år, skyndar upp till sjukhuset och ser denna känsloyttring! Märk väl att min mamma inte visat äkta känslor sedan hon hamnade på boende, för fyra, fem år sedan?! Antagligen för att hon drogats ner. För vårdens ABC är: Droga ner, sänglägg. Svält och torka ut! Så fungerar det. En modern form av ättestupa alltså. Jag är såklart chockad. Jag pratar med läkaren när vi ses och säger att jag vill att sonden ska sättas tillbaka, eftersom mamma, som inte gråtit sedan tiden innan hon flyttade in på äldreboende 4-5 år sedan och som dessutom legat och sovit i 2 veckors tid plötsligt börjar att storgråta, men han vägrar i sten. Tar inte det jag säger på allvar. Tilläggas bör att jag inte träffat en enda människa hittills inom vården som velat att mamma ska leva! Fatta! Inte en enda! Samtliga vill se henne död? Varför? Jag är såklart helt förtvivlad. Känner mig överkörd. Sviken. Trött. Besviken. Har tappat tilliten till vården totalt. 

 De enda tre som vill att mamma ska leva, är hon själv, jag och Moa. Det känns helt absurt. Om jag inte river ner hela sjukhuset i morgon så kommer min mamma att vara död inom fyra-fem dagar. Vanmakt. Överkörd. Ensam i min kamp- i mitt krig mot vården! Dessutom ska jag behöva slåss när jag själv behöver stöd inför att behöva se mamma i detta skick, dessutom behöver slåss när jag själv behöver tröst och styrka för att i min tur kunna ge mamma tröst och stöd. Var tvungen att sova hemma ikväll eftersom jag vakat hos henne hela natten till idag. Är helt slut mentalt. Utmattad. Har migrän. Ska jag orka en ny rond i morgon? Orka tjyvmata henne i vanlig ordning med vitaminer näringsdryck juicer batten salt socket och fett i hemlighet och lönndom i mitt ensamma krig mot vården med risk för att påkommen och polisanmäld.

 Eller ska jag ge upp på mamma och låta henne dö? Detta är en mardröm! Hoppas man får dö knall och fall och aldrig hamna på vårdinrättningar. För då är det kört. Hade mamma inte reagerat med att storgråta igår så hade det känts mer humant att låta henne dö. Men hon är inte redo. För då hade hon inte gett sig tillkänna att hon fortfarande kan höra, känna och förstå. Hur ska jag rädda min mamma från döden nu?! Hon är ju lagd för att dö. Med beslut från flera läkare och överläkare. Tredje gången gillt är hon lagd för att dö. Det är etiskt vidrigt. Osmakligt. Ofattbart. Men sant. 

Fotot är inte hennes mamma. Maries mamma, Berit Andersson, 75 år kan kissa och bajsa. Hon har inte ont, kan andas , kan svälja. Vad är det som gör att läkare bestämmer att hon ska svältas och torkas långsamt tills hon dör? På Norrlands Universitetssjukhus i Sverige, 2013. tillägg (19 november) : Berit gick bort dagen efter att denna text delats. Vila i frid Berit.

tisdag 19 november 2013

Svenska Försvaret visar upp noll demokratisyn och noll yttrandefrihet




Friatider avslöjar Försvarets nya antisvenska inriktning: ”Det går till exempel inte att i sin tjänst skriva under på att mångfald på en arbetsplats är en tillgång och något man vill främja och verka för, för att sedan engagera sig mot invandring på fritiden. Trovärdigheten skulle bli lidande, inte bara för medarbetaren själv utan för hela Försvarsmakten”.

????????????????????????????????????????????????????????"Det går inte att engagera sig mot invandring...."?? I min värld kan man älska mångfald, men vilja minska invandringen av samhällsstrukturella och ekonomiska skäl.

Nån som minns t.ex General Pinochet i Chile? Censur, politiska förföljelserna, spårlösa försvinnanden? Den grymma exempellösa tortyren och Dödens Karavan mot meningsmotståndare? 

Svenska Försvaret borde var extremt försiktiga med att begå ingrepp mot de mänskliga rättigheterna, man kan lätt förlora sig i associationer. 





Gravöl.


Nu dansar jättepåsråttorna på bordet.







- Haha-haha -HA. 

if you can´t beat them - join them!!



Vet du vad en selfie är?

Oxford Dictionaries tvekade inte när de skulle kora årets engelska (och svengelskag)nyord, "selfie".
– Ordet har utvecklats från att ha varit ett nisch-ord på sociala medier, till att ha blivit ett vardagligt uttryck för självporträttsbilder. 
Det har inte varit nån diskussion alls i år, men här är några av orden som försökte matcha årets självklara segrare:

"Schmeat": Ett ord för syntetiskt producerat kött.

"Twerk": En provokativ dans som ursprungligen stammar från New Orleans på 1990-talet. 

"Binge-watch": Verb för att titta på en rad episoder av en TV-serie i sträck.  

Klart vi hänger med tänkte jag skriva......, men..... bingewatchat har jag aldrig gjort,..... inte ätit schmeat. Och.... inte twerkat heller. Inte ens tagit en selfie, faktiskt.  

Så jag är nog tyvärr tvärute.

Lena Mellin: - Pilutta dig Jimmie Åkesson!!

Det är med illa dold skadeglädje, som en av censurbladets få utbildade journalister jublar över att M och S nobbar alla inviter och samtal med SD.

Lena
Mellin


-"Den gubben gick inte, Jimmie."

Det är på den nivån aftonslasket befinner sig - lågstadiets skitiga bakgård.



Städa din dator regelbundet.


Did you know that every 30 days it is necessary to clean the computer screen from the inside? Many people ignore this fact and do not know how. Manufacturers take advantage of this ignorance to increase their sales. 

 But to clean the screen from the  inside, Klicka bara på länken här!






Sanna Lundell, lydig SD-hatar-flicka på ¤¤¤¤¤bladet, får mothugg och blir kinkig.


Sanna Lundell är nåt slags skrivare (för att pappa är Ulf Lundell och för att hon är sambo med Persbrandt?)på censurtidningen, hennes krönikor dyker upp med jämna mellanrum. Fast det är alltid samma krönika, bara lätt omformulerad, men budskapet är emellertid övertydligt; hata SD och deras mänskliga väljare av alla kulörer. 

Man tänker att det skulle vara väl ensidigt och fantasilöst. Men nu verkar det som om hon och Helins andra lakejer inte kommer ur det gamla dyiga hjulspåret. Så då får dom väl sitta där och slira.

Många har dock ilsket reagerat på hennes provokationer, bl.a på att hon tycker det är chockerande för Jimmie Åkesson att befinna sig på Södermalm. Sanna Lundell blev emellertid så upprörd över kommentarerna att hon kände sig tvungen att kortsiktigt lämna stan. Här två exempel från SL:s egen blogg: 

Surknut: ”fy fan vad du är dålig på att skriva,byt jobb”

Lena Carlsten: ”det är besynnerligt att man kan få jobb på en arbetsplats med ditt sätt att uttrycka dig samt hur du erbarmligt illa du skriver om SD……..har ni ingen läskontroll på tidningen? å andra sidan, när jag läser din kollega ehsan och martins insändare så inser jag att ni är ett förtryckarpack allihopa. inget annat är förtäkta mobbare…….”

Jag förstår mer än väl vad dom menar.

Heja, heja Svaneviks Transport i Bergen!

När polisen inte ville rycka ut efter flera veckors brottslighet av dieseltjuvlligan, fick ägaren Tommy och de drabbade kollegorna nog.

Svanevik transport i Bergen fick i måndagskväll tips om att nån hittat dieseltjuvarnas bil, som de hade sett från en bevakningskamera. Med en av transportfirmans kranbilar ryckte Tommy Svanevik och kollegerna ut och tog bilen.
Planen var att servera dieseltjuvarna på silverfat till polisen. 
– Men vi fick besked om att jag måste komma in och fylla i en anmälan nästa morgon, och att dom inte skulle prioritera detta. –  Då var vi tvungna att göra det själv.

– Vad tror du händer nu?
– Jag hoppas ju att polisen ignorerar oss på samma sätt som de ignorerar de som stjäl från oss. Annars är det ingen likhet inför lagen. Vi vill statuera ett exempel, vi vill visa för alla kriminella ligor att vi tar saken i egna händer. Vi kan inte bara sitta och titta på när tjuvar tar allt vi har. 

Tjuvligan som äger bilen var vansinnigt "missnöjda" med aktionen och ville hellre komma till kontoret och betala för dieseln de stulit. Redan? - Och om vi inte lämnar tillbaka bilen så skulle de lägga socker i vår dieseltank så bilarna kraschar. Så - vi fick välja. - Vi väljer den hårda vägen!

Polisens operationslednings papegoja svarar:
– Om någon upplever att de blir utsatta för kriminalitet så måste detta anmälas till polisen.

Så här går det när kriminella märker att polisen inte längre agerar plus en servil befolkning, då kommer kriminaliteten att explodera. Det minsta folket kan göra är att vakna och återta det som är deras. 

I Sverige måste vi lära oss av modiga bröder, när polisen trots fler tjänster och mer pengar inte kan vidmakthålla lag och ordning.

måndag 18 november 2013

Bara le och låtsas som ingenting. Säg absolut inte ett ljud - då åker du dit för rasism.

På bilden ovan ser du islamister från en rad europeiska länder som smilande poserar framför kameran. I mitten står den brittiske islamistledaren Anjem Choudary. Bilden togs i stadsdelen Grønland i Oslo i fjol höst.
TV 2 tog denna bild med sig till Choudary, och visade den för honom. Han förklarar detta om bilden:
– Ja, det är många olika nationaliteter. Helt klart. Vi har haft stort inflytande i Europa. I Belgien, Danmark, Norge, Sverige, Schweitz, Frankrike och Tyskland. I många fler länder.
Islamisterna på bilden har alla anknytning till det omfattande islamistnätverket Choudary har byggt upp  under de senaste åren.


Juridikfronten motverkar sitt eget syfte å det grövsta.

En förundersökning om hets mot folkgrupp inleds mot SDs riksdagsledamot Thoralf Alfsson. Anledningen är ett inlägg om somalier på Alfssons blogg, om att varje somalier som får uppehållstillstånd ökar penningströmmen från Sverige till terroristorganisationen al Shabaab.
Åklagarmyndigheten i Kalmar beslutade dock förra hösten att inte inleda en förundersökning. Juridikfronten begärde överprövning.

Men. Om det är sant? Det torde inte vara helt omöjligt att Alfssons tes är riktig, även om de flesta somalier inte skickar pengar till al Shabaab. Är det förbjudet att framföra fakta i Sverige?Eller är det bara förbjudet att framföra viss fakta i Sverige? 

Det dum-dumma Juridikfronten håller på med är trams. I Asks havererade rättssamhälle blir det vådligt att sila mygg och svälja kameler. Och att skriva ner betydelsen av ordet rasism till denna milda grad  gagnar i alla fall ingen. 


 

Jag gick och gömde mig med hundarna.

Imorse vaknade jag i sängen på ön, det blåste friska nästanpå skånska vindar, men solen lyste lika intensivt som månen igårnatt. Björn sträckte sig mot radion och åttanyheterna purrade liv i oss. Experterna varnade livligt för att varmluftstorkar på offentliga toaletter mer än fördubblar bakteriemängden på händerna och sprider mikroorganismer på upp till två meters avstånd. Nasty shit! Så gå inte på offentliga toaletter, och om du absolut måste, så andas inte.

Hursomhelst, jag har verkligen ingen bacillskräck, men tankarna yrde iväg och jag såg Stockholm framför mig som ett stort hav av influensa- och magsjukelände. Och vi öbor är ovana vid människor - och baciller. Så jag drog täcker över näsan, och kände att det är nog bäst att stanna kvar på ön.  

Zäta och Zudden vill såklart aldrig åka till stan, långt borta från total frihet och de superhemliga projekt, som de jobbar med under alla de timmar som vi inte ser dem. När vi packat väskorna och startat båtmotorn, försöker Zäta alltid göra sig osynlig och smyger raskt bakom ryggen på oss in under sängen. Zudden inser att det är omöjligt att backa - vem ska ge dom mat - så han följer med nästan fram till båten. Där sitter han på en klippa, och väger 1000 kg, med öronen bakåtlagda. Det går inte att rubba honom. Vi måste hämta Zäta, som ligger kvar inlåst i huset, och fösa båda två ombord.

 Idag låg jag också under sängen med öronen bakåt. Fast vad hjälpte det.

Så roligt våra grannar måste ha åt oss, dom behöver sannerligen inga underhållningsprogram.



Det räcker med att läsa svenska dum-dum-medier.

"Julstjärnor upprör i Sverige.
Svenska Dagbladet publicerade recept på julstjärnor. SVT ansåg att de såg ut som hakkors och ställde Svenska Dagbladet till svars."


ÖBN

En dansk skalle mot den förlamande korrektheten.


BT skriver idag som första nyhet om politikern Halime Oguz, som ställer upp i kommunvalet i Odense:

-Invandrarghettona ska rivas, integrationen skall bli verklighet, och muslimska barn får inte avskärmas från att delta i de obligatoriska ämnen i skolan, de ska undervisas i allt precis som sina danska klasskamrater.

I Sverige kämpar etablissemanget nervöst och intensivt med att försöka släcka motståndet som pyr i varenda hörn av landet, och aftonslasket hade utan tvekan krävt att Halime Oguz måste brännas på bål.


 

Norrmännen rannsakar sig själva om de verkligen är rasister.

Ja, blir svaret om man frågar de storebrorsinfluerade korrekta norrmännen, och JAAAA blir svaret om man frågar nynorrmännen själva såklart. Aviserna i Norge svämmar över av kollektiv späkning och bestraffning efter nissarna Nöjens, Fadakars och Arnstads välriktade rasistpilar.


Men Bashe Musse, ledare i Somalisk nettverk, anser att några invandrare överreagerar och tolkar vad som sägs som vardagsrasism, även om det inte är menat så.
- Det kan hända att en norrman säger nåt som är menat väl, men på grund av den invandrades kunskap och förståelse så kan det bli missförstånd. Jag tror invandrare är för lättkränkta. Personer med etnisk norsk bakgrund menar inget ont, och är inte medvetna om att det de säger kan misstolkas. 

-Jag har till exempel hört norrmän använda begreppet «främmande kulturer», och en gång hörde jag på nyheterna att de talade om en man med «muslimskt utseende». Det tycker jag var lite roligt, men jag tror inte det var rasism. Det kommer an på sammanhanget och vem som säger det. Det är en lätt att halka från omedvetenhet till rasism.  

????????????????????????????????????????????????????

Ja, kära nån. Om "främmande kultur" och "muslimskt utseende" betraktas som rasism, då fattar jag vad dårarna på aftonslasket och ETC håller på med. Och om de nyanlända är så ömtåliga är det nog bäst att vi alla håller käften och avstånd. Så vi inte sårar någon eller riskerar att utmålas som Hitleranhängare.

Kap - Framtidsboendet.

I Sveriges mångkultur!

På uppdrag av Falköpings kommun utbjudes fastigheten Falköping Balltorp 3:37 till försäljning. Unik möjlighet att förvärva denna hemvärnscentral under jord. Fastigheten har en total bruksarea på ca 665 m² och utgörs av bl.a. utbildningslokal med kök, stabsrum, hygienutrymmen, sovhytter med ca 50 sovplatser. Fastigheten säljs genom intresseanmälan, skall vara mäklarföretaget tillhanda senast 2013-12-11. Fastigheten visas 2013-11-23.

Väljarrusch till FP efter landsmötet?

Efter 18 års utredningar, har FP nu lagt fram förslaget om en tredje pappamånad! Och inte nog med det - ett nej är ett nej är ett nej i den samtyckeslag FP vill införa! WoW, liksom.

söndag 17 november 2013

Ehrenberg, Arnstad och Thorvaldsson på Agenda, nu anmält för hets mot folkgrupp.

Tack för din anmälan

En kopia på anmälan skickas till den adress du angett.
Program: SVT Agenda
Kanal eller station: SVT 2
Sändningsdag: 2013-11-17
Sändningstid: 21.15
Utveckla varför du vill få programmet eller inslaget prövat: 
Osakligt och subjektivt.
Det debatterades ikväll vad SD ska kallas. Och trots att SD och FRP fått lov (tack!) att meddela att "de inte är rasistiska partier", snarare står SD för nolltolerans mot rasism, som enda svenskt parti.
Trots detta bjuder SVT in Johan Ehrenberg, som får fritt vräka ur sig grovt subjektiva påståenden om icke närvarande. Robert Olsson, SVT, var där för att berätta för oss tittare vad SVT valt att kalla, eller inte kalla, SD, och i det sammanhanget föra ytterligare subjektiva negativa och kränkande värderingar om icke närvarande.
Alltså, först fick LO-basen Karl-Petter Thorvaldsson hetsa mot SD med det rasistiska epitetet, sen Arnstad likadant och därefter Ehrenberg samma sak.
Detta måste vara nåt slags rekord i hets och förföljelse på public service.

LO, Arnstad, ETC och Agenda - det pågår ett hotfullt och illavarslande race på SVT just nu, om vem som kan skända SD mest.

Ett fördjupningsprogram om - vad vi ska få kalla SD för?! Låt mig få meddela "expertisen" om att SD har nolltolerans mot rasism. Programmet måste anmälas för osaklighet och partiskhet

Gautt @_Gautt-twitter

Vilken vulgär bredsida! Paniken över SD sprider sig i PK-leden. Idag mobiliserades agenda som gödselspridare och desinformatör.