torsdag 21 november 2013

Den som sig i leken ger....


 Tårtkvinnan. Video här.

5 kommentarer:

  1. Läskig tant, nästan lika läskig som tårtan. Jag hade hoppats att aldrig mer behöva se denna tårta. Ser ut som ett stympat lik...vidrigt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för den Videon Carina...Hämnden är ljuv !

      Radera
  2. Nu fick tårtkvinnan allt smaka på sin egen medicin, hon har gjort rätt för den.
    Den svarta tårtan är förfärlig. Konst- iga människor.

    SvaraRadera
  3. En liten fråga.Finns Du på FB.Skulle gärna vilja vara din vän.
    MVH/Stefan Wallin

    SvaraRadera
  4. Negertårtan ovan var verkligen vidrig. Kanske allra mest uppståndelsen runt om den. Med kulturminister Lena Adelsohn-Liljeroth som tydligen lät sej väl smaka och solade sej i berömmet från de rätta kretsarna. Sen struntar jag i vad denna tårta skulle symbolisera, det enda man kommer ihåg är det vidriga i framställningen.
    Att Irene Matkowitzc nu har fått en tårta i ansiktet känns väl spontant bara bra. Hoppas nu bara att det inte drar undan benen på argrumenten mot hennes egen tårtning, eller förminskar den. Nu är "vi" ju inte bättre själva. Jag personligen hade nog önskat den ogjord. Nu har hon, Irene, fått fem nya minuter i strålkastarljuset. Är hon på väg att bli en gryende stjärna i PK-etablissemanget? Hon har ju de "rätta åsikterna" i den sfären och vågar tydligen stå upp för dem. Hjärntvättad eller bara bristande tankeförmåga, eller kanske ren dumhet? Svårt att avgöra. I alla fall är hon nu en värdig representant för stormtrupperna i det politiskt korrekta sverige. Med tanke på hennes bakgrund har hon väl de rätta kvalifikationerna. En samhällets stöttepelare av rang.

    Skogis.

    SvaraRadera