måndag 18 november 2013

Bara le och låtsas som ingenting. Säg absolut inte ett ljud - då åker du dit för rasism.

På bilden ovan ser du islamister från en rad europeiska länder som smilande poserar framför kameran. I mitten står den brittiske islamistledaren Anjem Choudary. Bilden togs i stadsdelen Grønland i Oslo i fjol höst.
TV 2 tog denna bild med sig till Choudary, och visade den för honom. Han förklarar detta om bilden:
– Ja, det är många olika nationaliteter. Helt klart. Vi har haft stort inflytande i Europa. I Belgien, Danmark, Norge, Sverige, Schweitz, Frankrike och Tyskland. I många fler länder.
Islamisterna på bilden har alla anknytning till det omfattande islamistnätverket Choudary har byggt upp  under de senaste åren.


4 kommentarer:

  1. Varför håller de upp pekfingret? Har de bytt ut lillfingret mot pekfingret och håller upp det på tork? Om nån undrar vad jag menar, så fråga gärna...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet inte men förklara gärna!

      Radera
  2. Min far var förr ofta nere i Egypten och arbetade och där fanns det många män i klänning, redan då. Vid ett flertal tillfällen noterade han att ett flertal av dessa hade en lillfingernagel som var lång, som en klo, och undrade såklart varför. Det fick han svar på senare, inte bara en gång, utan flera. Ibland när far min var ute och gick omkring i Kairo, kunde plötsligt en av dessa män i klänning framför honom sätta sig ner på huk, mitt på trottoaren, och lägga en "kabel". Sedan tog vederbörande sin lillfinger med klo och skrapade rent där bak.
    Det låter som om detta är påhittat, jag vet, men det är helt sant. Äckligt är det, i vilket fall som helst.

    SvaraRadera