måndag 18 november 2013

Juridikfronten motverkar sitt eget syfte å det grövsta.

En förundersökning om hets mot folkgrupp inleds mot SDs riksdagsledamot Thoralf Alfsson. Anledningen är ett inlägg om somalier på Alfssons blogg, om att varje somalier som får uppehållstillstånd ökar penningströmmen från Sverige till terroristorganisationen al Shabaab.
Åklagarmyndigheten i Kalmar beslutade dock förra hösten att inte inleda en förundersökning. Juridikfronten begärde överprövning.

Men. Om det är sant? Det torde inte vara helt omöjligt att Alfssons tes är riktig, även om de flesta somalier inte skickar pengar till al Shabaab. Är det förbjudet att framföra fakta i Sverige?Eller är det bara förbjudet att framföra viss fakta i Sverige? 

Det dum-dumma Juridikfronten håller på med är trams. I Asks havererade rättssamhälle blir det vådligt att sila mygg och svälja kameler. Och att skriva ner betydelsen av ordet rasism till denna milda grad  gagnar i alla fall ingen. 


 

12 kommentarer:

  1. Vårt syfte är bara att se till att legitima rättsliga processer inleds när "den nationella rörelsens" företrädare begår (förmodade) brott. Denna gång har vi uppenbarligen gjort en rättsligt välgrundad bedömning. Då kan vi inte ha motverkat vårt syfte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fortsatt trams. Det enda juridikfronten gör är att skriva ner värdet av ett fd rysansfullt ord och handling.
      Plus att ni gör majoriteten av folket till kriminella.
      Det är inte beundransvärt.

      Radera
    2. Är juridikfronten människofientlig? Är dom rasister?
      Gillar dom inte Sverige och svenskar? Front låter obehagligt,
      luktat illa.

      Radera
    3. Är juridikfronten människor överhuvudtaget, eller bara haverister?

      Radera
    4. Juridikfronten verkar ha som mål att hata alla oliktänkande. Är det en samling individer med låg självkänsla?

      Radera
    5. Det är nog sådana som inte fått in tillräckligt med mål betalda med skattemedel, typ för såna som igår misshandlade och rånade en 90-årig man..
      Ska vi sätta en krona var på att förövarna INTE hette ngt likt Anders eller Sven???
      Jag är så gammal så jag VET vad allt med "front" innebär...

      Radera
  2. Benämningen "-------fronten" säger väl allt och om vilka som står bakorm?
    Nu har 68-orna, och de som fostrat(s) av dessa blivit välutbildade, bl a jurister.
    Då, 1968, var "-front-" kodordet för extrem vänster.
    Nog ingen skillnad mot idag!

    SvaraRadera
  3. Till Arlav:
    Välutbildade, låt mig skratta! 68-fronten och deras barn utbildar nya frontfigurer i samma anda.I svenska universitet. Kraven minskar varje år.
    Välutbildad, det är ett gammaldags ord som inte mer gäller. Därför finns det inte heller nåt sug för naturvetenskapliga studier.
    Till tramsläror är det en lång kö.

    SvaraRadera
  4. Sorry sorry för till läkarlinjen lär det finnas en lång kö, men där finns inga platser. Det är meningen att vänsterkulturen ska bota de sjuka.
    Det är också kö till juristutbildning. Hur mycket tjänar en kändisadvokat för att försvara en pank kriminell?

    SvaraRadera
  5. Majoriteten av folket har inte misstänkts för hets mot folkgrupp. Majoriteten av folket stödjer inte "den nationella rörelsen". Vi motverka sådant som är brottsligt enligt svensk lag. När en överåklagare håller med oss om att ett förfarande (förmodligen) är brottsligt, har vi agerat helt i enlighet med vårt syfte. Att sedan "den nationella rörelsen" inte uppskattar att lagen om hets mot folkgrupp - eller den om förtal - tillämpas mot dem, betyder knappast något annat än att den borde se över sina metoder. Gällande ordet "front", har ordet använts både av höger- och vänsterorganisationer, och av de rörelser som motarbetade kommunismen i Sovjetunionen strax före fallet, så ni kan - ledsamt nog, för er - inte använda ordet för att misskreditera vår verksamhet. Vi hatar inte oliktänkande. Vi motverkar brottsliga gärningar. Vi stödjer dem inte, och behöver inte begå brott för att nå ut till människor med politiska budskap, som de personer vi fått lagförda förefaller behöva. Dessutom är en rättshaverist en "person som påstridigt hävdar sin rätt". Juridikfronten har ingen rätt att hävda. En nedlagd förundersökning betyder ingenting för oss; då vet vi ju att det anmälda förfarandet inte varit brottsligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. För övrigt slänger vi oss inte med termer som "rasism". Vi har inte påstått att Thoralf Alfsson är rasist, utan att hans bloggskrivning utgjort hets mot folkgrupp.

      Radera
    2. Vem hetsar vem egentligen? Jag känner mig hetsad just nu ,men vem ska jag anmäla till?

      Radera