tisdag 19 november 2013

Sanna Lundell, lydig SD-hatar-flicka på ¤¤¤¤¤bladet, får mothugg och blir kinkig.


Sanna Lundell är nåt slags skrivare (för att pappa är Ulf Lundell och för att hon är sambo med Persbrandt?)på censurtidningen, hennes krönikor dyker upp med jämna mellanrum. Fast det är alltid samma krönika, bara lätt omformulerad, men budskapet är emellertid övertydligt; hata SD och deras mänskliga väljare av alla kulörer. 

Man tänker att det skulle vara väl ensidigt och fantasilöst. Men nu verkar det som om hon och Helins andra lakejer inte kommer ur det gamla dyiga hjulspåret. Så då får dom väl sitta där och slira.

Många har dock ilsket reagerat på hennes provokationer, bl.a på att hon tycker det är chockerande för Jimmie Åkesson att befinna sig på Södermalm. Sanna Lundell blev emellertid så upprörd över kommentarerna att hon kände sig tvungen att kortsiktigt lämna stan. Här två exempel från SL:s egen blogg: 

Surknut: ”fy fan vad du är dålig på att skriva,byt jobb”

Lena Carlsten: ”det är besynnerligt att man kan få jobb på en arbetsplats med ditt sätt att uttrycka dig samt hur du erbarmligt illa du skriver om SD……..har ni ingen läskontroll på tidningen? å andra sidan, när jag läser din kollega ehsan och martins insändare så inser jag att ni är ett förtryckarpack allihopa. inget annat är förtäkta mobbare…….”

Jag förstår mer än väl vad dom menar.

2 kommentarer:

  1. "förtryckarpack" var ordet ska jag genast ta som låneord till mitt förråd ;-)

    /Stefan

    SvaraRadera
  2. Du kommer med all säkerhet att ha nytta av det!

    SvaraRadera