söndag 17 november 2013

Ehrenberg, Arnstad och Thorvaldsson på Agenda, nu anmält för hets mot folkgrupp.

Tack för din anmälan

En kopia på anmälan skickas till den adress du angett.
Program: SVT Agenda
Kanal eller station: SVT 2
Sändningsdag: 2013-11-17
Sändningstid: 21.15
Utveckla varför du vill få programmet eller inslaget prövat: 
Osakligt och subjektivt.
Det debatterades ikväll vad SD ska kallas. Och trots att SD och FRP fått lov (tack!) att meddela att "de inte är rasistiska partier", snarare står SD för nolltolerans mot rasism, som enda svenskt parti.
Trots detta bjuder SVT in Johan Ehrenberg, som får fritt vräka ur sig grovt subjektiva påståenden om icke närvarande. Robert Olsson, SVT, var där för att berätta för oss tittare vad SVT valt att kalla, eller inte kalla, SD, och i det sammanhanget föra ytterligare subjektiva negativa och kränkande värderingar om icke närvarande.
Alltså, först fick LO-basen Karl-Petter Thorvaldsson hetsa mot SD med det rasistiska epitetet, sen Arnstad likadant och därefter Ehrenberg samma sak.
Detta måste vara nåt slags rekord i hets och förföljelse på public service.

4 kommentarer:

  1. Antingen så har vi världens mest korkade journalistkår, allihop och överallt, eller så finns det några sverigevänner som ser till att vrida ett par varv till så det blir uppenbart för alla.

    Det värsta straffet jag kan komma på för Ehrenberg & Co är att tvinga dem att leva i sitt "paradis". Skicka hen till Nordkorea. (I Ehrenbergs fall är det korrekt med hen om någon kommer ihåg hans "Jenny".)

    SvaraRadera
  2. Ehrenberg - med FEM konkurser bakom sig.. Hur många har han blåst egentligen...

    SvaraRadera
  3. Minns mycket väl. Det är mer än i brallan det är vajsing. Otroligt hur han fick stå och sliska och underdånigt beundra aftonslasket och Özz Nujen, världsmästarna i censur och floskelmaskiner. SVT kan inte sjunka djupare.

    SvaraRadera
  4. Journalister, fastighetsmäklare och advokater hör inte till mina favoriter.
    Litar noll på dem, litar snart inte på någon. Bedragare överallt.
    Ringer på dörren eller telefonen. Jag har varit utsatt för hotfulla blufföretag som krävde 24000kr av mig. Utänningar. Man är inte ens fredad i sitt eget hem..
    Jag har varit med ett bra tag och ser verkligheten och förstörelsen i landet som vissa snorvalpar till politiker inte har någon som helst erfarehet av.

    SvaraRadera