tisdag 19 november 2013

Svenska Försvaret visar upp noll demokratisyn och noll yttrandefrihet




Friatider avslöjar Försvarets nya antisvenska inriktning: ”Det går till exempel inte att i sin tjänst skriva under på att mångfald på en arbetsplats är en tillgång och något man vill främja och verka för, för att sedan engagera sig mot invandring på fritiden. Trovärdigheten skulle bli lidande, inte bara för medarbetaren själv utan för hela Försvarsmakten”.

????????????????????????????????????????????????????????"Det går inte att engagera sig mot invandring...."?? I min värld kan man älska mångfald, men vilja minska invandringen av samhällsstrukturella och ekonomiska skäl.

Nån som minns t.ex General Pinochet i Chile? Censur, politiska förföljelserna, spårlösa försvinnanden? Den grymma exempellösa tortyren och Dödens Karavan mot meningsmotståndare? 

Svenska Försvaret borde var extremt försiktiga med att begå ingrepp mot de mänskliga rättigheterna, man kan lätt förlora sig i associationer. 





2 kommentarer:

  1. Rent och skärt brott mot svensk grundlag (Regeringsformens andra kapitel), FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna och Europeiska konventionen om skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna. Ratificering av den senare är en förutsättning för medlemskap i Europeiska unionen. Slipper vi Malmström och Barroso nu?

    SvaraRadera
  2. Men vad gör vi? Hur kan vi protestera, var kan jag börja? Läser just nu en bok om Chile och militärdiktaturen där man ovanför folkets huvud bestämt sig för en total omvandling om landet, började med kraftig censur av samtliga medier,officiell propaganda, samtidigt som folket tystades. Och hur absurt det än låter för en svensk - det får det att vibrera inom mig.

    SvaraRadera