lördag 15 juni 2013

Yippeeeee - Hassan Rohani vann!

Eller hur.


Iransk disrespect.



Iran's högste ledare Ayatollah Ali Khamenei kommenterar USAs misstänksamhet över valets korrekthet på Iransk statsTV:"Recently I have heard that a U.S. security official has said they do not accept this election. OK, the hell with you." 

Men är verkligen amerikanerna välkomna till Iran?



Äntligen Alhem.


Det går inte att leva i ett gränslöst samhälle. Offer är dittills levande oskyldiga människor. Vi har fått nya människor som inte är fostrade i låt-oss-vara- snälla-mot-varandra-och-lösa-problemen-genom-kloka-samtal-andan.

När kriminella genast släpps fria eller får tramsiga straff, så hånflinar dom grovt, och ser det som en signal till fritt fram. Ingen människa mår bra av att leva i ett så ängsligt kravlöst och utfläkt underdånigt samhälle som Sverige bemöter invandrare med.



svd

Say nomore.






Carl XVI Gustaf - för Sverige, med sanningen.

Kungen avslöjar briljant våra svenska statsjournalister, och deras ytterst dubiösa förhållande till sanningen och åsiktsdrev. Kungen arrenderar slottet Stenhammar, men att staten bara tar ut 1000 kronor i månaden i arrende är reglerat i testamente - och inget som Kungen själv hittat på för att snyta svenska skattebetalare. 
Fast det vill gärna SVT och de slaskiga tidningarna slå i oss. Och så vill statsmedia av nån anledning också få oss medborgare att tro att Kungen skulle snika till sig renoveringen på vår bekostnad. När Kungen de facto plöjt ner 26 miljoner på denna vår statliga egendom och kulturminne.
Svenska journalister med byxorna nere, och ett drev som havererade - ingen vacker syn.

Iranska valet en riktig kioskvältare - röstningen förlängd efter rusning.


Man måste förstå att det tar sin tid, när ambitionen är att finna den ledare som är predestinerad att "dominera världen,
och rena den från synd och syndare".

fredag 14 juni 2013

Erdogan lägger tillfälligt in bromsen för byggnationerna i Istanbuls grönområde.


Men jag skulle nog sova med ett öga öppet i Taksim Square. 

Erdogan köper bara tid, det är han som äger rättvisan.

Men hallååååå, UK, är ni från vettet? Ring DN!!

Inrikesdepartementet i Storbritannien har i desperat kamp för att utvisa terroristen Abu Qatada, använt sig närmare £2m av skattebetalarnas pengar. De två millarna inkluderar £ 647.658 i rättshjälp, och mer än £1m i kostnader för regeringen. 

Idioter! Har de ingen pejl på hur mycket de hade kunnat tjäna på att behålla honom???


Iran halvvägs in i val 2013. Varför har inte segraren kungjorts ännu?


"- It makes no difference which one of us you vote for. Either way, your planet is doomed." 

Ungefär som i Sverige 2014.


Idag var jag på mammografi.

Sen tittade alla så konstigt på mig. Nu fattar jag...


Vad kan gå åt helvete när USA stöttar rebellerna i Syrien.

ALLT.

PS Är Obama shia eller sunni?

Brev från en muslimsk kvinna i Norge - stark läsning. Berätta sen för mig varför jag ska respektera islam. Och varför obildade människor som Reinfeldt och Ullenhag knäböjer för den.


Lily Bandehy om varför hon flydde till Norge.

Persien fick sin första grundlag 1907, och kvinnor fick rösträtt tre år innan norska kvinnor. Folkskola blev obligatorisk för alla barn. Så kom Reza Shah till makten. Det första han gjorde för att få in kvinnor i skolor och ut i arbete var att befria dem från slöjan. I loppet av väldigt kort tid var iranske kvinnor aktiva i alla delar av samhället.
Under andra världskriget gick Reza Sjah i exil, och hans son på 18 år blev kung Han fortsatte sin fars arbete för att förvästliga Persien, men vi medborgare kunde inte ställa frågor vid det monarkiska enväldet.
Vi hade tillräckligt med mat, jämställdhet, men vi saknade demokrati.

Revolution och sharia
Detta ledde till revolutionen i 1979. Khomeini kom tillbaka till Iran och tog ifrån oss allt. Han satte domstolarna ut ur spiel, och på så vis blev folket förlamat och försvarslöst. Han organiserade och beväpnade de religiösa analfabeterna från landsbygden, «svartskjortorna», mot studenter och bildade människor. Den iranska grundlagen byttes ut mot sharialagen.
Med tvång och brutal makt tvingade han in kvinnorna i«hijab.» Formen på hijaben och färgen bestämdes av honom och Väktarådet, och hijaben blev uniformen för islamister världen över.
På en natt förlorade jag och alla persiska kvinnor alla våra rättigheter, till och med rätten till våra egna barn. Kvinnorna blev reducerade till mannens åker. Bigami blev lagligt. Sharialagar 1400-talet blev åter gällande.
Mitt värde blev reducerat till 60 kameler, hälften av vad en man är värd.

Jag rymde. Jag flydde från landet där Allah stöttar stening av kvinnor, bränning av homosexuella, avrättning av konvertiter, slaveri och könsstympning av kvinnor och flickor, där flickebarn blev sexuella objekt från 7-års ålder och måste bära hijab.
Jag ville själv välja min egen klädsel,min kärlek, mina böcker, musiken, jobbet och sexualiteten. Jag ville hellre vara en «o-ärbar» kvinna i Väst än en«ärbar» kvinna i ett land med sharia som grundlag.

Norge då jag kom?
Jag kom till Norge 1988 för att leva i ljuset. Jag tänkte «Norges kultur hade utvecklat sig i i samklang med upplysningstidens frihetsideal» och den västliga traditionen som är baserad på humanism, Wergeland och Voltaire. Jag läste norsk litteratur och tidningar, jag gick på teater, lyssnade på norsk musik, studerade kulturen. Min dröm hade blivit uppfylld!
Ett land utan hijab, utan skäggiga män och med full frihet att vara sig själv, kvinna som man. Norsk polis staten och grundlagen beskyddade min likaställning och yttrandefrihet oavsett var jag kom från och var jag bodde i det nya landet. Jag kunde rita Profeten som jag ville med bomber i turbanen eller ett barn i sitt harem. Jag kunde skriva och kritisera honom och religionen om jag så ville Kritik var min rättighet.
Jag hade valt Norge som nytt hem for mina barn på grund av den norska kulturen. Det var inte snack om «vi» och «dem», vem som skulle integrera vem och hur. Jag hade valt att bo här, därför måste jag lära mig språket, hitta arbete, och ersätta mina koder med de nye koderna.
Jag hade blivit en del av den norska nationen och ville vara lojal mot den norske grundlagen.
Norge i dag?
Från min sekulära, muslimska ställning förstår jag att med den pågående muslimska folkvandringen, kommer förändringen av Europa att bli oundviklig. Jag trodde att muslimerna kunde berika Europa så som grekerna och judarna har berikat Europa i filosofi och vetenskap.
Det frihetliga Europa som sekulariserat kristendomen hoppades jag kunde göra det samma med islam, och den enda uppgiften för muslimerna var att integrera sig i den europeiska frihetskulturen. Men generellt blev det motsatt.
Alltför många muslimer kräver att Europa integrerar sig på deras premisser. Men islamsk kultur är baserad på hierarkier och underkastelse. Islamisterna vill inte integrera sig efter världsliga lagar ty människor är icke ofelbara. Sharia är byggt på Guds ord och Gud är ofelbar. De accepterar inte att citaten från koranen och haditherna baseras på någon annan tid, än då förakt för kvinnor, slavar och icke-troende var legitimt. De accepterar inte modernisering av islam.

Vällyckad strategi.
Istället för att den stora majoriteten muslimer integrerar sig, har de blivit aktiva med religiösa krav och maktkamper för att tvinga politikerna att ge efter. Strategin har varit mycket lyckosam.

Våra politiker har redan sålt ut mycket av den norska grundkulturen. Jag som är muslimsk invandrare lägger märke till hur landet har förändrat traditionella särdrag med julfirande i skolorna, all halalmat, åtskilda flickor och pojkar i skolgymnastik, till och med små söta rosa gristeckningar på sjukhusens barnavdelningar har "försvunnit", eftersom grisen är oren i islam, punkt.
Andra utvecklingsdrag är taxichaufförer som nekar att köra blindhundar, antal hijabklädda kvinnor och flickor som ökat i tusental de senaste 10 åren. Ökningen av antalet moskéer, muslimska organisationer, koranskolor, hijab och bönerum. Ökningen av mycket konservativa nätsidor där anhängarna uppmanas att att inte bara i ord utan också i praktiken följa imam Khomeinis lära.



    torsdag 13 juni 2013

    Vilka "meriter" krävs för att få skriva på aftonblasket?



    En bra början för att finna nåd inför Helins enda öga är att ha känt sig kränkt av Kinapuffar, och att uppleva sig förminskad av alla som passerar en på trottoaren. 

    I mindervärdeskomplexet kan man då bädda in ett bittert och skoningslöst hat mot de som fötts utan sneda ögon och gul hud och likställa dem med Sverigedemokrater. Därefter måste man uppvisa att i skrift förmå fabulera om vilket ämne som helst - och varje gång leda in texten på att roten till allt ont på jorden, kvinnofängslaren Castro, Bostonmaratonbombaren, Syrienkriget, de turkiska upploppen, Reinfeldt och Kim Jong Un, alltid och per automatilk är Jimmie Åkessons fel. 

    Sen kan du lugnt placera din dator bredvid alla de lismande liktyckarna på världens uslaste blaska.


    Eeehh, help me out here!


    DN: -"Arbetsgivare som anställer personer som inte har rätt att vistas i landet ska kunna straffas, har riksdagen beslutat. I allvarliga fall kan arbetsgivaren få upp till ett års fängelse, annars handlar det om böter. Därutöver kan arbetsgivaren bli av med rätten till offentliga stöd och bidrag.

    Den anställde ska ha rätt till lön och annan ersättning för utfört arbete, även om han eller hon saknar tillstånd." ?????????????????????????????????????

    Måste man vara drabbad av Reinfeldts/Özz Nujens/Soran Ismael och Mattias Gardells allvarliga multikultivirus för att förstå denna nyhet? 

    Alltså - den som anställer en illegal måste straffas med fängelse. 

     Men om  någon ändå, trots riksdagsförbudet, anställer en olaglig, så måste det vara "rätt" lön.

    de fromma skandinaverna verkar gå igång på ett långfinger rakt upp i nian.


    Silver Raducanu blev i fjor sommar dömd till tre och ett halvt års fängelse för handel med minderåriga barn, våldtäkt av minderåriga,och för häleri. Fem andra rumäner blev också dömda i det som betecknats som det största människohandelsbrottet i Norges historia. Men Raducanu bluffade sig sedan enkelt ut ur fängelset med en snyfthistoria om en son som allvarligt sjuk låg inför döden. Bevisat med falska papper, som aldrig kontrollerades av Bergens fängelse.


    I Rumänien har Raducanu nu blivit hjälte på sin succéstory om de korkade skandinaverna som han kunde smita så enkelt från, medan chefen för Bergens fängelse Eli Sjo förnekar att hon känner sig utnyttjad. Hon vill inte använda så starka ord, men tillstår att hon har blivit lite lurad.


     TV2

    Mer politisk reklam i TV4 inför valet 2014.

     Ökat reklamutrymme för politisk tv-reklam inför nästa års val, en kortad valperiod med särskilda begränsningar och tillåtet för politiska partier att annonsera i samhälls- och aktualitetsprogram.

    Partierna kan nu också annonsera ända fram till dess att vallokalerna stänger.
    TV4:s nya riktlinjer kommer att gälla för nästa års val till riksdag, landsting och kommuner samt valet till EU-parlamentet.

    Men vad hände med SD???? Bibbidi bobbidi boooo------------------->>>>>>>>>




    DN

    "Invandrare betalar mer till samhället än de får tillbaka."


    Vore intressant att träffa på nån sån.

    "OECD har i sin stora undersökning jämfört vad invandrarhushållen betalar in i skatter och avgifter med vad de kostar i form av socialbidrag, pensioner och annan samhällsservice. Nettot blir ett plus för samhället. "

    Att inte svenska kommuner fattar att invandrare med total bidragsförsörjning, tolkbehov, gratis skolor, sjukvård och tandläkare, utbredd kriminalitet och laglöshet, i själva verket är ett tillskott. Så när Husby gick back 60 miljoner på raskravallerna, så är det bara tvärtomspråket för god affär.


    Sist i texten står att OECD-rapporten baseras på uppgifter för åren 2007-09. Och sen 2007 vet vi ju dessvärre vad som hänt. Att DN och den enfaldiga kulturvänstern kör denna föråldrade rapport överst med svarta förledande rubbar, är heller ingen skräll.


     @ozznujen 
    IN YOUR FACE SD! Plus alla andra rasister.

    Han kan ba´ inte hjälpa att han råkar ta fel.....


    Hur ska vi skydda våra barn från den nya mångkulturella verkligheten


    De senaste 20 åren har legogubbarna blivit allt argare och de med glada och harmoniska uttryck mer sällsynta. Allt enligt den australiske robotforskaren Christoph Bartneck, som har studerat 6 000 smålegogubbars ansiktsuttryck över tid. Han upptäckte också att gubbarna oftare knyts till konfliktbaserade teman.

     Det är en oroande utveckling tycker barnpsykologerna, som menar att argare gubbar ger argare barn. 

    Självklart, figurerna ser ut som mänskligheten. Men för egen del tror jag inte att det är de grymma legogubbarna, som är den största faran för dagens barns hälsa.


    metro

    onsdag 12 juni 2013

    Och Calle Bildt, han säger inte nej därtill.

    Österrike har just tagit hem sin styrka från den fredsbevarande styrkan på Golanhöjderna - för att det var för farligt där. Men FN:s generalsekreterare Ban Ki-moon förhandlar med Sverige om att sända en nordisk styrka till Golan - och utrikesminister Carl Bildts första svar är "positivt".  Vem jobbar Sveriges regeringen för? 

    Sitt land eller EU??




    expressen

    Som en gummiboll kommer du tillbaks.....

    Klockan 15.00 på onsdagseftermiddagen kom ett larm till polisen om en man som stod och viftade med en machete på Regnbågsgatan i Borlänge. 

    Han verkade vara frånvarande i blick och sinne, så polisen fraktade honom till läkare för bedömning. Mannen släpptes senare klockan 18.20, men en dryg timme senare klockan 19,35 var det dags igen.

    Mannen greps igen och togs till läkare för ny bedömning. Huruvida mannen släpptes igen framgick inte under onsdagskvällen.

    För övrigt borde Anders Lindberg kallas för en verklighetsfrämmande bydåre.


    eftersom det är en korrekt beskrivning.

    Jag har aldrig varit så nära att dö av raseri och vanmakt.

    Sommardag på ön, vid fem är det dags för den dagliga roddturen ute i solen. Jag körde mitt program och lyssnade samtidigt på ekot: - "Brist på sköterskor för svårt cancersjuka barn i sommar - sjukhus förbereder vård utomlands." !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I förhållande till dagens nyhet om de tretton (!) år EUpotentaterna har slitit ut sina skräddarsydda kostymer och businessclasssätena för att få till ett diktat om hur alla EUländer, oavsett ekonomi i landet, på bästa sätt ska ta emot invandrare, så kostade Ekot på två rader om hur svårt cancersjuka barn inte kan få vård i vårt skenheliga land.

    Jag flög upp ur roddmaskinen, vanmakten attackerade mig så håret ställde sig på ända, jag rusade in och hickade till Björn att nu får måttet på vansinnet vara rågat. Vad är det för fel?!?? Hur kan somligt/invandring få kosta hur mycket som helst i tid, uppoffringar och pengar, medan annat/cancersjuka barn i desperat behov av vård behandlas med bitande iskyla och noll finanser/förståelse från politiker/samhället. 

    -"Vad SKA jag ta mig till, jag kommer att skriva till alla utländska tidningar, berätta om hur de ojjar sig om att Grekland inte längre har statsTV, lucky them, medan Sverige inte har vård för dessa olycksdrabbade barn och familjer i nöd!!!!" Jag var så furioso så jag kunde inte stå still, och vet ni vad Björn sa?

     - "Det går inte att göra nånting åt."





    PS, har förgäves försökt googla på denna skam-nyhet, men det verkar inte som om nån mer än Ekot orkat slösa mer än dessa två rader på de cancersjuka barnen.

    SR GD

    Partiledardebatt = kalabalik i skendemokratiska föreningen.


    Från twitterflödet:
    -"Björklund borde föregå med gott exempel istället för att fnissa, viska och skicka lappar till Lööf och Reinfeldt."

    "S svar på ungas drömmar om ett jobb efter studenten. Det ska kosta 40 000 kr mer att anställa ungdomar."
    "Regeringen försöker sopa undan sättet att mäta arbetslöshet som dem själva införde 2006."

    Romson till Reinfeldt: "du kan gå över till PR-branschen som många andra politiker gör".

    " Reinfeldt i försvarsställning med arrogans och aggressivitet som försvarstaktik!" "Liberala värnar om globaliseringen klarar inte globaliseringen i förorterna."

     "Ska vi slå vad Jimmie Åkessons tal avbryts och flyttas till en annan lämplig kanal som 24 kunskapskanalen play?"

     "Kul med nya grepp i partiledaredebatten i Riksdagen. Nu har de anlitat en stå-uppare som pratar skola!"
    "Björklund säger att kunskap är fokus i skolan. Gör det än mer pinsamt att just den minskat under hans styre."
    björklund "alliansen beredd att ta ansvar MOT Sverige"? Är björklund helt galen? 

    And on and on and on it goes.....

    Halleluljah, Cecilia Wikström.


    Efter förhandlingar i mer än 13 år får EU nu gemensamma regler för hur asylsökande ska tas emot och behandlas.
    - Vi skriver historia. Asylpaketet har blivit verklighet och en skapelse som vi alla har anledning att vara stolta över, sade svenska EU-parlamentsledamoten Cecilia Wikström (FP).
    I de gemensamma reglerna slås bland annat fast hur lång tid det maximalt får ta att behandla en asylansökan och hur minderåriga och särskilt drabbade ska behandlas.
    Och dessa miljardkostsamma åtaganden drabbar nu Grekland, Spanien, Italien, Portugal, Frankrike, Storbritannien, Sverige........

    EU-diktaturens devis: -"Varför ska somliga ha det bra när alla kan ha det lika jävla eländigt."





    GD

    Omoralisk Magdalena Ribbing, skiter i etiketten.


    Fråga: Jag har tackat ja till en vän att gå på hans examen. Men nu skiner solen! Jag vill vara ute! Examenshögtidligheten avslutas med kyrkkaffe. Själv är jag inte med i Svenska Kyrkan!
    “Eksnuva” har jag för närvarande(det är sant). Trött är jag också, sover dåligt (det är sant).Jag vill ju inte såra. Borde ha tagit min allergimedicin! Vad kan jag göra?

    Svar: "Du vill ju inte gå på din väns examen, och det måste du inte heller göra, trots ditt ja-tack. Så säg till din vän som det är: ”ledsen men allergin har drabbat mig så att jag inte kan vistas bland människor, du får berätta hur din examen var när jag piggnar till och vi kan ses”.
    Hör av dig snarast till din vän. Och snyt dig hörbart om du talar med honom i telefonen."

    Har Magdalen Ribbing fått nåt i huvudet? Eller är det nån som hackat hennes frågespalt?"Solen skiner, jag vill vara ute", "snyt dig hörbart i telefon"........

    Det handlar om en relation mellan vänner. Men här är både frågaren och svararen helt inställda på att halvbluffa och överdriva sjukdom, för att ta sig ur ett givet löfte.Det var det grövsta. 

    Tänker ingen av dem på den storsinte inbjudaren, hans förväntningar, glädje, planering och ev kostnader? Etikett hade varit att tacka nej om det funnits ett riktigt skäl, dvs inte att solen skiner, redan när inbjudan kom. Att slingra sig ur när lusten inte faller på, the easy way out, det borde straffas med noll vänskap tillbaka.
    Så gör man bara inte.



    DN

    Livsfarlige Professor Leif Lewin - varför stanna där?

    Regeringsfrågan. 

    -"Efter valet 2014 kan vi ha två stora block utan politisk majoritet – och inget av dem vill samarbeta med Sverigedemokraterna. Så hur ska en ny regering se ut? Ett sätt att skingra dimman och neutralisera SD vore att i god tid före valet ge Miljöpartiet en plats i alliansregeringen", skriver Leif Lewin.

    Varför inte gå hela vägen, herr skendemokrat Lewin, och på riktigt bli en totalitär enpartistat. Där ett enda politiskt parti har absolut makt, och oppositionspartier och liknande politiska motståndsorganisationer är olagliga eller helt underkastad det styrande partiets kontroll. 

    Precis som i Afrika och det gamla Östeuropa.

    VARNING. Bedragare på gång, Ser ut som ett äkta Telia Mail, Pass opp detta är Bluff, Skicka vidare


    tisdag 11 juni 2013

    Desperat inifrån Turkiet.

    • AvatarMuhammad Bismillah:

      -" I think there is a strong possibility that Iran agents are with the protestors since Turkey is with the rebels against Assad of Syrian. --Iran and Hezbullah of Lebanon are backing Assad together."


      Volkan Erdoguk:
      -"I'm writing this from Turkey-Istanbul.First of all WE ARE NOT TERORISTS. We are the people who have their humanity rights. Tayyip Erdogan is like a new hitler of the Europe. Please, I'm begging you help us. The turkish media is not even broadcasting this. We're just want green field, NOT A AVM. I have a friend who lost his eyes because of the police terror. THEY'RE KILLING US, THEY'RE USING ORANGE GAS AND TEAR GAS. PLEASE, THE TURKISH MEDIA IS ALL COWARDS, YOU GUYS SHOW THE WORLD WHAT IS GOING ON IN HERE."



      Vem i hela världen kan man lita på?

    Grekisk StatsTV en ruin.



    Det är problemet med socialism.... förr eller senare tar folkets pengar slut.

    Grekland - ett slagfält utan krig, vilket land står näst på tur?


    Zlatan mot byk.

    Zlatan - Färöarna = 2 -  0.
    Pssst Hamrén - lägg ner resten av laget - dom springer bara i vägen.


    Mannen som tycker ett människoliv är mindre värt än ett djurs.

    Från början










    - Jag tänker stoppa varenda åsiktsmotståndare med alla medel. 

    Till slut.


    Sedan 2011 - det enda som ändrats är öppenheten och modet att berätta om sanningen.

    I denna video från 2011, tappar man hakan. Inte för att alla överfallsvåldtäkter i Oslo begås av asylsökande män, oftast afrikaner, det fattar alla utom Reinfeldt och Ullenhag/Romson. Men för att polischefen för inte så länge sedan frapperande öppet hade guts nog att stå på kvinnornas, den etniska befolkningens, sida. 

    Mot barbarerna.

    måndag 10 juni 2013

    Fler medborgarenkäter!! I hela skendemokratin Sverige.


    Ragundas politiker får inget toppbetyg i den medborgarenkät som nyligen genomförts. Var femte kommuninvånare som besvarat frågorna ger de förtroendevalda bottenbetyg. Brist på insyn och dåligt genomförda beslut vållar det största missnöjet.


    De lägsta betygen i enkäten ges på de frågor som rör hur Ragundas politiker sköter sina uppdrag och kommunens sätt att sköta de olika verksamheterna.

    Bara drygt 2 procent är riktigt nöjda med hur kommunen sköter sig. 

    Wow. 2 procent nöjda. 

    Plan på det??

    Ullenhag - signalvärdet av mitt förslag är oslagbart!

    Regeringen flyttar DO till Rinkeby eller Tensta. Ullenhag: ”Viktigt signalvärde.”

    Men - varför inte gå hela vägen Ullenhag?




    svt svd expressen dn kristianstadsbladet skanskan

    Flinar åt avrättningen av soldaten i London,

    men har absolut inga svar.
     Som inte står i Koranen.