fredag 14 juni 2013

Vad kan gå åt helvete när USA stöttar rebellerna i Syrien.

ALLT.

PS Är Obama shia eller sunni?

8 kommentarer:

  1. För mig står det klart sedan länge, att"västmakterna",med storkapitalens företrädare i USA,gör allt för att stärka sina vinster inom vapenindustrien.
    Vad är då mer lämplig än som senator Mac Keean Arizona,i natt uttryckte sig i CNN. Ett krig på behörigt avstånd,stärker områdets demokrati !!Liksom vid Irak-kriget påstås nu att Assad använder gas...Samtidigt förnekar FN`s bevakare detta,och säger i motsats att det är "rebellerna" eller som vi nämner dem, terroristerna som nyttjar detta hemska vapen..
    Den av sidorna som av rent ekonomiska grunder,sätter hela området i mellanöstern i brand,lär få svårt att släcka det hela !!

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. Ja det finns ju enbart Wahabisterna i S-Arabien, och å andra sidan Israel,som är verkliga vänner med USA !!
      Frågan är hur Israel ställer sig till ett storkrig i nabolanden,Det lär inte enbart börja brinna i Syrien...En sådan gräsbrand sprider sig ju snabbt och lätt.
      Kanske förståligt att Australien och Österrike låter sin FN-bataljoner åka hem i tid !Beslutet ligger förmodligen redan klart från EU/USA,att gärna på nytt vilja kriga.Möjligen känner Bildt också till detta,eftersom han gjort en pudel...

      Radera
  3. Människorna i USA skriker efter precis allt annat än ett nytt våldsamt krig, som de inte har nåt att göra med. Och nya terroristdåd.

    SvaraRadera
  4. Upprepar vad jag alltid hävdat. Väst har inget i Syrien att göra. Inget alls!
    Syrien är en intern islamsk historia (shia vs sunni) och så länge islam slåss mot islam är det 100% deras problem och inget för oss.
    Kanske t o m är bra. Kalashnikovfetischisterna inom islam får nåt att pyssla med och glömmer bort oss för ett tag?
    Om Obama är shia eller sunni är ju obekant men om DET ska spela nån roll i detta fallet - då är det illa. USA längtar inte precis efter krig igen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej du har säkert rätt vad gäller den stora allmänheten i USA...
      Tyvärr är det nu så att det finns andra krafter som styr denna "världsmakt".I natt fick jag åter bevis för detta i ett intressant reportage på CNN..Hökarna vill som sedan urminnes tid,gärna se de amerikanska vapnen tala.
      Den senator som man intervjuade,var väldigt begeistrad vad gällde de s.k. gasattackerna från Syrisk sida.Av egen erfarenhet vet jag att amerikaner överlag är fullständigt okunniga om allt utanför sina egna stater !! Då kan man inte begära att de skall veta något om mellanöstern och de enorma mängder lyckosökare,som överflyglar Europa p.g.a alla deras krig!

      Radera
  5. Money makes the world go round, the world go round, alltså någon tjänar pengar på detta annars skulle det inte inträffa. Väntar bara på när Israel dras in i denna konflikt, då kan vi snacka om Svt:s nyhetshybris. Hörde idag att stödet till Palistinierna från BiståndsSverige skulle minskas från 700 mille per år till 500 mille, alla gick i taket utom Svt som tycker det är fel att vår Konung skall få hjälp från staten att rusta upp ett slott med 9 mille. Jag blir bara så trött på rapporteringen från vår sk fria och oberoende media.

    Kalleman

    SvaraRadera
  6. Har vi råd med SVT? Gör en grek!

    SvaraRadera