torsdag 13 juni 2013

"Invandrare betalar mer till samhället än de får tillbaka."


Vore intressant att träffa på nån sån.

"OECD har i sin stora undersökning jämfört vad invandrarhushållen betalar in i skatter och avgifter med vad de kostar i form av socialbidrag, pensioner och annan samhällsservice. Nettot blir ett plus för samhället. "

Att inte svenska kommuner fattar att invandrare med total bidragsförsörjning, tolkbehov, gratis skolor, sjukvård och tandläkare, utbredd kriminalitet och laglöshet, i själva verket är ett tillskott. Så när Husby gick back 60 miljoner på raskravallerna, så är det bara tvärtomspråket för god affär.


Sist i texten står att OECD-rapporten baseras på uppgifter för åren 2007-09. Och sen 2007 vet vi ju dessvärre vad som hänt. Att DN och den enfaldiga kulturvänstern kör denna föråldrade rapport överst med svarta förledande rubbar, är heller ingen skräll.


 @ozznujen 
IN YOUR FACE SD! Plus alla andra rasister.

3 kommentarer:

  1. Den lögnen håller som bäst på att dissekeras sönder och samman på olika bloggar på nätet. Som vanligt med statistik plockar de som vill sina egna russin ur kakan. Jag vet vem jag tror mest på. Inte är det DN i alla fall.
    Så, Özz Nujen och hans kompisar får nog ducka snabbt för den skit han slängde i fläkten. Att bli kallad rasist av honom och hans gelikar ser jag för övrigt som en stor komplimang. Ytterligare ett ord som är helt urvattnat i sin ursprungliga betydelse. Nu kan man nog skriva att ordet rasist = patriot eller fosterlandsvän.
    Jag undrar bara... vad gör de här, i detta hemska land vars befolkning behandlar dem så illa? Nog finns det väl i så fall bättre alternativ för de som hela tiden spyr galla över oss etniska svenskar(även om vi nu inte finns).

    Skogis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, milde tid som de gick igång, åsiktsförtryckarna, hånet vet inga gränser! Sanningen är ingen option i deras fall.

      Radera
  2. Nu börjar det, försvaret för den totalt misslyckade invandringspolitiken. Snart bara ett år kvar till valet och Svennebanan måste indoktrineras så han/hon accepterar att betala för kalaset. Vinst med dagens invandrings-politik? Kyss mig någonstans där solen inte skiner!

    Kalleman

    SvaraRadera