onsdag 12 juni 2013

VARNING. Bedragare på gång, Ser ut som ett äkta Telia Mail, Pass opp detta är Bluff, Skicka vidare


9 kommentarer:

  1. "Åtkomst till ditt är begränsat till närmast följande" följt av något som överhuvudtaget inte har med den formuleringen att göra. Humor.

    SvaraRadera
  2. 'ditt konto', menar jag såklart.

    SvaraRadera
  3. Ja, du, anonym, i ett land där "polis" ringer till gamla människor och säger att de måste komma och hämta deras värdesaker, och sen få värdesakerna snällt levererade vid dörren i falsk uniform, måste alla varningar mot lurendrejeri,tas på högsta allvar. Hur taffliga försöken än är.

    SvaraRadera
  4. Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher. (Albert Einstein)

    SvaraRadera
  5. Detta är ett av många nya arbetstillfällen inom enskilda firmor för "nyberikare" !!
    Undrar om det hela också är från 7-klövern skattesubventionerat ?

    SvaraRadera
  6. Har väl fått nåt drygt dussin såna mail.
    Ibland två samtidigt, bara något olika formulerade.
    Som den lät paranoide person jag är har jag aldrig gått på sånt. Dessutom är jag kunnig i svenska språket, vilket underlättar en hel del, majoriteten av phishingmailen (fishing= fiska) är enkla att avslöja just pga detta.
    Än så länge skriver svenska företag en god svenska, som sagt, fortfarande, men det lär med dagen skola snart bli såm Måna (S) sade "De jör inget om man skriver fel bara man festår vassom menas.."
    20% lämnar skolan med ofullständiga betyg. Och trenden är???

    SvaraRadera
  7. Jag har fått mejlet flera gånger, och det är obetalbart (!) . Formuleringen "två gånger på samma gång" går inte av för hackor.

    SvaraRadera
  8. Jag fick mailet tre gånger på samma gång en gång..

    Fräsch blogg förresten!

    SvaraRadera