torsdag 13 juni 2013

de fromma skandinaverna verkar gå igång på ett långfinger rakt upp i nian.


Silver Raducanu blev i fjor sommar dömd till tre och ett halvt års fängelse för handel med minderåriga barn, våldtäkt av minderåriga,och för häleri. Fem andra rumäner blev också dömda i det som betecknats som det största människohandelsbrottet i Norges historia. Men Raducanu bluffade sig sedan enkelt ut ur fängelset med en snyfthistoria om en son som allvarligt sjuk låg inför döden. Bevisat med falska papper, som aldrig kontrollerades av Bergens fängelse.


I Rumänien har Raducanu nu blivit hjälte på sin succéstory om de korkade skandinaverna som han kunde smita så enkelt från, medan chefen för Bergens fängelse Eli Sjo förnekar att hon känner sig utnyttjad. Hon vill inte använda så starka ord, men tillstår att hon har blivit lite lurad.


 TV2

5 kommentarer:

  1. Tja, "lite lurade" har många av oss blivit här uppe i Skandinavien. En del mer än andra.

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Fängelsedirektören ligger ändå långt i lä - för Reinfeldt och Ullenhag

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Ådär kom kommentaren från anti-SD trollet som ett brev på posten, grattis till din hang-up och berätta nu om din återkommande mardröm..... valnatten 2014?;-)))

    /HellBoy

    SvaraRadera
  5. Trollet är som en sån här klet som fastnat på handen som man inte blir av med hur man än försöker. Värsta sortens fluktare, han tycks få nåt slags sjuk njutning av att hänga här.

    SvaraRadera