lördag 15 juni 2013

Äntligen Alhem.


Det går inte att leva i ett gränslöst samhälle. Offer är dittills levande oskyldiga människor. Vi har fått nya människor som inte är fostrade i låt-oss-vara- snälla-mot-varandra-och-lösa-problemen-genom-kloka-samtal-andan.

När kriminella genast släpps fria eller får tramsiga straff, så hånflinar dom grovt, och ser det som en signal till fritt fram. Ingen människa mår bra av att leva i ett så ängsligt kravlöst och utfläkt underdånigt samhälle som Sverige bemöter invandrare med.



svd

1 kommentar:

  1. Inte konstigt att folk i gemen är rädda och frustrerade över dagens rättssamhälle. Korvgrillning, dialogpoliser och ett rättsväsende som står helt i motsats till vad som anses vara just rättvisa. Hårdare tag kanske kränker en och annan och fyller upp våra fängelser till bristningsgränsen. Det är kanske billigare i längden att bygga ut fängelser än att bygga fler flyktingmottagande. Bemanningen bör inte bli dyrare i alla fall. Eller hyr in tjänsten utomlands. Putin eller någon i den riktningen har kanske något bra förslag? Eller så har kanske Bert Karlsson något att hyra ut?

    Skogis.

    SvaraRadera