lördag 19 januari 2013

Instruktioner till bossen Reinfeldt, hur han gör en politisk saltomortal.

Svenska folket står inför en makalös krumbuktuppvisning av sällan skådat slag, under störsssssta möjliga tyssssstnad.


En saltomortal eller volt är när man hoppar i luften med vertikalrotation framåt eller bakåt, och kan utföras i grupperad (hopkrupen), pikerad (vinklad) eller sträckt stil.
En volt gör man genom att hoppa upp i luften och snurra runt sin egen axel och sedan kanske landar på fötterna. 

Man börjar med att stå rakt med händerna utsträckta framför sig. Sedan böjer man på knäna och sänker armarna, skjuter ifrån med benen och kastar armarna uppåt för att få höjd. När man har nått tillräcklig höjd kryper man ihop till en boll och snurrar. När man är på väg ned vecklar man ut sig och landar troligen inte på fötterna.


Begreppet saltomortal är bildat av de latinska orden saltus, hopp, och mortal, dödlig, och betyder alltså dödssprång. 

Rosornas krig i M.



Gomorron allianspolitiker, sovit gott?

Det är bara i sagorna man kan sova i hundra år.
Varje dag av er ansvarslösa politik har vandaliserat vårt trygga land för evigt. Skadan ni åsamkat oss är irreparabel, och för det önskar jag att väljarna ska straffa er obönhörligt.

Nu börjar de nymornade ynkryggarna till och med tala annat än de enorma miljardkostnaderna.
– De kommuninvånare vi har måste känna att inslaget av flyktingar inte blir för stort. Det har med trivseln i samhället att göra, säger Arne Karlsson, kommunstyrelsens ordförande i Tingsryd.

SD-poltik när tiden sprungit ifatt er?

Tig, Billström.


När kommunerna mullrar om den ansvarslösa alliansflyktingpolitiken gömmer sig Billström bakom diffusa EU-regler och billiga undanflykter:
-"Från moderat sida skulle vi gärna se ett utökat försörjningskrav vid anhöriginvandring. Det skulle vara av stor betydelse för kommunerna om den som får asyl i Sverige har ett arbete och en bostad ordnad innan familjen kan anhöriginvandra." 

Redan? 

Har inte Billström uppfattat bossens signaler, flyktingpolitiken ska tigas ihjäl.


expressen

fredag 18 januari 2013

Fredagens kluring.


Birol Ates, känns så igår.

"Anpassa skolundervisningen efter fler religiösa högtider, till exempel muslimska Eid al-fitr." Det vill knislingebon och socialdemokraten Birol Ates som lämnat ett medborgarförslag i frågan.

 Det där var då det, när föredettingarna Sahlin, Reinfeldt Lööf och Ullenhag (var är han förresten??) styrde skutan. Stackars Ates hänger inte med i trenderna.Nu förtiden siktar vi framåt. 

Inte bakåt.



Kvinnan som "stal" ett tåg.


Världssnackisen om den 22-åriga städerskan som stal ett tåg i Stockholm, var en inte bara en anka, utan en riktigt ful ankunge.

Nu talar allt för att det var en ren olycka, och städerskan falskt utpekad.

Själv drar jag mig till minnes min exman, som var ett tjugotal år äldre än jag, och hans gamle far som var pamp i ett litet mellansvenskt samhälle. I familjen fanns en ung piga, som blev på den så kallade smällen, efter att min svärfar envetet pockat på kroppslig upp-märksamhet i sänghalmen. Då drog svärfar skuldens öron åt sig, placerade ett kg kaffe i pigans skrubb, och ringde länsman.
Pigan bedömdes ha stulit, och kastades ut ur dörren som en simpel tjuv.
Med fostret sprattlande i magen.

SL:s kommunikationschef Suss Forssman Thullberg, som pekade ut städerskan som syndabock, och min fd svärfar är lika simpla kålsupare.





Justitieminister Ask, du är oduglig.

Tre exempel på dagens grova diss för respekten av människoliv och ett existerande rättssamhället.

1. Försvaret yrkar på 20 månaders ungdomsvård för Marias bror som redan förklarats skyldig för det våldsamma skammordet på sin syster. 29 januari meddelas domen.  

2. 19-åringen har erkänt att han sköt ihjäl sin dåvarande flickvän Sandra, 17, från Täby. I dag dömdes 19-åringen till fängelse i två år och åtta månader för bland annat vållande till annans död."Straffet är ett hån", skriver Sandras pappa. 

3. Två av de pojkar som var med i det gäng som grovt misshandlade Carl-Erik Cedvander i Kortedala får nu 36 000 kronor var i ersättning för att de satt häktade och sedan friades. Carl-Erik får samtidigt sitt skadestånd sänkt och får därmed lika mycket som de friade pojkarna.

Beatrice Ask du bäddar för den växande kriminaliteten.

Just nu idag, varje timme överallt i Sverige, begås det brott som aldrig nånsin förr. Det rånas, knivskärs,  dödas, bedras, stjäls, begås inbrott, snattas, misshandlas, sparkas, våldtas, bränns, stenas, hatas, hotas och förtrycks. Under din tid som justitieminister har min skräck och fasa för det värsta vuxit till och med snabbare än ditt brottsuppklarande sjunkit. Vet du att vi svenskar alltid är förskrämda? Vet du att vi numera ständigt måste gå med hjärtat i halsgropen, och titta oss ängsligt över axeln? Kan du ens leva dig in i hur det känns att leva under ständig utsatthet, och vad det gör med våra liv.Kom inte och snacka med mig om "regeringens satsningar på fler poliser". Det är inte polisen det är fel på - det är dig, och din brist på skicklighet att leda ditt departement.


Det är en infami att lägga en enda skattekrona på att avlöna dig för din kontraproduktivitet.



fria tider DN DT





En riktig svensk.






Nån som minns matcherna mellan Björn Borg och John Mc Enroe? Kom att tänka på dem efter senaste partiledardebatten mellan Åkesson, en cool samlad elegant svensk, mot Reinfeldt en hätsk och nedlåtande furioso-brat.





Utanför mitt hus.


torsdag 17 januari 2013

Gisslanterrorn i In Amenas avslutad - men detta är bara början.

"The terrorists told us at the very start that they would not hurt Muslims but were only interested in the Christians and infidels." 

Frankrikes insats för att hjälpa Algeriet mot al-Ouaida-anslutna islamister i Mali kommer att kosta världen liv, blod och tårar.


Sveriges korrektaste signalement på misstänkt brottsling.



Den lille sjuårige pojken hade just klivit av skolbussen på Malmköpingsvägen och var på väg hem. Då blev han antastad av en man i en bil.
Finns det något signalement?
- Det ska handla om en ljusgul bil av sedanmodell.

Jäkla tur bilen inte var svart.

Från Fejan.

Vicken flashback!


Islam, the religion of love and peace. Igen.



Enligt den algeriska nyhetsbyrån TSA har säkerhetsstyrkorna "fått kontroll" över gisslansituationen i In Amenas i Algeriet.Men norska UD menar att situationen vid anläggningen fortfarande är ouppklarad, idag 16.30. Källan TSA har uppgifter om att gisslantagarna försökte fly från området med gisslan, då säkerhetsstyrkorna ingrep. Och att många är sårade och dödade. 

En utländsk diplomat i Algeriet bekräftar att räddningsaktionen "inte gick speciellt bra för gisslan".
Det var verkligen ett överraskande besked, speciellt om man betänker hur kärleksfulla, ickevåldsamma och varmt vänliga dessa människor är. Respekt för liv? Glöm det.

Betyder detta nya grymma sorgebesked för vårt drabbade grannland? Jag beklagar djupt.

                                                                                  Följ  VG-direktuppdatering.

Ingen får missa!! Jimmie Åkeson sopar banan med Reinfeldt.



Idag, just nu, ska jag lämna bloggen en stund och gå in på SDs hemsida och begära medlemskap. Jag har bestämt mig. Och jag ska skratta och le, och stolt brösta upp mig som Sverigedemokrat, och detta just efter denna partiledardebatt där Sveriges mästarchampion på politik, Jimmie Åkesson, tillintetgjorde den mycket lille maktfullkomlige allianspolitruken Reinfeldt.

Nu kör vi!

Muslim Patrol i London:


-"Ingen alkoholförtäring och utmanande klädsel är tillåten i vår muslimska stadsdel."

Nån som trodde att "deras" stadsdelar ligger i våra länder?



Titta på denna helvetiska mardrömsvideo från Muslim Patrol.Och sprid till alla som flinar, himlar med ögonen och skakande på huvudet förnekar islamiseringen av våra enfaldiga idiotländer.




ekstrabladet

Jag är inte bara "moralist".

Jag är mamma också.
Vilket betyder att jag utan någon som helst tvekan, skulle ge upp precis vad som helst själv i försakelse, för att ge mina barn allt som står i min makt. 

Inklusive flera syskon, cigarettrökning och annat livsfarligt och umbärligt.
Och det har ingenting med "snobbism" att göra, du moraliserande mästarbitch från Svinalängorna.
Det har med moderskap, föräldraskap och ansvar att göra.

Islamister riktar våldsamt angrepp mot danskt TV-program


Varje torsdag i femton avsnitt kan danska TVtittare se ett satirprogram gjort av fyra unga invandrarkvinnor, från Iran, Jordanien och Bosnien. De fyra kvinnorna angriper danska fördomar om muslimska kvinnor, och muslimska kvinnors fördomar om sig själva, bl.a om niqab, heltäckande kläder,etnisk dating och jungfrulighet.

Och dom gör det på ett uppfriskande och roligt sätt tycker de danska tittarna.
Men.

 Det finns förstås dom som inte är så begeistrade över den satiriska belysningen av unga muslimska kvinnor
En man Abu Zakaria från gruppen 'Kaldet til Islam', uttalar sig hotande:


»Varje muslim ska veta, att det blir konsekvenser, om man driver med islam. Han eller hon, som skojar med Allah, kommer att uteslutas ur islam, och det finns ingen oenighet bland de lärda om den här saken. Jag vill komma med en påminnelse. Jag vill uppmana var och en som tror på Allah, att bojkotta programmet. Jag själv och de (kvinnorna i i programmet, red.) ska söka förlåtelse, innan det är för sent. Det blir för sent, när dödsängeln kommer och tar din själ."

Sharialagar är fasansfullt nära.

onsdag 16 januari 2013

Efter UG - vad ska vi ta oss till med barnfattigdomen?!?

Rädda Barnen, Bris och Majblomman styrs av beskäftiga nollor, direktörskvinnor som av nån kufisk anledning nått toppen på sin karriär, där de tillåts sitta och fabulera inför inställsamma medjamsande ledningsgrupper.

Men lögn som vi andra känner den, det handlar det givetvis inte om, när de mäktiga organisationerna skapar begrepp som gapas, sväljs och blir sanna av de hönsiga nickedockorna i Sveriges Riksdag, lättmanipulerade dåtidsmedia, och var och en av oss som så gärna vill tro alla om gott. Nädå, inte lögn inte, utan "metodproblem, chefsbyten, inre spänningar, brist i rutinerna, och Almedalsveckan".

De intervjuade mammorna i de ständigt växande storfamiljerna som försörjs av oss, tycker inte att de saknar pengar, en familj som får ut 23 000 kronor netto i månaden efter hyra och el, tycker trots allt att dom är fattiga.

                     !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men inte på pengar.
Det svenska politiker inte kan ge alla de bjuder in, för all världens skattekronor, är  - happyness.

Vi andra har måst lära oss att det är något vi människor får försöka fixa till alldeles själva.

PS till  Lars Ohly och alla upprörda och förståndsfattiga korrektsvenskar - Janne Josefsson granskade de förljugna organisationerna!! 

Inte barnfattigdomen.

SVT SVD
expressen HD HD blaskan

PKsvenskar tycker det är absolut OK med tiggare på gatorna,

bara dom har varma kläder, mat för dagen, mobiler och varsin laptop.



aftonblaskan aftonblaskan

Välkommen till den bryska verkligheten, Zandra Lundberg.



Laila Bagge Wahlgren har sett en tiggare prata i mobiltelefon och reagerade spontant, som dom flesta normala människor skulle ha gjort:
”Vem fan har råd med en mobiltelefon om man är hemlös och sitter och tigger på gatan?”


Men - fy, fy, fy, fy och aja - baja.
Den toksvärmiska Zandra Lundberg tänker och skriver som en riktigt spånig fjortis, och ställer de hjärtskärande frågorna:

 "Den här mannen kanske satt och ringde sina barn som han sällan har kontakt med och berättade att han älskade dem.

- Han kanske ringde det första samtalet som på sikt kommer att få honom bort från gatan.-

 Han kanske ringde en kompis och ville berätta en hemlighet."

Yeahhh right.  

Eller också ringde han bara och rapporterade till sin boss hur mycket han cashat in från dom dumma svenskarna på bara en halvtimme.

Allt medan Laila Bagge gör världens största kungspudel, trallar på My baby it´s cold outside, och kysser PKs fötter för att bli insläppt i värmen igen. 

Den sjönk som en sten - den räddhågsna Baggen.


Vet hut, Reinfeldt!

Igår blev Anders Björck, M, en person att respektera än mer.Det finns alltså trots allt en och annan sann och riktig politiker. Med ryggrad.


Efter Fredrik Reinfeldts imbecilla besked om att det "inte finns nåt isolerat anfallshot mot Sverige", uttalade sig den tidigare försvarsministern såhär:

-"Det vittnar bara om att man inte begriper hur försvaret fungerar."


Nu väntar vi bara på  den tidigare partiledaren Ulf Adelsohn, M, om det goda trygga landet som blev ett mångkulturellt inferno:-"Det vittnar bara om att man inte begriper hur ett land fungerar."

Imponerande insats av vardagshjältarna i Helsingborg.

Efter kalabaliken på Tranarpsbron äras dom som äras bör! 

Som flygis drillades jag själv två gånger om året, för att liknande stora och komplicerade situationer skulle hanteras med ryggmärgsreflexer, och vet vad som krävs. Fantastiskt jobbat!!

HD

tisdag 15 januari 2013

Lance Armstrong - en simpel lögnhals och bedragare.

- I did not........ 

Amerikanarna får sin beskärda dos av hjältar som inte drar sig för att ljuga över trehundra miljoner människor rakt upp i ansiktet. Själv rodnar jag långt upp på öronen över en vit lögn. Att man bara utsätter sig för hela folkets beska förakt! 

Det vet ju alla att det bara är muslimska ledare som kommer undan med sånt.


Strävaste kommentaren efter erkännandet, som alla redan visste, hos Oprah"Diagnosed with testicular cancer in October 1996, the disease soon spread to his lungs and brains. ......."

Brains??

Apartheid-LO är inga vänner till mig.

Men.

I dagens frontalkrock mellan Svenskt Näringsliv och LO, så måste jag ta kolera.


Om valet står mellan att jag som sjuk eller gammal tvingas välja mellan mer personal som kan ge mig bra vård, ny blöja, promenad varje dag, och dusch när jag vill, mot miljoners miljoner som nån FifflarBert proppar in i den högst privata kollossalförmögenheten, så är det tämligen enkelt.

Jag är normalt för fri företagsamhet och valfrihet, men man avreglerar inte människors värdighet och liv.

För många riskkapitalister är pengar en livsfarlig drog.



-Ställ krav på zigenarna.

Finn Abrahamsen hade som polischef 1989 ansvar för svindeln mot Norges Bank, och har sen dess engagerat sig i den dystra historien om hur helt omöjligt det är att integrera zigenare.Och som alltid är det kravlösa samhället, våra fiaskopolitiker, som inte förmår införliva alla som de med öppna armar så storslaget bjuder in.

Mamma och jag talade om det häromkvällen, hur det kunnat braka så åt helvete med Landskrona, och mamma mindes hur det började. När de vackra parkernas stad plötsligt invaderades av människor som arrogant nonchalerade hela den svenska värdegrunden, först sakta med stulna cyklar, nertrampade planteringar och det längsta långfingret rakt upp i nian på urbefolkningen. Det var exakt då, som politikerna skulle ha stått upp för sin befolkning och sitt land och sagt nix, så gör vi inte här. Inte tillåta laglöshet för att ingen vågar säga ifrån, och för att det är "synd om" !?!

Finn Abrahamsen pekar ut norska myndigheter för att ha misslyckats fatalt, och att  allting självklart börjar med alla norska barns rätt och skyldighet att gå i skolan.Vad är det för clownsamhälle som inte ens har medel för att se till att barnen får det ett modernt samhälle bygger på, utbildning.



Oväntat besök på Solsidan.



Det här youtube-klippet visar hur ett stulet tåg kraschat in i ett bostadshus i Saltsjöbaden imorse!!

Det är en våldsamt galet i Sverige nuförtiden, men är det möjligt att en 20årig städerska plötsligt fick en nyck och gav sig ut på en egen backpacking-trip i höghastighet?

Just for the fun of it? Ett spektakulärt självmord? Misslyckat terrorbrott (-har vi sett förut-) inspirerat av 9/11? Eller en olycka efter massor med brister i det s.k systemet? Kan det vara möjligt att det är städarnas jobb att "sätta" fram tåget till konduktörerna? Och kan städerskan i så fall ha gasat istället för bromsat?



Det enda vi kan vara helt säkra på i dagens Sverige är, att det var i alla fall ingens fel.


.

Obama bäddar fint för elva miljoner nya väljare i nästa val.



Obama tackar för väljarstödet med invandringsreform, och ger hopp om amerikanskt medborgsarskap för 11 miljoner illegala invandrare i USA.
62, 5 % av alla illegala invandrare i USA är på någon typ av försörjningsstöd....

Typisk kommentar av purplesuiter:
-"With 23 MILLION Americans UNEMPLOYED, president DUMBASS wants to make it EASIER for illegals to get jobs in this country????????????
Gotta love the irony of that, huh!"


Grattis Krispiga och styvnackade tulpaner - det är er dag idag!







Köp en tulpan annars får du en snyting. Köp av en snubbe med blomster i år








Köp en tulpan langa hit lite kosing. 

Lär dig din dönick att nu är det vår.
Inte.

måndag 14 januari 2013

Björn Schaerström, ledamot (M) kommunfullmäktige, Vallentuna, vågar se kärnan i folkets budskap.

Tack, Argus! LÄS!! ALLA!! NU!!!

Schaerström, Dagens Samhälle:

"I morgonsoffor, debattprogram och intervjureportage trängs de. Politiker, journalister och kändisar som i en flod av mer eller mindre medieregisserade kampanjer, slåss om att klä av Sverigedemokraterna in på bara skinnet. Självsäkra förståsigpåare som med hemsnickrade teorier deklarerar att partiets framgångar beror på allt ifrån lågkonjunktur, mediala misslyckanden eller trubbig debatteknik till att ingen tar itu med dem. Allt medan landets ledande missnöjesparti växer som en majsbroiler."

"Sympatierna växer. De skadeglade sofftyckarna skakar uppgivet på huvudet och söker nya förklaringar" 



Hanna Berglund, M - ingen perfect match för kvinnliga väljare.


Nu ska nätdejtingsajten Match.coms förra marknadsdirektör Hanna Bergholm ragga kvinnliga väljare åt Moderaterna, som Moderaternas nya kommunikationschef:
– Vi måste påminna kvinnorna hur mycket pengar de faktiskt har fått extra i fickan.

Eeeehhhhhhh.....
Skojar hon?
Hundra kronor mer i fickan, mot skräcken och fasan att inte våga vistas ensam utomhus.

Ms vallöfte:"Skogspromenader för farligt - mysiga hemmakvällar för svenska kvinnor i mångfalden!"

Rickard Olsson ger återvinningen ett ansikte.



Om man tar bort alla skojsiga humorister med mundiarré-  "om man säjer så "- så kanske SVTs Idrottsgalan skulle gå att titta på mer än fem minuter. 

One little, two little, Three rutten tomatoes. Four little, five little, Six rutten tomatoes. Seven little, eight little,Nine rutten tomatoes,Ten little rutten tomatoes, please!

Nästa år skrota Olsson - ersätt med supercharmören Kalle Moraeus!

expressen

Den svenska värdegrunden är värdefullare än allting annat.


Erik Hemerson undrar över"den svenska värdegrunden":
-Och nog har man alla skäl att undra när Sverige egentligen hade de där ”gemensamma” värdena som det är så viktigt att bära som den sista droppen vatten. Vilka var de gyllene åren? Och hur såg deras värden ut?

Helmerson kan sorgligt nog inte minnas den tid då vi var ett land på rätt väg mot den ljusnande Framtiden. 

Och den där sagolikt starka och befriande känslan från åren efter Erlanders Sverige! När barnfattigdom utrotades,  när det existerade ansvar och transparens, när kvinnors rättigheter och allas lika värde blev verkliga, när skolorna var lugna och stabila säten för klokskap och allmän lärdom, när lärare och poliser stod högt på statusskalan, när patronsamhället gick i graven, när folkbildningen blev allmän, när lag och ordning var annat än nånting importerad kriminalitet spottar på, när man "inte slog någon med glasögon", dvs det fanns människokärlek, etik, moral, spelregler och spärrar - man slogs en och en med knytnävarna och slutade när någon låg ner - när vi var rädda om varandra och vår gemensamma kassa och miljöer, när det inte fanns hat och politisk maktarrogans.

Jag är verkligen uppriktigt så sorgsen över att dagens unga inte får uppleva den enorma upprycknings-kicken!!
Utan bara hat, bestialiskt våld och nermontering av den hederliga, trygga, stabila svenska värdegrunden med ursprung i kristendomens tio budord.

Vi vet alla vad det betyder, DI.

"DI vill se en generell straffbestämmelse som kriminaliserar grova kränkningar på webbplatser. Den bör enligt myndigheter gälla både sajter som har utgivningsbevis (exempelvis dagstidningarnas sajter) och de som inte har det (många bloggar)."


Vem är det som ska bestämma vad som är grova kränkningar? Och går DI i bräschen för att kriminalisera grova kränkningar IRL också. Vem ska övervaka detta Kallocainsamhälle?

Dags att ställa frågorna igen: "Vad händer då medborgare börjar övervaka varandra? Vad händer då nya teknologier tillåter överheten att läsa medborgarnas tankar?"


DN svd friatider

Reinfeldts Sverige står med brallorna nere.

Natos generalsekreterare Anders Fogh Rasmussen är tydlig.
Sverige kan inte räkna med försvarsalliansens hjälp om vi skulle stå inför ett militärt hot från omvärlden.
– "Någonstans måste man dra en gräns, antingen är man med i Nato eller så är man det inte". 


  Reinfeldt tycker att Rasmussen ägnar sig åt exkluderande och fientligt vi-och-dom -tänkande, och skickar fram sin försvarsminister att inte ta i honom med tång.

Välsigna surkarten Leif Boork,

som vågar ta det där bladet från munnen, och liksom "spit it out". Att vi vill slippa höra damfotbollslagets landslagscouch Pia Sundhage gå ner i sitt maskulina vibrato trembele , titta oss djupt i ögonen, och sjunga If not for youuuuuuu.





skithustidningen

Mamma har åkt hem.

Hennes devis är att man aldrig får tacka nej till nånting som är roligt...!!!!


söndag 13 januari 2013

Cecilia Malmström är paniskt rädd för spöken.

Om jag var politiker skulle jag bekymra mig sönder och samman för mångkulturens sönderfall. 

(Den brutala otrygghet, som vi alla fredligt fostrade människor tvingas leva med precis alltid och överallt; gängvåldtäkter, livstidskriminalitet, beväpnade personrån mot barn, sjuka, gamla, evigt utanförskap, massarbetslöshet, etniska konflikter, bilbränder, skolbränder, parallella världens ligor, hedersbrott, kvinnoförtryck, vandalism och vardagsvåld.)

Men på försvarskonferensen i Sälen fäktas dom mot eventuella fascister, och "den där typen av partier". Som om man mitt i överlevnadskampen i Australiens våldsamma bränder, akut skulle oroa sig för den eventuella översvämningen  2017.

Pulveriseringen av Europa sker mitt framför ögonen på dom värdelösa fiaskopolitikerna - vad vi behöver är en rikskonferens mot vardagstyranniet.




svd

I Reinfeldts mångkultur är kvinnofriden på nivå med Indien.




20årig kvinna var på väg från tågstationen i Sundbyberg, då hon överfölls av fem män bakifrån i förmiddags. Dom tog vad dom ville, sprang sen som andra fega kåta harar direkt från platsen.
Kvar i en snödriva låg den unga skändade kvinnan. Vars liv aldrig kommer att bli normalt igen.
Det sorgliga är att för våra poltiker är det bara en notis i skithustidningarna. Folket blundar och funderar vad dom ska ha till lunch idag.

Ända tills fem eller sex eller sju eller åtta varelser gangbangar deras syster, deras dotter, deras mamma, deras flickvän, deras son, deras bror, deras pojkvän i morgon, övermorgon, imorgonbitti eller i natt.