måndag 14 januari 2013

Mamma har åkt hem.

Hennes devis är att man aldrig får tacka nej till nånting som är roligt...!!!!


5 kommentarer:

  1. Ha,ha gläd dig över att hon trots sin ålder är såååå aktiv !! Önskar jag hade haft en sådan vigör !!
    Det tråkiga är att hon skall tvingas förbringa sina dagar i Landskrona.
    Nu är "min" stad förstås inte mycket bättre.Fick idag besked om att källarlokalerna utsatts för inbrott..Jojo minsan,även min skrubb hade genomsökts.Det enda man tydligen hade intresse av var mina vackra vita begonielökar som hade sin vintevila där nere.Dessa var tydligen en nagel i ögat på dem,eftersom de låg förstörda utanför i gången!
    Nu skall jag imorgon inventera,och se om det saknas ytterligare..Som pensionär får man ju då lite att syssla med...förutom inköp av nytt lås.

    SvaraRadera
  2. Ja, du, Lars, efter alla veckans övningar bangade jag sönernas invitering till bio i lördagskväll 21.30, Berättelsen om PI, men inte mamma!! Det var en häftig och gripande film, som hon inte ville missa, men hon höllt saj i agebrädan hela föreställningen.
    Idag sov jag till halvtolv - det har inte hänt sen jag var 18 år!!!

    Inbrottet var verkligen inte roligt att höra, men det är bara en tidsfråga tills vi alla är drabbade. Så sorgligt med dina vackra vita begonialökar - allt som är vackert och oskyldigt är uppenbarligen stötande och provocerande för dem.
    PS.Köp en rulle taggtråd också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nya Sverige har av någon underlig anledning blivit osäkrare..Minns på 70/80-talet låste vi aldrig dörren i villan,när vi åkte bort en kortare stund..I dag lever jag väl inlåst,och tittar noga genom köksfönster under matlagningen,så jag inte blir föremål för en "förlupen" kula.
      Läste just att norra Ghettot i Landskrona nu bevakas av polis,väktare och socialarbetare..Det nämndes inget om vilka man bevakade !!

      Radera
  3. Det hjälpte inte att man beordade alla Stadens väktare,polis och sociala...Kl 16,30 slogs ned och rånades en ung kvinna i området.Som alltid försvann rånarna med sitt byte (en mobiltelefon) in i Ghettot vid Koppargården...Som vanligt saknas alla spår....

    SvaraRadera
  4. Ingen vågar sätta den skyldige, dom bara låtsasletar.
    Vem vill ha blodshämnd över sin familjs huvud.

    SvaraRadera