söndag 13 januari 2013

Cecilia Malmström är paniskt rädd för spöken.

Om jag var politiker skulle jag bekymra mig sönder och samman för mångkulturens sönderfall. 

(Den brutala otrygghet, som vi alla fredligt fostrade människor tvingas leva med precis alltid och överallt; gängvåldtäkter, livstidskriminalitet, beväpnade personrån mot barn, sjuka, gamla, evigt utanförskap, massarbetslöshet, etniska konflikter, bilbränder, skolbränder, parallella världens ligor, hedersbrott, kvinnoförtryck, vandalism och vardagsvåld.)

Men på försvarskonferensen i Sälen fäktas dom mot eventuella fascister, och "den där typen av partier". Som om man mitt i överlevnadskampen i Australiens våldsamma bränder, akut skulle oroa sig för den eventuella översvämningen  2017.

Pulveriseringen av Europa sker mitt framför ögonen på dom värdelösa fiaskopolitikerna - vad vi behöver är en rikskonferens mot vardagstyranniet.




svd

2 kommentarer:

  1. Elefanten i rummet har man ju hört talas om. Men inte står den räddhågad på en stol. Den går lugnt omkring och tar för sej av smörgåsbordet. Den svenska musen skrämmer ingen. Den mus som gör ett försök att skrämmas är dessutom väldigt ensam. De andra mössen håller som bäst på med att tömma skafferiet och bära fram all mat till elefanten. Så slipper den att göra sej omaket att förse sej själv. Skulle elefanten göra sönder något så finns det tusen ursäkter. Rummet är för litet, eller så är den inte van att röra sej i den typen av lokaler. Det mockas och städas och det söndriga lagas kvickt. Rummet anpassas så gott det går till de ursprungliga invånarnas förfång. De får flytta ut i skogen eller var de kan hitta ett bo. De sämst ställda mössen får stanna kvar och serva det stora djuret så länge det går. När all mat är slut vet ingen vad som händer. Kanske någon i de omgivande skogarna hjälper till. Inte troligt dock, de flesta andra djuren i omgivningen skrattar åt vansinnet och har inte ännu insett att det kommer att drabba även dem så småningom.
    Ursäkta alla djur jag förolämpat i och med den här kommentaren. Det är väl egentligen bara människor som kan bära sej såhär urbota dumt åt.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. I nästa liv vill jag bli stor elefant, en n rebellisk elefant, jag skulle välta ner allt i de fina salongerna och bajsa på maktpampar som Cecilia Malmström.

    SvaraRadera