onsdag 16 januari 2013

Efter UG - vad ska vi ta oss till med barnfattigdomen?!?

Rädda Barnen, Bris och Majblomman styrs av beskäftiga nollor, direktörskvinnor som av nån kufisk anledning nått toppen på sin karriär, där de tillåts sitta och fabulera inför inställsamma medjamsande ledningsgrupper.

Men lögn som vi andra känner den, det handlar det givetvis inte om, när de mäktiga organisationerna skapar begrepp som gapas, sväljs och blir sanna av de hönsiga nickedockorna i Sveriges Riksdag, lättmanipulerade dåtidsmedia, och var och en av oss som så gärna vill tro alla om gott. Nädå, inte lögn inte, utan "metodproblem, chefsbyten, inre spänningar, brist i rutinerna, och Almedalsveckan".

De intervjuade mammorna i de ständigt växande storfamiljerna som försörjs av oss, tycker inte att de saknar pengar, en familj som får ut 23 000 kronor netto i månaden efter hyra och el, tycker trots allt att dom är fattiga.

                     !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men inte på pengar.
Det svenska politiker inte kan ge alla de bjuder in, för all världens skattekronor, är  - happyness.

Vi andra har måst lära oss att det är något vi människor får försöka fixa till alldeles själva.

PS till  Lars Ohly och alla upprörda och förståndsfattiga korrektsvenskar - Janne Josefsson granskade de förljugna organisationerna!! 

Inte barnfattigdomen.

SVT SVD
expressen HD HD blaskan

7 kommentarer:

  1. Nu kanske Svensson vaknar, Janne Josefsson har ändå mer "cred" än kärringarna tillsammans.

    SvaraRadera
  2. För mig som aldrig tittar på svensk STATS-TV,
    var det ett uppfriskande program,som UG lyckats smuggla ut och ocensurerat visa folket !!
    Fasaden börjar så smått falsera,och förhoppningsvis sakta visa bristerna i svenska PK-journalistiken.Detta program lär också kosta tidigare utåt sett seriöst hjälporganisationer, stora framtida insamlingminskningar.

    SvaraRadera
  3. Det finns visst barnfattigdom vilket Josefsson tydligt visade. Barnen är urfattiga i mina ögon. Men för dessa barn saknas inte pengar utan vettiga föräldrar som inte kan prioritera sina barn framför sig själva och exempelvis sin rökning...
    En sådan fattigdom för barn kan inte några ökade försörjningsstöd råda bot på...

    SvaraRadera
  4. Förhoppningsvis en ögonöppnare för folk som inte kollar alternativmedia,och det framgick ju tydligt vilka grupper det handlar om.Josefsson kan vara riktigt bra ibland,låt oss hoppas han tar sig an fler obekväma sanningar framöver. Vass analys som vanligt bästa Carina,,

    Norrlandsfan,,

    SvaraRadera
  5. Tack för kloka kommentarer och berömmet! Det gjorde mig så glad!

    SvaraRadera
  6. Hoppas, hoppas att Janne med sin någorlunda integritet kan tänka sig att granska ex.EXPO och dess finansiärer, det hade kunnat bli riktigt kul. Alla dessa organisationer som lever på att "jaga fram" pengar blir till slut självgående och det i enbart en riktning....där pengarna finns, simple as that!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  7. Att kacka i eget bo?? Men då skulle väl den svenska avgrunden öppna sig!
    Skicka ett tips till JJ.

    SvaraRadera