torsdag 17 januari 2013

Ingen får missa!! Jimmie Åkeson sopar banan med Reinfeldt.



Idag, just nu, ska jag lämna bloggen en stund och gå in på SDs hemsida och begära medlemskap. Jag har bestämt mig. Och jag ska skratta och le, och stolt brösta upp mig som Sverigedemokrat, och detta just efter denna partiledardebatt där Sveriges mästarchampion på politik, Jimmie Åkesson, tillintetgjorde den mycket lille maktfullkomlige allianspolitruken Reinfeldt.

Nu kör vi!

13 kommentarer:

  1. Välkommen i skaran bland alla oss,som ännu hoppas på en framtid för Sverige !!

    SvaraRadera
  2. Tack Lars, det finns ingenting att tveka om längre. Läs inläggen nedan från idag om sharia.

    SvaraRadera
  3. Som sagt, välkommen i gänget Carina. Du kommer att trivas i gemenskapen.

    SvaraRadera
  4. Tack Raymond, vi blir fler och fler och fler...

    SvaraRadera
  5. Jimmie Åkesson är outstanding bland riksdagens ledamöter när det gåller retorik...är själv med i SD sedan 6 månader.
    Flyger imorgon ovanför molnen...ska se om du finns där.

    Stefan H

    SvaraRadera
  6. Därifrån har du fullständig överblick, skicka input till Reinfeldt! från Carina, fd M.

    SvaraRadera
  7. Varmt välkommen i den snabbast växande folkrörelsen. Såg just debatten och inser mer och mer hur rädd och svarslös vår statsminister är och hur begåvad och retoriskt duktig vår partiledare är.
    Jimmie Åkesson for President!

    /HellBoy

    SvaraRadera
  8. Det finns ett par läsvärda artiklar på Newsmill av Leo Kramár som handlar om Sverigedemokraterna. Den första http://www.newsmill.se/artikel/2012/12/10/sv-rt-finna-fascism-i-sverigedemokraternas-principprogram tar livet av påståenden om att SD är ett fascistiskt parti genom att dissekera fascismen och beskriva dess anatomi.

    Den andra http://www.newsmill.se/artikel/2013/01/17/sds-framg-ng-beror-p-att-invandringspolitiken-har-starkt-v-ljarst-d handlar om SD:s remarkabla framgång i väljarstödet. En beskrivning av hur ett överlägset förtroende i flykting- och invandringspolitiken (75,5%) tillsammans med förskjutning i viktningen av nämnda politik från en sjundeplats och 5,7% till en tredjeplats och 11,8%. Resten är elementär algebra.

    "Bortsett från vad du röstar på, vilket av de politiska partierna tycker du driver denna fråga [flykting- och invandringspolitik] bäst just nu?

    Här hamnar moderaterna på hela 4,5%, socialdemokraterna på 3,1% och SD på 75,5%. De andra partiernas resultat är försumbara. Och nej, jag har inte satt decimalkommat fel, det är faktiskt så att 3 av 4 av de tillfrågade svarat att sverigedemokraterna driver frågan bäst. Den här frågan har tidigare inte ställts så vi har ingen möjlighet att jämföra i tid. Frågan är också litet oklart formulerad, men det höga procenttalet talar sitt eget språk, inget parti har någonsin kommit ens i närheten. Moderaterna brukar ligga kring 60% när väljarna värderar kapaciteten att sköta ekonomin."

    Sjuenighetens flykting- och invandringspolitik har kommit till vägs ända och det enda sättet att "rädda" dessa partier är en snabb och ordentlig pudel och en i princip inverterad politik. De som inte kan eller vill ("VPK" och "MPK") kommer att lida sotdöden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Karln har fel (det enda i en utmärkt artikel) i att frågan inte ställts tidigare. YouGovs april-2011 undersökning, då var Invandring på 4-i-Topp-listan senast. SD fick då 57%, så det är minst sagt ett kliv uppåt.

      /Läsare

      Radera
  9. Välkommen fina Carina, jag läser din blogg varje dag med stor behållning:)

    SvaraRadera
  10. Tack, alla. Nu gäller det att försvara politiken från moderata ideologitjyvar- dom är på hugget på sin röstroffar-räd!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Din varning är befogad,dessa sju partier är genomgående tjyvar !! Nu är det nog så,att det blir svårt för dem att "över en natt" ändra sin importverksamhet !! Här ligger deras största problem.
      När sedan en sådan figur som Ask,har utsetts till Justiceminister,lär inga ändringar vara möjliga på straffskalan.I varje fall inte för de enorma mängder brott,som invandringen belönat oss med.
      Möjligen kan man skörda poäng,bland betongjobbare
      som ges arbetstillfällen,p.g.a.det uppkomna behovet av ett stort antal nya fängelser.
      Något som liksom Slott och Herresäten,blivit rara objekt importverksamhetens fotspår,för att kunna husa dem alla !!

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

      Radera