måndag 14 januari 2013

Vi vet alla vad det betyder, DI.

"DI vill se en generell straffbestämmelse som kriminaliserar grova kränkningar på webbplatser. Den bör enligt myndigheter gälla både sajter som har utgivningsbevis (exempelvis dagstidningarnas sajter) och de som inte har det (många bloggar)."


Vem är det som ska bestämma vad som är grova kränkningar? Och går DI i bräschen för att kriminalisera grova kränkningar IRL också. Vem ska övervaka detta Kallocainsamhälle?

Dags att ställa frågorna igen: "Vad händer då medborgare börjar övervaka varandra? Vad händer då nya teknologier tillåter överheten att läsa medborgarnas tankar?"


DN svd friatider

4 kommentarer:

  1. Då fungerar tydligen inte enligt plan,det övervakningprogram som LO startade.Enligt deras mål skulle 150.000 utbildas till angivare !!
    Själv misstänker jag att 7-klövern har kommit över en handlingsplan,från saligt insomnade DDR..Tycker mig känna igen allt mer från deras politik,hoppas bara att det leder till samma lyckliga slut.

    SvaraRadera
  2. Hör du stöveltrampet, Lars??

    SvaraRadera
  3. Detta införs säkert i god tid innan valet 2014 då många som har placering vid köttgrytorna börjat få panik. Är det någon som fortfarande anser att vi lever i en demokrati?

    /HellBoy

    SvaraRadera
  4. Vad måste vi göra för att stoppa detta vansinne?!?!!

    SvaraRadera