tisdag 15 januari 2013

-Ställ krav på zigenarna.

Finn Abrahamsen hade som polischef 1989 ansvar för svindeln mot Norges Bank, och har sen dess engagerat sig i den dystra historien om hur helt omöjligt det är att integrera zigenare.Och som alltid är det kravlösa samhället, våra fiaskopolitiker, som inte förmår införliva alla som de med öppna armar så storslaget bjuder in.

Mamma och jag talade om det häromkvällen, hur det kunnat braka så åt helvete med Landskrona, och mamma mindes hur det började. När de vackra parkernas stad plötsligt invaderades av människor som arrogant nonchalerade hela den svenska värdegrunden, först sakta med stulna cyklar, nertrampade planteringar och det längsta långfingret rakt upp i nian på urbefolkningen. Det var exakt då, som politikerna skulle ha stått upp för sin befolkning och sitt land och sagt nix, så gör vi inte här. Inte tillåta laglöshet för att ingen vågar säga ifrån, och för att det är "synd om" !?!

Finn Abrahamsen pekar ut norska myndigheter för att ha misslyckats fatalt, och att  allting självklart börjar med alla norska barns rätt och skyldighet att gå i skolan.Vad är det för clownsamhälle som inte ens har medel för att se till att barnen får det ett modernt samhälle bygger på, utbildning.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar