lördag 19 januari 2013

Rosornas krig i M.



Gomorron allianspolitiker, sovit gott?

Det är bara i sagorna man kan sova i hundra år.
Varje dag av er ansvarslösa politik har vandaliserat vårt trygga land för evigt. Skadan ni åsamkat oss är irreparabel, och för det önskar jag att väljarna ska straffa er obönhörligt.

Nu börjar de nymornade ynkryggarna till och med tala annat än de enorma miljardkostnaderna.
– De kommuninvånare vi har måste känna att inslaget av flyktingar inte blir för stort. Det har med trivseln i samhället att göra, säger Arne Karlsson, kommunstyrelsens ordförande i Tingsryd.

SD-poltik när tiden sprungit ifatt er?

3 kommentarer:

  1. Nu tror jag att du är lite pessimistisk i fråga om framtidsutsikterna. Vi kommer visserligen aldrig (med fredliga medel) att få tillbaka Erlanders Sverige men vi kan med ekonomiska styrmedel ändra utvecklingen.

    Till att börja med ska det inte vara mera lönsamt att vara ofrände än svensk: http://3.bp.blogspot.com/-h4xegfl-2sA/UPgOe84FDiI/AAAAAAAAAVo/3zonxgXhb08/s1600/tips.jpg Vid godkänd asyl beviljas man ett tillfälligt uppehållstillstånd och inget annat. Och sluta dela ut svenska pass till icke medborgare.

    SvaraRadera
  2. Alla som är någorlunda insatta i politik och ekonomi vet om det, de flesta kommunpolitikerna lever mitt i det, vissa hotas och misshandlas för att de nämner det och de som ska granska makten förtiger det...
    Det är verkligen uppochnervända landet...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dessutom nalkas valdagen 2014,nu gäller det att kunna sitta kvar på Kommunalrådsposten !! Välbetalt men lång arbetstid..
      Sen har det ju alltid varit så,att inom moderaterna finns många olika falanger.Vid kandidatnomineringen vässas knivarna extra skarpa,vilket tydligen redan börjat ske hos vissa M-distrikt !!

      Radera