måndag 14 januari 2013

Björn Schaerström, ledamot (M) kommunfullmäktige, Vallentuna, vågar se kärnan i folkets budskap.

Tack, Argus! LÄS!! ALLA!! NU!!!

Schaerström, Dagens Samhälle:

"I morgonsoffor, debattprogram och intervjureportage trängs de. Politiker, journalister och kändisar som i en flod av mer eller mindre medieregisserade kampanjer, slåss om att klä av Sverigedemokraterna in på bara skinnet. Självsäkra förståsigpåare som med hemsnickrade teorier deklarerar att partiets framgångar beror på allt ifrån lågkonjunktur, mediala misslyckanden eller trubbig debatteknik till att ingen tar itu med dem. Allt medan landets ledande missnöjesparti växer som en majsbroiler."

"Sympatierna växer. De skadeglade sofftyckarna skakar uppgivet på huvudet och söker nya förklaringar" 



4 kommentarer:

  1. Ja bortsett från kommentaren att Sverigedemokrater skulle vara "enfaldiga och trångsynta" så var det väl ganska bra skrivet.

    SvaraRadera
  2. Det har du rätt i Raymond, men jag misstänker att han var "tvungen" att klämma in den meningen, för att skilja ut sig. Annars kunde vi alla trott att inlägget var skrivet av Jimmie Åkesson och SD! Snodd politik är snodd politik.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Plagiera andra politikers tal,(även motsidans) har tydligen blivit en modern form av pirateri..
      Senast i går var det åter stor uppståndelse i Berlin.En Grön(MP)hade stulit hela texten från en CDU-ledamot från Rheinland/Pfals.. Detta kan vara en ren tvångsåtgärd p.g.a.den enorma arbetsbördan som vilar på deras axlar ...dygnet runt !! Att representera och orka med alla Baler tar tiden i anspråk.

      Radera
  3. Tjyvsamhället börjar uppifrån.

    SvaraRadera