lördag 17 november 2012

What else is new.






Här är yrken som psykopater dras till:
1. VD
2.Advokat
3. Mediajobb (TV/radio)
4. Säljare
5. Kirurg
6. Journalist
7. Polis
8. Präst
9. Chef
10.Tjänsteman



Fast överst borde förstås stå chefredaktörer och mäktiga politiker.


Själv har jag varit flygis i hela mitt liv (det jobbet kräver empati, sociala kontakter och äkta känslor). Och sett psykopater i ledningen komma och gå.




Vems land är Sverige?


Vem är svensk, och vems land är det här?
Till vänster finns en rad med varma människor som utstrålar medmänsklighet, charm, ödmjukhet,  livsglädje, godhet och som tycks omfamna hela Sverige, som man bara älskar. De människorna är färglösa, vilken hudfärg de har saknar all betydelse.


Till höger finns dom hatande, dom intriganta, hätska, fientliga, antipatiska, hjärtlösa, inhumana med en kall och aggressiv attityd mot Sverige. Varför skulle detta då vara deras land?







aftonbladet
petterssons
DN

Pia Sundhage eller.....?






Den sjuttiosexårig countrylegenden Kris Kristofferson har varit i Malmö, och fick folk att gå i kyrkan och fylla den till sista plats.

Men - vem är vem, undrar jag.

Thomas Mattssons skitiga krig mot SD är lika väl förberett som den elfte septembermassakern.

 Thomas Mattsson vill gärna föreställa en granskande tidningsmakare som tagit på sig rollens som moralens väktare åt svenska folket.Så god vill han vara att han, när SD kommit över 10 procents spärren, nu vill krossa det partiet.  För folkets skull, förstås.Han strålar av självgodhet när han faktiskt tycker att han bara gör oss en tjänst, när han med alla lågt stående medel befriar oss från det enda parti som tycker annorlunda än resten.För inte kan vi ha riksdagsmän som skriker blatte och lilla hora.



Men hur långt går expressens och Mattssons ambitiösa upprensningsverksamhet?


"Mannen är familjens övehuvud", säger riksdagsmannen Abdirisak Waberi (M), som längtar efter att leva i en islamistisk stat, utan demokrati, där unga män och kvinnor inte får vistas i samma rum, där mannen måste uppfostra kvinnan med våld, där musik förbjuds att dansa till och Allah står över lagen.
När ska expressendrevet gå efter Waberi?


Thomas Mattssons skenhelighet äcklar mig.

norran Expressen expressen aftonbladet dn SvD sydsvenskan

fredag 16 november 2012

Spekulationerna om Expressens källa.


Nån vågar tänka det sämsta om expressen.Att de utnyttjat en man som var i desperat behov av tabletter.
Så illa kan det väl ändå inte vara.

Öga för öga -


tand för tand.


Utan ände.


Det är en himmelsk tur att båda parter tror på en kärleksfull och fredlig Gud.


Man vågar inte ens tänka på vad som skulle hända om de trott på jultomten istället.



Minns ni svininfluensan?


Nån tjänade en himla massa pengar på den.
För ni minns väl hur hysteriska vi var, vi skulle den smärtsamma döden dö allihopa ,om vi inte lyckades få tag i en av de där åtråvärda handspritsflaskorna som såldes med rykande åtgång på varenda apotek nära dig. Grupptrycket var enormt.


Ombord på SAS-planen  fick vi lastat små plastbuteljer med handsprit, och ve den som inte gned in sig och tvättade händer och armar efter varje passagerarkontakt. De var t.o.m så begärliga att de stals, och togs hem till mindre beräkneliga familjer som hade aldrig sinande behov att att spritindränka sig.
På två månader ökade försäljningen mer än den gjort tidigare på två år.


Fast nu har det hänt nåt.
Jag blev i veckan rekommenderad att tvätta Zätas sår med - tvål och vatten.
Och inför kräksjukesäsongen uppmanas vi att tvätta oss med - tvål och vatten.


Och ja, t.om jag gick på det.
Shit.

Gudmundson berör bara en liten del av politikernas kinesifiering.


Per Gudmundson beskriver idag politikernas gräddfil, när nåt "känns lite jobbigt" så kan man göra en Sahlinare, dvs ta en "time-out" och dra till exotiska länder med femstjärniga hotell vid det turkosa havet.
Och detta är givetvis åt helvete, nån skulle antagligen garva läppen av sig  om verklighetens folk skulle komma på den orimliga tanken.
Men.
Detta är ju inget nytt, kinesifieringen av de svenska politikerna har ju varat länge.
Politiker är inte längre i första hand stolta förtroendevalda, de är numera allra främst karriärister i von-oben-klubben.
Och en del of the deal är ju att ta sig rättigheter, kickbacks, och att berika sig och sina anhöriga av våra gemensamma slantar.  Svenska politiker är så nergäggade i den majonnäsiga räkmackan att de"inte har en aning" om vad som händer utanför deras små gemytliga politiska kotterier.
Jag har fortfarande inte kommit över UG i veckan, när Bert  Karlsson lurade byxorna av hela Götene kommunledning.


Där sitter politikerna med sina slokande slipsar och ställs inför reporterns fakta om saknaden av fakturor, bisarra "kvittningar", fifflande med siffror, nepotism, lagbrott gällande upphandlingslagen och försnillandet av folkets pengar. En nöjesparkpark skulle byggas för 7 miljoner, allt gick åt pipsvängen. Konsulten Bert Karlsson satt som en räv mitt i tuppgården, och har t.om lyckats lura på kommunpolitikerna ett arrende av den obefintliga nöjesparken  - på ett par miljoner om året - i 20(!) TJUGO år!!
Hittills är de 7 miljonerna uppe i över 100 miljoner - för ingenting.
Och där sitter politikerna lika tryggt som igår. Den ene dummare i huvudet än den andre.
Och skulle drevet gå- ja, men då tar man lyxsemester till vinden mojnat. And on and on it goes.
.
Frågan är varför vi nöjer oss.




Norska kungen på muslimernas shitlist.


Trond Ali Linstad skulle få motta den ärofyllda förtjänstmedaljen ur Kung Haralds hand. Detta för det arbete han gjort genom sin stiftelse Urtehagen, som bland annat driver dagis, och tidigare startade upp Norges enda muslimska skola och flera muslimska projekt i Oslo.
Fast.
2010, detta syndens år, skrev Trond Ali Linstad på sin egen hemsida att Koranen varnar för judiskt världsherravälde, och för att ha uttalat att det "kan vara legitimt att spränga israeliska soldater och militärer".

Så.Folket drevade.
Här ska jäkarihavet ingen mordisk antisemit sitta på Slottet och frottera sig med blank medalj på bröstet.


Utdelningen av Kongens fortjenstmedalje i silver till Trond Ali Linstad nekades sålunda av Kongens medaljeråd,
Linstad är därmed den förste som nånsin blir nekad att motta utmärkelsen, på grund av att Linstads åsikter inte är förenliga med medaljens värderingar.Historikern och professorn Trond Norby befarar nu att kungen är en förlorare, och att detta kan komma att skada kungens förhållande till muslimer. Sympatin hos muslimerna ligger hos Linstad nu när de vänder Kung Harald ryggen.


Aj-aj-aj-aj, silkesvantarna!!!Man får aldrig glömma de skandinaviska silkesvantarna när man handskas med de lättstötta.


torsdag 15 november 2012

Guillou raljerar och serverar floskler i baren. Fast vem bryr sig.




Först frågade den dåligt påläste expressenjournalisten ut Jimmie Åkesson om allt utom färgen på kalsongerna.
Som svar fick han en sylvass lektion i SDs humana politik.


In kommer sen den fabulerande gamle spionen och simningsvärldsmästaren som inte  ens en mor kan tro på, och ska berätta om SD.
Varför då kan man undra.
Eftersom det viktigaste han hade att säga upprepades in absurdum, att Jimmie Åkesson visserligen är en cool cat och Sveriges bäste partiledare, men är klädd i Dressman, och hela partiet är förresten klädda i Dressman.

???????????????????????????????????????????????????


När det gäller kostnaderna för invandring vs bistånd, har Guillou som vanligt noll koll.
Men han tyckte han var rolig när han lite skojsigt frågade:
-Vad kostar en norrlänning?



Enkelt, det måste väl bero på om han, eller vem det vara må, tillför skattemedel eller har en livstidsförsörjning.


expressen
.

Åkesson hos expressens utsvultna vargar på Bar och Politik.



Och.
Åkesson fullkomligt briljerade och fick tillfälle att föra fram SDs sansade och mänskliga politik.
En speciellt underbar upplevelse att höra vargarna Svensson och Olsson vika ner sig.
Med svansen mellan bena.





expressen

Expressendrevet har fått sundströmmarna att poppa upp som svampar ur jorden.


Krigsrubriker i Sverige, det ena efter det andra radioprogrammet har dygnet runt letat upp gamla facsist-haverister som låtit käften glappa i ett, i ett och i ett, om hur förfärade och chockade dom är. De har lagt pannan i djupa veck, och försökt sig på att analysera skadorna på SD, och hur partiet ska kunna hämta sig efter denna fyllefilm.
Som väntat hade man också busvisslat på gumman-i-lådan Lena Sundström, hon tycks bara befinna sig en kvart från varje PK-program som vill höra hennes utslitna litanior. Hennes förträfflighet går ut på att kleta ner ett parti som vill värna de människor som bor i vårt land, innan vi öppnar gränserna för massarbetslösheten och livstids utanförskapet, med rasiststämpeln.
Och rasiststämpeln har aldrig använts flitigare, Soran och Lena och deras intoleranta mobb, är smörigt lyckliga över sin inbördes beundran.

Jag är emot Almqvists ovärdiga fyllebråk.
Men.
Proportioner.
Finns det nån i PK-media som kan stava till det?

Julklappstips för oss svenska stackare.



I höst kommer ett nytt och annorlunda sällskapsspel, "Välkommen till samhället"har skapats av författaren Eric Ericson och konstnären Lars Arrhenius.

Spelaren startar som nyfödd och går sedan i en spiral in till mitten där döden är. Det gäller alltså att hålla sig kvar på spelplanen så länge som möjligt.


Under spelets gång kommer spelarna i kontakt med myndigheter, svenska verk och institut, men också med känslor och normer. 

Spelet kan ta plötsliga vändningar åt olika håll, det är klassiskt uppbyggt med spelplan, pjäser, tärningar och spelkort. Spelkorten har upplysningar som denna: "Din existentiella ångest läggs ut på Poolias personal. Det känns redan bättre. Slå tärningen och gå bakåt"

Äntligen!

Expressen avslöjar nytt hett scoop idag!



mattias_sthlm
Från Fria Tider.
"Expressen avslöjar: Här promenerar människor på månen - förbluffande bilder visar två amerikanska rymdresenärer på månens yta"

Idag träffade Zäta och jag en hund som var smartare än hela Götene kommun


Idag träffade vi en alldeles ny sanslöst bedårande blandras, en labradudel. Han var tre månader och hette Elvis, och tänk vilken combo, klok som en pudel och läraktig som en labrador!
Vad ska det bli

Ser ju på min 1 1/2- åring, han har lyckats undvika dumstruten för såret, genom att lyssna på mig, när jag lugnt bara säger "slicka inte."
Ofattbart.
Men.
Efter att ha suttit med tappad haka och sett Uppdrag Granskning om Götene kommun som lekt bort 100 miljoner av skattebetalarnas pengar, så inbillar jag mig att politikerna där med all säkerhet  inte är framadlade för att bli lika kloka som en jaktlabbe och en labradudel.
Programmet gav mig vanmaktsvåndor, och jag behövde faktiskt nåt riktigt stärkande efteråt - för nerverna.

UG

Zlatan äger!



Engelsk supporter, slagen men dödsimponerad:

-"An overhead kick. From at least 35 yards out. Brilliance doesn't describe it. World-class doesn't describe it.
"Ibrahimovician" might be the only way to describe it."

Stenkastarvänstern har däremot hakat upp sig på twitter.
De firar inte matchen och laget, och Sverige, och Zlatan, de ägnar sig åt nåt slags bisarr hämnd på SD - för att Zlatan har utländsk bakgrund. Hån och nån mystisk skadeglädje är deras enda sanna glädje.
För dem är Zlatan alltid ett vandrande bevis på att han kommer från Rosengård.
För mig är han en bolltrollare av Guds nåde, och spelar för mitt land. 

aftonbladet

Åkesson kommer att tjäna mer på Almqvistdrevet än Expressen


För vad förväntar man sig av en partiledare och ev statsminister?
Att han lyssnar, tar in och agerar, sätter sin livsideologi och väljarna främst, tar det ansvar och det dirty jobb, som ingen annan i Sverige tar i ens med tång. 
Hur ofta varje dag hör vi att maktpersoner inte går att nå, inte vill uttala sig för media eller hemligstämplar allt vad ansvarsfrågor handlar om.
Jimmie Åkesson visade sig unikt pålitlig, handlingskraftig och statsmannamässig - a man´s got do do what a man´s got do.
Och därför tror jag att han kommer att mätas med högst förtroende av alla partiledarna.

Erik Almqvis, var en skicklig debattör och politiker. Tyvärr så ljög han. Och lät sig provoceras av en tomte som Soran Ismael.
Det går inte för sig

onsdag 14 november 2012

Så skapar expressen mediahysteri och twittertsunami med gammal skåpmat.

Detta är ingen slump. 

Mainstream-media  sliter håret i förtvivlan över SDs ökande väljarstöd. Det är ju åt helsefyr rent, här har PKmedia och politiker dunkat folk i huvudet med "rätt" åsikter, och likförbaskat ökar SD för att väljarna sympatiserar med deras kloka invandrings- och integrationspolitik.

Men är det nånting tabloiderna är duktiga på så är det att använda de rätta hätska orden, skapa de svartaste hatrubrikerna och sin direktlinje till läsarna.

Dessutom finns det behändiga och mycket villiga infiltratörer, islamälskaren Soran Ismael och andra, som letar i gömmorna.

Och vips är en gammal film med ett provocerande fyllebråk på allas läppar. "Alla" spyr på SD idag.

Expressen har lyckats och kan fortsätta sitt drev och sin vendetta mot SD och säkert vattna ur denna historia resten av veckan eller tio år till, om det krävs.

 Jag litar på att Jimmie Åkesson och SD reder ut det här också.

Snart på en plats nära dig.


Walk a mile in my shoes.

Eeeeehhh.....
Nä. tack.

aftonspånan hyllar åsiktsfascismen och mobbingen i Sveriges riksdagen.


Media går totalbananas efter SDs väljarframgångar. Man tappar hakan över stupidetsnivån.


  Idag kör nyhets(?)expressen vidare med svarta rubriker överst i tidningen om en över två år gammal händelse om ett SD-bråk.


Och aftonspånan har nya nyttiga idioter som stolt hyllar den åsiktsfascism som råder i Sveriges riksdag:
-"Vissa ledamöter går långt för att inte ha något samröre med SD."

Intriganta Aftonbladet kan i dag malligt avslöja att några av Miljöpartiets ledamöter ibland skriver om sina motioner om de får reda på att SD:s företrädare kommer att stötta förslaget.

Denna skändlighet är inget annat än oanständig vanheder för det förtroende väljarna givit sina politiker. Som vi väljare inte borde acceptera.

tisdag 13 november 2012

aftonspånan: SD´s "fel" att vi har massinvandring.


Så varför ska man rösta på SD för?

-"Deras enträgna kamp är ju ändå ett totalfiasko.

 aftonbladets granskning visar att under SD:s två år i riksdagen har den ­svenska flyktingpolitiken i stället blivit allt mer generös. "

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag avlöser det ena stolleprovet det andra. Men Erik Tagesson och Pär Karlsson tar dummkopf-priset. Dummare kan man inte bli.


aftonspånans Mellin tycker det är skämmigt att rösta på SD. Fast på "nätet" är det inte lika "skämmigt". Mellinskan kommer att bli förvånad över hur lite svenska folket skäms IRL. 

På valdagen.




aftonbladet aftonbladet

Idag går 600 000 invandrare till jobbet.


Ullenhag är som fika-sugen chef nöjd med servicen.

Dagens svenska politikerstjärna, Ingrid Hermansson.



Ingen har väl missat snackisarna idag om våra politiska ljushuvud. 

Först hade vi den aningslösa M-tanten som de stackars utsatta nykomlingarna kasade sten på.
Och nu:
Ingrid Hermansson (C) arbetar med att ta fram Centerpartiets strategi i välfärdsfrågor på riksnivå. 
Ett  förslag är att sänka skatten för att skapa enkla jobb till outbildade människor. 

– "En som varit arbetslös länge, till exempel en somalier i åtta år, kan aldrig slå ut akademikern. Däremot kan en del företag ha enklare arbetsuppgifter, som idag inte blir gjorda. Det är ju inte meningen att chefen ska springa och köpa fikabröd. "



 Statsministern låter hälsa att han inte kan inte se några hinder för detta. Huvudsaken är att dom räddar våra pensioner, och hämtar wienerbrön tills dom blir 97 år.


 


Demokrati på Stockholmska.



Slussengallerians affärer stängs och töms, trots att överklagandena inte är klara.

Föreningen Bevara Slussen:
-Beslutet om Slussen har inte vunnit laga kraft ännu. Man förbigår den juridiska processen. Över fyrtio sakägare har överklagat och mark- och miljödomstolens beslut kommer först i mitten av december.
-Staden har bråttom, dom vet att opinionen emot nya Slussen är stark och oppositionen har sagt att man tänker göra Slussen till en valfråga. Så stan vill vara säker på att vara igång med bygget före 2014.

Men.

-Vi räknar med att domstolen går vår väg, försvarar sig Emma Sahlman, Projekt Slussen.

????????????????????????????????

"Skit i juridiken och demokratin- kör så det ryker "- alliansens valaffischer 2014.


Det kom ett brev till statsministern, om en ung kvinnas hopplösa kamp för att få bo.


Statsministern har ju varit i Burma och suttit på de storslagna guldtronerna, så man få förstå att det kan vara problematiskt för honom att ta in livet som det gestaltar sig för verklighetens folk i hans land.

Så vad hade vi förväntat oss?


expressen

Reinfeldts ruttna och skenheliga land.


 I alliansens Sverige kan man köpa och sälja barn.

SvD166 barn misstänks ha varit utsatta för människohandel i vårt land.
Den yngsta är så ung som tre år, två tredjedelar av barnen har utländsk nationalitet, hälften vistas tillfälligt i Sverige.


 De där goda mångkulturälskarna, de förklädda fariséerna, de med "gratis skola och läkarvård till papperslösa"är inte dom naivare än pingviner och nära besläktade med den ondaste själv.

Att företräda ett land med så stolta traditioner som vårt, som avskaffade agan 1966, och blev berömt i världen för vårt sociala nätverk, trygghet, friheter och jämlikhet - och sen hycklande gå i bräschen för öppna gränser - och blunda för den ondska, grymhet och laglöshet deras nya politik för med sig det är vämjeligt.De sju riksdagspartierna är överjävligt ruttna och skenheliga.

Expressen tar upp 2 1/2 år gamla händelser med braskande hatrubriker för att stoppa SD.



expressen har letat i gömmorna med ivrigt b istånd av den misslyckade "komikern"  Soran Ismael, som via  en iscensatt film och kunturvänsterns lögner gillrat en fälla för SD.
Hur lågt kan människor sjunka.
Hur grumligt vatten kan propagandisterna fiska i.

Innan dom skäms.

måndag 12 november 2012

Straff!


Fotbollsgala.

Suck.

När Moneybrother avslutade med Sinatras My way och smulade den sönder och samman som en värstingstorm mot guloranga höstlöv, då var det som ett tecken och ett rött kort på det lidande som denna kväll förorsakat mig.






expressen frågar ikväll vad man tycker om fotbollsgalans skämt.
50 % har so far svarat endast en geting. OBS det fanns ingen överkorsad geting som valmöjlighet.
Och jag bara undrar:
-Vilka skämt?

Islamisten Soran Ismaels "passning" till Bo Hansson om hudfärgen??
Lika väntat, förutsägbart, lika dötråkigt som en cementvägg.

Westerbergseffekten!!











Sverigevakna @Sverigevakna






Sverigevakna Räck upp en hand om ni anser att Bengt Westerberg har hjälpt in Sverigedemokraterna till riksdagen med ansvarslös massinvandring.



En hund till alla flyktingförläggningar!








Hundägare säger att deras hund är alldeles ovärderlig för deras lycka, och nästan alla säger "jag älskar dig" till sina kelgrisar.
Alla husdjur förverkligar en skrälldus av människors behov - de kan faktiskt göra oss harmoniska på en mängd olika sätt.
En ny undersökning som gjorts på La Probe universitetet i Australien, visar också att
 matte och husse tror på allvar att deras husdjur gör dem till bättre människor.
Det gör de genom att ta fram drag som mod, pålitlighet, tolerans, förlåtande och en hel massa andra ädla saker som vi vill se i oss själva.