onsdag 14 november 2012

Så skapar expressen mediahysteri och twittertsunami med gammal skåpmat.

Detta är ingen slump. 

Mainstream-media  sliter håret i förtvivlan över SDs ökande väljarstöd. Det är ju åt helsefyr rent, här har PKmedia och politiker dunkat folk i huvudet med "rätt" åsikter, och likförbaskat ökar SD för att väljarna sympatiserar med deras kloka invandrings- och integrationspolitik.

Men är det nånting tabloiderna är duktiga på så är det att använda de rätta hätska orden, skapa de svartaste hatrubrikerna och sin direktlinje till läsarna.

Dessutom finns det behändiga och mycket villiga infiltratörer, islamälskaren Soran Ismael och andra, som letar i gömmorna.

Och vips är en gammal film med ett provocerande fyllebråk på allas läppar. "Alla" spyr på SD idag.

Expressen har lyckats och kan fortsätta sitt drev och sin vendetta mot SD och säkert vattna ur denna historia resten av veckan eller tio år till, om det krävs.

 Jag litar på att Jimmie Åkesson och SD reder ut det här också.

10 kommentarer:

  1. Satt här och funderade om jag skulle ringa PK`s "tipslinje" el. "Dagens tips" över en annan stor aktuell "Nyhet"...
    Ett attentat lär har inträffat i Dallas,USA.
    J F Kennedy lär vara träffad av flera gevärskulor..
    Avvaktar närmare uppgifter från event.vittnen på plats...

    SvaraRadera
  2. Du har för lite svart skägg för att få tipsa expressen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aha...Annars har jag en mängd "nyheter",som skett under mina år här på jorden !

      Radera
  3. Så har sanning kommit fram hur man beter sig som riksdagsman för SD. Att vara en övermänniska men få smisk och tvingas lämna alla uppdrag i rörelsen. Nu inväntar vi bara beskedet att han förstår (?) att han skall lämna Riksdagen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det lär bli svårt att finna nog med SD- kandidater inför valet 2014...Människor som aldrig i sitt liv felat,växer ju som bekant enbart bland 7-klöverns partier !!
      Nu sitter PK-pressen och gapflabbar åt SD-ledningen,efter sitt lyckade knep..En gammal
      "Nyhet" har polerats fram,och fått avsedd verkan.Fler än jag som förvånat gnuggar ögonen?

      Radera
    2. Jag kortar ner ett långt inlägg och säger också att PK-pressen lyckades. Jag kan inte heller släppa tanken på att det kan förekomma maktstrid inom SD-sfären och detta kan vara ett sätt att rensa bort folk. Jag tror också att s.k. nollvision är ett tveeggat vapen som kan utnyttjas på mer än ett sätt. SD-ledningen får nog passa sej så att de inte slänger ut babyn med badvattnet. Att PK-pressen med flera sitter och gapflabbar åt SD-ledningen är nog ställt bortom allt tvivel. Att "gammal skåpmat" kan användas såhär är skrämmande med tanke på vad som komma kan, speciellt med tanke på vad som kommit fram och vad som sagts eller gjorts. Var sätts gränsen, tidsmässigt... högstadiet, dagis, vederbörandes föräldrar(Drottning Silvia t.ex.)? Var sätts gränsen för vad som sagts eller gjorts... vad som gäller, eller är lämpligt för stunden? Jag tror att SD som parti får ta några djupa andetag och inte bli alltför fartblinda eller anpassade.
      Skogis.

      Radera
  4. Lasse Nurmela2012-11-14 16:19

    Det var uppenbarligen tur att "den kände komikern Soran Ismail" råkade vara på plats efter att Almqvist börjat sparka på en stackars tiggare.
    Om jag förstått kvällspressen rätt så gick alltså Isamil och hans dam helt fredligt på gatan och såg hur Almqvist utsatte den stackars tiggaren för grovt våld.
    Naturligtvis försökte de båda antirasisterna att hjälpa tiggaren och utsattes därmed båda för Almqvists besinningslösa verbala utfall.

    Men på något sätt tror jag inte på den här bilden. Jag tror istället att frestelsen att provocera Almqvist blev för stor för de här "antirasisterna" när de märkte att han var berusad och tyvärr blev de rikt belönade.

    SvaraRadera
  5. hur som helst, tror jag att Jimmie Åkesson vinner mer på detta än expressen.

    SvaraRadera
  6. Det blir nog en annorlunda reaktion på den här historien än vad Expressen har tänkt sig.
    Tattarföljet har nu definitivt visat sitt rätta jag på vad de är ute på.Nämnligen att tysta folkets protester mot islamiseringen och invällningen av bidragskåta asylturister.
    Om detta inte i längden gagnar Sd skulle jag bli ytterst förvånad om det inte blir en rejäl "backfire"på detta angrepp.
    Och sade inte Åkesson att från och med nu är det nolltolerans mot handlingar som kan skada partiet.
    I så fall-hur kan detta gälla retroaktivt 2,5 år tillbaka?Fast jag kan ju ha fel!!
    Åkesson gjorde fel som vek sig för tattarföljets drev mor Almqvist.Tyvärr!Det är där den stora skadan skedde mot partiet.
    Nu får vi ta nya tag och vänta på det kontraproduktiva utfallet i denna fråga.
    För den kommer,var så säkra!Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  7. Ja, du, Katinka,jag tror det sved ordentligt att göra sig av med den suveräne Almqvist. Men det är Åkessons ansvar att inte sitta med gammal skit i bagaget. Medierna skulle aldrig ge sig, de skulle dra upp detta och förfölja honom och SD in i döden.

    SvaraRadera