tisdag 13 november 2012

Det kom ett brev till statsministern, om en ung kvinnas hopplösa kamp för att få bo.


Statsministern har ju varit i Burma och suttit på de storslagna guldtronerna, så man få förstå att det kan vara problematiskt för honom att ta in livet som det gestaltar sig för verklighetens folk i hans land.

Så vad hade vi förväntat oss?


expressen

4 kommentarer:

  1. Vi fick väl precis vad vi kan förvänta oss av Reinfelds stab. Snömos och dimridåer kryddade med floskler. Inga överraskningar där inte.
    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Från min horisont kan jag meddela att landet Finansminister tycks(liksom jag)äta för mycket,och vandra för lite..
    Såg idag från Bryssel hur han umgicks med de större elefanterna..Det märkliga var att lilla Sveriges representant tycktes vilja stå först i raden av givmilda.Nu gällde det ytterligare miljarder för Grekland och deras tunna utan botten !!
    Det som då slog mig,var att alla deras middagsbjudningar på EU´s bekostnad,inte enbart kan bestå av lättsmällt,näringsfattig mat !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är mer än märkligt att vi, som inte ens är med i valutasamarbetet ska vara med och ge bort dessa miljarder. Den där icke lättsmälta och näringsfattiga maten kanske stiger upp och slöar ner. Tur är att det inte fungerar så på oss som också äter för mycket och vandrar för lite. Vi har kanske någon slags ännu inte upptäckt ANTIPK-enzym som skyddar oss och vår hjärna från fettemboli.
      Skogis.

      Radera
  3. We are here to save the world!

    SvaraRadera